@bob4043
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

We zijn hier zeker niet laat. Rond de middag. Voorlopig de enige. 200 kr inclusief electra en betalen met de Go Marina app. Daar ben ik inmiddels handig in, die gebruik je bij veel haventjes. Echte stadsplek, maar met prima voorzieningen. Er wandelen mensen dat klopt, maar het is dan ook prachtig weer. Straks het centrum verkennen. Dat is echt vlakbij.
Enorm verbeterd met de 6 ruime plaatsen met de mogelijkheid van stroom. Blijft wel asfalt, maar prima om van hieruit de stad te bezoeken of het bos in te gaan. Wel even de Parkster app downloaden. Werkt voor iedereen. Wel een flink aantal mensen die "illegaal" overnachten op het grote parkeerterrein. Daar mag je echt maar 10 uur staan en er wordt (heel soms) bekeurd. Ik hoop maar dat dit geen gevolgen heeft voor deze plek....
2021
De nieuwe eigenaren verdienen echt meer credits. Ze doen er (in echt een zeer korte tijd) alles aan om de mindere ervaringen onder de vorige eigenaar te doen vergeten. Wat ons betreft slagen ze daar met vlag en wimpel voor. Nette plekken, brandschoon sanitair, goede adviezen. Prima camping !
Boeken moet nu via campingspot.com.. wel even opletten als je 220 v wil Er zijn maar een paar plaatsen met!!!. Veel zijn zonder. Btw.. omgeving is prima. De lokatie is eigenlijk zijn geld niet (meer) waard. Tis niet slecht, maar ook zeker geen 4 of 5 sterren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

Midden in de natuur. kwetterende vogeltjes op de achtergrond. Een kabbelende rivier. Net een flinke onweersbui, maar dit is echt een prachtplek. Zeer verzorgt. Gewoon betalen met je bankapp. Iban nummer staat op het bord. Als je dapper genoeg bent kan je gebruik maken van de droge "doos" Wel ff anti mug smeren, anders zijn zelfs je edele delen niet veilig.
Wil je niet in de drukte van Arvika staan dan is dit gewoon een prima plek..inmiddels 3 prima wc's 2 douches en een plek om af te wassen en grijs water te lossen. Ook voor je wc ken je dat terecht. Fietsje mee dan is de stad echt dichtbij.
2020
10 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden