@boa-vista
- 1991
toilet legen mogelijk, schoon water tappen ook. gelukkig kun je niet je toilet reinigen bij het schoonwaterpunt. je krijgt voor een euro belachelijk weinig water. Ik denk dat het misschien 15 liter is.
heerlijke rustige plek midden tussen de akkers. eigenaren zeer vriendelijk (Marjan is Nederlands). Ruime plek op gras of grind. zitjes aanwezig.
Parkeerplaats in een dorp langs een rustige weg. Toiletgebouw aanwezig. 2 picknicktafels, een afvalbak en een mogelijkheid om de fietsbatterij op te laden dmv kleine kluisjes die je met een cijfercode op slot kan doen.
prachtige plek aan het water. Wc moet je inderdaad vermijden. En de toegangsweg: inderdaad een grindpad (zonder kuilen) maar heel erg goed te doen. Rustig met 15 km per uur, niets aan de hand.
fijn grasveld met 2 picknickbanken in de buurt van Lidl. Centrum op fietsafstand. Terrein is niet egaal. Er zijn geen voorzieningen (wijziging doorgegeven aan NKC). Blij dat zulke plekjes bestaan.
prima gratis plek in dorp vlakbij N10 (die wel hoorbaar is op de plek) op het parkeerterrein zijn in totaal 3 stroompalen. 1 bij het wc loospunt en 2 langs de school, met 3, 2 en 4 stopcontacten. niet alle stopcontacten werken.
We hebben er niet geslapen, maar gebruik gemaakt van de faciliteiten voor £ 7,50. Zeer goed toegankelijk en legen toilet en innemen vers water gescheiden. Prettige sfeer, we zouden er zo gaan slapen als we niet verder moesten.
op de grote parkeerplaats is de generator goed hoorbaar. parkeerplaats is alleen gratis als je kaartjes voor de stelling koopt. anders £ 6 voor een camper
er staan borden dat overnachten verboden is
op het parkeerterrein bij het informatiecentrum kun je gratis lozen en drinkwater vullen. Vuil water met een emmer. Er hangt een bus voor vrijwillige donatie. wij stopten er een paar pond in. bedankt gemeenschap!
Sitecode: 102029
hele fijne plek aan zee. vuilnisbakken aanwezig en er staan nu 3 dixies. Ik weet niet of die er waren voor een evenement of dat ze er altijd staan, want toen wij aankwamen waren ze hekken aan het opruimen.
om de hoek is een visitor's centre waar je tegen betaling het chemisch toilet kan lozen en gratis drinkwater kan innemen. ik het een melding gemaakt van een servicepunt maar dat is door campercontact afgewezen.
Er is geen punt om het chemisch toilet te legen. Een kleine camping met zicht op het meer. prijs is £ 10 voor de camper en £ 2,50 pp
Kleine camping met alle voorzieningen. Wij betaalden £ 22 voor een camper en 2 personen zonder stroom. Douche en toilet zijn functioneel en schoon, wel een miniem straaltje water.
We stonden bij sluis 10 op de parking. mooie vlakke plek. Geen enkele voorziening. Leuk om te zien als er een boot de sluis in gaat. De sluisdeuren worden handmatig gesloten en geopend.
Mooie plek aan het water naast golfterrein. In het dorp (ong 500 meter) bij de openbare toiletten kun je je chemisch toilet legen.
schitterend uitzicht en lekker eten bij Big Jessie's. prijs is £10,00 voor een overnachting. terrein is scheef.
ruime plekken, net sanitair. prijs voor 1 nacht is £ 33, inclusief stroom
dinsdag en woensdag gesloten. We hebben er we geslapen.
het is nu inderdaad een bouwplaats en de faciliteiten zijn afgesloten.
rustige plek in klein stadje. eten bij Baztoki is een aanrader. 13,50 voor 3 gangen keuze menu. Ruime porties. Let op: voor electriciteit eerst rode knop draaien totdat 00.00 verschijnt en dan pas muntje inwerpen. Andersom werkt het niet en ben je je muntje kwijt
prima plekje om te staan. het lijkt dicht maar op verzoek is wijn proeven mogelijk. wij waren op vrijdag aangekomen. Geen gebruik gemaakt van voorzieningen omdat de poort nog dicht was toen we vertrokken (wel stroom). Richting zuiden is na ongeveel 10 km een grote rustplaats waar gratis voorzieningen zijn.
mooie rustplaats met alle voorzieningen gratis.
plek is prima in orde. bij mooi weer is het zeker geen rustige plek naast de speelweide van het zwembad. de parkeerautomaat deed het niet, we moesten een parkeerschijf neerleggen.
Fijne plek achteraan de parkeerplaats tegen het park aan. Rustig. Goed bereikbare loosput. Water 1 euro voor ongeveer 40 liter is niet goedkoop. Openbare toiletten aanwezig (niet gebruikt). stroom ook aanwezig. Lidl op loopafstand en genoeg restaurants in de buurt.
prima plek om een of meerdere nachten te staan. stroomkast was op slot. openbare toiletten tegen betaling aanwezig (0,50)
Ruime plaatsen en veel groen. wasmachine vraagt 6x0,50 en droger 5x0,50. stroom vraagt 1 eurostukken en is 1 euro voor 6 uur. douche en toilet is gratis.
Sitecode: 71942
het icoontje staat aan de andere kant van de weg, maar in zuidelijke richting kun je ook lozen. neem de benzinepomp voor vrachtwagens. pal na de pomp is het loosstation.
rustige omgeving. nette camping met ruime plekken en keurig sanitairgebouw.
veel te duur voor wat er geboden wordt. lokatie aan verkeersknooppunt niet fijn. in de buurt zijn betere campings te vinden voor minder geld en met nette sanitairruimte.
De camper weer klaargemaakt en lekker op pad. We staan weer een paar dagen bij de fam. Abma op het erf waar het goed verblijven is. Lozen van toilet en vuil water mogelijk, schoon water innemen ook. Wat wil een camperaar nog meer? We hadden even buren, maar vanwege het gebrek aan een toiletgebouw zijn ze weer vertrokken. Heb je toch zelf mee? En natuurlijk doen we een vrijwillige bijdrage in een envelop voor zoveel gastvrijheid. 😀 bedankt!
prima plek met alle voorzieningen in kleine jachthaven.
Leo's tavern is de thuisplaats van Clannad en Enya. Leo was de vader van de zangeressen. de pub hangt vol met foto's en gouden en platinum platen. regelmatig live muziek. wij hebben van te voren even gemaild en mochten op de parkeerplaats overnachten na een maaltijd in de pub. sympathiek personeel.
mooi uitzicht op de baai. Faciliteiten aanwezig, maar basic en gedateerd. aanrijroute via Carrick goed te doen, weg is niet smaller dan dat we onderweg ook regelmatig tegenkomen (wij zijn 7 meter).
mooie kleinschalige camping met alle faciliteiten. Schoon sanitair. eigenaar zeer vriendelijk. Zeer faire prijs van 25,00 waarbij alles inclusief is. wasmachine kost € 3,00.
mooie camping met fantastisch uitzicht en goed sanitair. wij betaalden op 19 juni 2022 per nacht € 32,00. wijziging doorgegeven.
Parkeerplek achter een oud fabrieksgebouw en aan een parkje. Fietsroute ligt langs de parkeerplaats. Het dorp heeft een paar winkels. Overdag enig geluid van de N25, maar niet storend.
mooie rustige camperplaats aan riviermonding. wij betalen € 25,00, inclusief stroom. gebruik douche is € 2,50. (wijziging doorgegeven) iedere vrijdag, zaterdag en zondag live muziek. er wordt nog steeds verbeterd op de camperplaats.
prima plekje net buiten het centrum. Slagboom stond open. volgens de buurman gratis omdat de gemeente er nog mee bezig is. Ik kan niet ontdekken waarmee. maar gratis zijn we niet vies van😄 Volgens aanuit.net zou het stageld € 10,00 zijn.
mooie omgeving, heerlijke broodjes in de bakkerij. naast een riviertje.
Het lijkt erop dat dit geen overnachtingsplaats meer is. geen aanduiding in het plaatsje, niet op de parkeerplaats en een bord geplaatst max 12 uur parkeren.
Sitecode: 19041
we hebben niet hier gestaan, maar in de haven. Sinds de tunnel er is, gaat de veerpont nog maar een paar keer per dag en is vaak elektrisch. het is alleen voor voetgangers, dus geen gebonk van auto's die op en af rijden.
prima plek voor een nacht. supermarkt voor de deur. prijs is 200 kronen inclusief elektriciteit. wijziging ingestuurd.
Fijne plek in kleine haven. 250 Nok, alles inclusief zelfs wasmachine en droger. grijs water lozen in put in asfalt. toilet kan volgens havenmeester in het toilet maar netjes achterlaten. moet geen probleem zijn. veerpont is elektrisch dus alleen het op en afrijden geeft geluid. weg naast de haven hoor je wel maar als pont aankomt even een piek en daarna weinig geluid. 2 nachten prima gestaan
mooie camperplekken aan het water. 320 kronen voor een plek, 50 kronen voor elektriciteit. Acsi niet geaccepteerd. man aan de receptie was nogal nors. ruime familiedouches. mogelijkheid om keuken te gebruiken.
mooie lokatie achter skilodge. terrein is wat ongelijk. ik heb me geld bij de skilodge en daar vertelde de dame dat het gratis was want er waren geen faciliteiten. Er is stroom en er zijn afvalbakken en onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om toilet en afvalwater te leggen. Op 1e Paasdag wordt er nog volop geskied.
mooie lokatie achter de skilodge. ik heb me bij de skilodge gemeld en daar vertelde de dame dat het gratis was, inclusief stroom. want er waren geen faciliteiten. stroom en een afvalbak is al fijn en in Noorwegen zijn voldoende aftappunten te vinden onderweg. op 1e Paasdag wordt er nog volop geskied.
Supervriendelijke beheerders Julio en Claudio doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Iedere vrijdag paella voor € 8, iedere ochtend komt de bakker langs en 1x in de week komt mannetje van Repsol langs met gasflessen. Alle voorzieningen aanwezig, ook een douche en wachmachine en droger en wasrek te leen. Camperplaats is lange strook grind met links en rechts 25 plekken en 7 op de middenstuk. links heeft goed zon, rechts veel schaduw.
we stonden hier beide kerstdagen 2021. voorzieningen in orde. douche en toilet ok. restaurant 1e kerstdag dicht. dagmenu voor 12,00 van ma/vr. in weekend van de kaart. tarieven zijn van 22-12-2021 - 7-1-2022 beduidend hoger dan in campercontact is vermeld. vriendelijk personeel en hartelijke ontvangst. klein winkeltje aanwezig.
mooie nieuwe camperplaats. mogelijkheid om water in te nemen en toilet en grijs water te lozen. uitgebreide proeverij gehad van Erik, die gepassioneerd vertelt over het product dat ze hier maken. superleuk. En voor de zuurpruimen die klagen dat er geen douche of toilet is, een camping past dan beter bij je dan een camperplaats.
prima plek voor een bezoek aan Bolsward. betalen bij de receptie van het zwembad. als het zwembad dicht is, envelop met geld in de brievenbus doen. Achter het hek is een uitstortbak voor het cassettetoilet. hek was niet op slot. douche is in een ander sanitairgebouw op het terrein. voor dames en heren zijn er 2 toiletten en een douche. ook op zaterdag was het rustig.
splinternieuwe camperplaats. mooi sanitairgebouw. Vriendelijke eigenaar. het is dat we een andere afspraak hadden, anders hadden we hier gebleven. nu alleen gebruik gemaakt van voorzieningen. veel succes!
heerlijk plekje. grasveld naast het huis. vriendelijke eigenaar. basisvoorzieningen aanwezig. supermarkt op 1,5 km
we waren hier al eerder. nu een tweede veld erbij en een hele mooie sanitairruimte erbij. heerlijk gestaan
leuke plek op boerenerf naast de koeienstal. vriendelijke eigenaren die graag iets over hun bedrijf vertellen. er waren net een aantal kalfjes geboren. vuurkorven aanwezig en mogelijkheid om hout te kopen. wandel- en fietsroutes aanwezig. komen hier zeker nog eens terug.
Sitecode: 20937
sinds kort ook de mogelijkheid om te douchen en er staat een wasmachine. € 10 per nacht inclusief stroom (€ 7,50 zonder stroom)
rustige camperplaats in opbouw met voorzieningen. omgeving is mooi.
prima plek om te staan. € 2,- voor 12 uur stroom. munten apparaat is niet meer aanwezig, maar munten zijn verkrijgbaar bij de kassa
Rustige camperplaats met ruime plekken. Is nog erg kaal. Op de site staat dat lozen toilet en grijs water betaald is. dat is niet zo. Wel is schoon water en stroom betaald. Wijziging ingestuurd. Enig verkeersgeluid op de achtergrond, maar niet hinderlijk. Veel bomen rondom zodat er schaduw is, met 30 graden erg prettig. Geen hinder voor schotel.
Leuke locatie, pal aan de Vecht. Nu in Coronatijd geldt dat camperplaatsen 60% bezetting mogen hebben. 5 in plaats van 8 dus helaas weggestuurd omdat er teveel (13) campers op de camperplaats stonden.
leuke plek onder de molen die s nachts goed verlicht is. plek is een stuk rustiger dan de andere camperplaats.
nieuw aangelegde plekken zijn mooi en vlak. de was- en droogmogelijkheid hebben we niet op de CP gevonden. misschien in het dorp ergens.
op 17 januari 2020 hier gestaan. slagboom open, 3 van de 5 plekken afgezet met hekken en 1 bezet door bestelbus. onduidelijk hoe we moeten betalen. loospunt, water en electriciteit beschikbaar
stroom is beschikbaar in 3 blokken van 4 uur. 1 uur toegestaan zal bedoeld zijn om iedereen een kans te geven stroom te gebruiken. in de zomer zal het wel vol staan maar op 13 januari stonden er 2 campers. in de zomer is stroom minder een probleem dan in de winter (bij ons dan). korte dagen, lage of geen zon
fijne plek. service goed geregeld. mooi zicht op zee, maar dat is eigenlijk niet moeilijk in Normandie. water direct beschikbaar na betaling. instructie op automaat was alleen pincode invoeren, geen pleknummer intoetsen oid. pinnbon maar achter de voorruit gelegd. ook in januari 2020 heel rustig. alles is dicht in Normandië
een parkeerstrook langs de weg. niet veel aan Een paar km verder (of terug) nette parkeerplaats voor camping. Tegen betaling gebruik van faciliteiten van de camping
heel plezierig dat de Orchideeënhoeve toestaat dat je hier een nachtje kunt blijven staan. Vooral in deze tijd erg leuk met kaarsjesavond en een kerstmarkt. Ook buiten kerstperiode is een bezoek de moeite waard.
dat rommelige valt wel mee. op het strand ligt een oude boot en wat visnetten. heerlijk relaxed gestaan.
Gratis plek, met gratis voorzieningen. Op een uur afstand van de haven van Ancona. Niet alle elektriciteitsaansluitingen doen het. Het centrum van Corinaldo is ommuurd en leuk om te bezoeken. Supermarkt op 300 meter, maar dicht toen wij er langs liepen
schoon sanitair, verzorgde camping, sympathiek personeel, lekker eten.
mooie gratis plek aan direct aan het strand. onder de eucalyptusbomen dus lekker in de schaduw. leuk klein plaatsje met precies genoeg winkels om het een paar dagen uit te houden mits je zelfvoorzienend bent.
hele fijne cp. ik ben alleen bang dat we deze plek zelf om zeep helpen. Wij stonden hier 11 juli 2019. 9 van de 10 officiële plekken bezet (niet op alle plekken schotelontvangst) en 16 op het parkeerterrein. de helft van het parkeerterrein voor auto's bezet door campers. dat kan niet goed gaan
cassette toilet legen en spoelen is gratis. om vuil water te lozen is een brede strook beton met een goot van minstens 2 meter lang beschikbaar. is zeer goed bereikbaar. ik herken "moeilijk bereikbaar" helemaal niet. wel handig om klep te sluiten voordat je het loospunt gaat spoelen.
wat een verschrikkelijk mooie cp is dit. grote grazers om je heen en heel veel vogels. we stonden hier op 19 juni met 5 campers. gemeente Zaltbommel is langs gereden maar heeft niet gehandhaafd.
mooie vlakke plaatsen op (nieuwe) parking. supermarkt op 500 meter. parking af links, einde straat rechts. Wel geloosd, geen water ingenomen. ik weet niet waar je de jetons kan krijgen
water is gratis. rustige grote parking met faciliteiten. (geen stroom). mooi uitzicht op het meer als je op het bovenste deel staat.
Superfijne cp. Heerlijke wijnen voor een goede prijs. Rustig, vriendelijke ontvangst, mooie omgeving. Wij komen hier nog wel een keer
voor de 2e keer hier gestaan. lekker rustig en alle voorzieningen werken goed.
fijne rustige plek. met camper van 7 meter goed te doen. langer wordt krap met in en uit rijden zeker als beide plekken bezet zijn. sanizuil staat recht voor de 2 plekken. spoelen was wel mogelijk. electriciteit 4 kw voor 1 euro. naast skatebaan. ik kan me voorstellen dat het minder rustig is als er skaters bezig zijn.
prima plekje voor een tussenstop. ik ben altijd heel blij met plekken waar je officieel kunt staan zonder faciliteiten. morgen weer verder en dan een plek zoeken waar wat meer faciliteiten zijn. af en toe ook nodig om water en toilet te lozen😊
leuke lokatie langs rivier. tussen 16.30 en 18.00 uur door de week is dit ook de opstapplaats voor de schoolbussen. dan is het wat onrustig met draaiende schoolbussen.
Het is betaald parkeren van 09.30 uur tot 19.30 uur. prijs is 0,30 per 15 minuten. Na 19.30 is het gratis. overdag redelijk druk met verkeersgeluid. veel winkels in de buurt die goedkoop drank verkopen.
Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Ria Formosa is een mooi gebied en in januari super rustig op deze plek. een stuk of 30 campers maar totaal geen last van elkaar. supermarkt in vakantiepark op een paar minuten afstand. Daar is ook een wasserette maar of het de bedoeling is dat camperaars wassen weet ik niet. veel rustiger dan langs de weg naar Santa Lucia in januari waar slapen getolereerd wordt
Lokatie mooi. pal achter de duinen. lijkt een grote camperplaats voor overwinteraars, veel Fransen en Duitsers. op 21 en 22 januari 2019 geen plaats voor ons. Gelukkig worden camperaars op de parkeerplaats ervoor gedoogd en hebben we rustig een paar dagen hier gestaan. voorzieningen van de camperplaats kun je niet gebruiken. alternatief is camperplaats Villa Real st Antonio om te lozen op 15 km
groot stuk grond (waarschijnlijk in afwachting van bebouwing). is naast een bouwplaats. er stonden nu wel 60 campers, Fransen in de meerderheid. alleen afvalbakken.
kleine ongedwongen camping tussen sinaasappelbomen. veel Britse en Nederlandse overwinteraars die 3 maanden staan. Wij stonden een nacht omdat we een was moesten doen. Er zijn ook 2 dames en 2 heren douches aanwezig.
eenvoudig maar effectief servicestation bij autowasserette. kosten 3,00 euro voor lozen toilet en grijs water en innemen drinkwater
Het zag er mooi uit, maar het was stampvol. eerste gedeelte van toegangsweg is verhard, daarna onverhard vol kuilen. toegang aan de kant van de camping
heel fijn dat supermarkten deze faciliteiten bieden. Jammer dat sommige camperaars niet snappen dat je een toilet niet moet legen in de put voor vuil water. er is een apart punt voor het toilet. dan drijven de drollen en het toiletpapier niet over de straat. was behoorlijk druk bij de was faciliteiten. maar we hebben de tijd en voor een bica met een pastel de nata ben je nog geen euro kwijt.
mooi gelegen aan rivier de Wied. mooi sanitairgebouw met cabines met douche, wastafel en toilet. Wifi tegen betaling. €10,00 voor 24 uur. In hoogseizoen betaalden we 24,20 voor 1 nacht met 2 personen.
sympathieke eigenaar. prijs is 7,00 euro en 0,85 toeristenbelasting pp. We hebben geen toilet geloosd of vuil water. vuil water wordt geloosd langs de kant van de weg in de put. op korte afstand openluchtzwembad voor 2,00 pp met konokaart
overdag wel verkeer. s avonds rustig. op 1 km zwemmeer met ligweide. geen voorzieningen. We stonden hier op 17 augustus 2018 met 6 campers
fijne plaats. maar 18 campers kan nog discussie opleveren. 10 op het gras in ruime afgebakende vakken. dan moeten er 8 op het middenterrein. dat is dan heel krap. niet meer dan een parkeervak. 6 in het midden is goed te doen. vandaag staan er 4 op het middenterrein en een Fransman startte zelfs de camper om nog wat meer ruimte te pakken. stel je voor dat er nog een camper tussen moet. Jammer.
Elke laatste zondag van de maand is er vlooienmarkt. De camperplaatsen kunnen dan bezet zijn door personenauto's. Aan het einde van de middag is de markt afgelopen. Verder een prima plek voor zelfvoorzienende campers.
Het nieuwe sanitairgebouw ziet er veelbelovend uit. Straks ook mogelijkheid om te wassen en te drogen. Achteraan komen er nieuwe plekken bij. Super CP voor een hele schappelijke prijs. Ik hoop dat er meer van deze plekken komen.
Voor de slagbomen zijn 4 verharde camperplaatsen. Tarief 10 euro inclusief stroom, water 1 euro voor 2 minuten (en dat is zeker geen 80 liter zoals op de zuil staat). Geen gebruik van faciliteiten op de camping. Verder zijn er op de camping uiteraard ook plaatsen voor campers tegen een duurder tarief, maar dan heb je wel de faciliteiten van de camping.
Camperplaats ligt onderaan knooppunt Prins Clausplein. Verkeersgeluid aanwezig. Gunstig gelegen als je Den Haag en Delft wilt bezoeken. Voorzieningen aanwezig, maar verwacht geen luxe. Beheerders hebben geen duidelijkheid of ze op deze lokatie kunnen blijven. logisch dat ze geen dure investeringen doen. 3,75 voor stroom vind ik echt te duur.
heel mooi strand en zalig zwemwater, goed sanitair. eenvoudig cafetaria en restaurant. veerpont is 27,00 enkele reis voor camper met 2 personen behoorlijk duur. camping is 24 euro per nacht inclusief stroom. camping is echt super rustig
Kleinschalige familiecamping, niet duur en vriendelijk personeel; chemisch toilet, grijs water en schoon water geen probleem, direct aan strand.
Sitecode: 12097
niets teveel gezegd Door de andere beoordelaars. Eigenaar spreekt ook nog een aardig woordje Frans. heerlijk rustig en heerlijk eten.
kleinschalige camping met 4 specifiek ingerichte camperplekken. Je kunt ook op plaatsen op het grasveld staan. Schoon en goed verzorgd sanitairgebouw. . supermooi en schoon sanitairgebouw. douchen 0,50, stroom 0,50 per kw. Vriendelijke eigenaren. verzoek om alleen biologisch afbreekbare toiletvloeistof te lozen. Leuke omgeving om te fietsen. in Noordwolde is op 2 km een klein winkelcentrum met Jumbo en kruidvat.
Nieuwe camperplaatsen op loopafstand van St Sixtus abdij, waar Westvleteren trappist gemaakt wordt. Nu nog geen wifi maar komt in de toekomst wel. Sympathieke eigenaar komt praatje maken. mooie fietsomgeving en heerlijk rustig. Houten tuintafel en bankjes op grasveld pal aan camperplaats beschikbaar. Er zouden meer van dit soort plekken moeten zijn. Niet te duur en goed werkende voorzieningen.
Vanuit Wieringerwerf staat max hoogte aangegeven van 3 meter onder snelweg door. Vanaf de andere kant staat een hoogte van 3,10 meter aangegeven. Wij zijn inclusief schotel 3 meter en dat ging heel makkelijk. Verder zeer gastvrij ontvangen.
Ook zonder alle 5 sterren voorzieningen kun je nog steeds goed scoren. Bij het hout klieven staat het vrij om de eigenaar te helpen. 😆 Blijkt ineens tijdens het gesprek dat je gezamenlijke kennissen hebt. Wij komen hier weer terug.
Heel vroeg in het seizoen was door de winterkou het water afgesloten. Dat doet niets af aan deze plek die alleen maar mooier kan worden.
Heel vroeg in het seizoen en nu al doet de havenmeester zijn best om het je naar de zin te maken. Dat is hem gelukt! Sanitair is uitstekend op orde, electriciteit wordt via een euro muntautomaat geregeld. Voor ons een aangename verrassing!
Helemaal alleen en stormachtige wind. Heerlijk gefietst en verbleven. Wegen zijn incidenteel niet voorzien van asfalt. Wij kunnen daar prima mee leven.
Sitecode: 20078
Camperplaats in ontwikkeling. De laatste meters is het wegdek minder van kwaliteit. Wij hebben dat opgelost door in de eerste versnelling te rijden. Haast is op de laatste meters is niet ons ding. De camper bleek na afloop geen nadelig effect te hebben opgelopen. Nette douche en sanitair. Ook loosmogelijkheden. Internet aanwezig. Aardige beheerster. Diverse musea in de directe omgeving.
prima camping bij jachthaven. goed sanitairblok.
Sitecode: 20234
Daar geslapen op 8 januari 2017. Mooie ruime camperplaatsen. Aanplant moet nog wat groeien. Sanitair zeer schon en goed verzorgd. Toen wij er waren was de camperplaats halfvol. Toch heerlijk rustig.