@bob4043
We zijn hier zeker niet laat. Rond de middag. Voorlopig de enige. 200 kr inclusief electra en betalen met de Go Marina app. Daar ben ik inmiddels handig in, die gebruik je bij veel haventjes. Echte stadsplek, maar met prima voorzieningen. Er wandelen mensen dat klopt, maar het is dan ook prachtig weer. Straks het centrum verkennen. Dat is echt vlakbij.
Enorm verbeterd met de 6 ruime plaatsen met de mogelijkheid van stroom. Blijft wel asfalt, maar prima om van hieruit de stad te bezoeken of het bos in te gaan. Wel even de Parkster app downloaden. Werkt voor iedereen. Wel een flink aantal mensen die "illegaal" overnachten op het grote parkeerterrein. Daar mag je echt maar 10 uur staan en er wordt (heel soms) bekeurd. Ik hoop maar dat dit geen gevolgen heeft voor deze plek....
De nieuwe eigenaren verdienen echt meer credits. Ze doen er (in echt een zeer korte tijd) alles aan om de mindere ervaringen onder de vorige eigenaar te doen vergeten. Wat ons betreft slagen ze daar met vlag en wimpel voor. Nette plekken, brandschoon sanitair, goede adviezen. Prima camping !
Boeken moet nu via campingspot.com.. wel even opletten als je 220 v wil Er zijn maar een paar plaatsen met!!!. Veel zijn zonder. Btw.. omgeving is prima. De lokatie is eigenlijk zijn geld niet (meer) waard. Tis niet slecht, maar ook zeker geen 4 of 5 sterren.
Midden in de natuur. kwetterende vogeltjes op de achtergrond. Een kabbelende rivier. Net een flinke onweersbui, maar dit is echt een prachtplek. Zeer verzorgt. Gewoon betalen met je bankapp. Iban nummer staat op het bord. Als je dapper genoeg bent kan je gebruik maken van de droge "doos" Wel ff anti mug smeren, anders zijn zelfs je edele delen niet veilig.
Wil je niet in de drukte van Arvika staan dan is dit gewoon een prima plek..inmiddels 3 prima wc's 2 douches en een plek om af te wassen en grijs water te lossen. Ook voor je wc ken je dat terecht. Fietsje mee dan is de stad echt dichtbij.
Wat een leuke onverwachte plek. Wij stonden aan het eind en hadden direct zicht op Vattern en de bisons..Sanitair is prima. Er wordt duidelijk gewerkt aan een nieuw sanitairblok. Men doet erg zijn best om het leuk voor je te maken. Aanrader! All-in 190 sek
Echt een hele fijne plek Info klopt goed. Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Als dat alles is...Verder kan er worden gereserveerd en is dus in het hoogseizoen snel vol.
Tja. eigenlijk moet ik het niet zeggen maar dit is een heerlijke plaats. Alles is er. Genoeg voor het aantal bezoekers Kom wel op tijd het loopt snel vol. zeker tijdens feesten in de buurt. prijzen kloppen. 160 met gratis douches en wasmachine/droger.40 voor stroom.
Mixed parking bij gasthaven. Brandschoon openbaar toilet. Via de Go marina app betalen 150 sek. Of via een envelopje... je krijgt dan meteen de code van het sanitairgebouw. Hete douches, toilet en wasbakken. Niet afwassen. Geen grijs of zwartwater mogelijkheid. Verder zo nu en dan wat passerende jongeren. Nooit overlastgevend. Wij stonden helemaal alleen. Camping in de buurt was stampvol
Eigenlijk is alles er al over gezegd prima plek als je het niet erg vindt om op een parkeerplaats te staan. uitstekend sanitair. Zicht op de haven is geweldig. De stad is het bezoeken zeker waard. Veel en originele winkeltjes. 2 jaar geleden bij Kingfisher gegeten. Toen een geweldige Indier.. Heeft nu niets meer met India te maken. Niet slecht, maar een soort fusion en stevig aan de prijs
Echt een heel fijne plaats om te staan. 200 kronen met stroom. Grote plaatsen. Met de fiets naar het dorp langs het kanaal 4.5 km...Wel vroeg komen, het loopt snel vol. Er wordt ook gereserveerd. Voorzieningen zijn schoon en goed.
Tja. het is eigenlijk een heel leuke kleine camping. Niet goedkoop 290 kronen om aan het water met elec. Beetje gedateerd allemaal maar wel schoon.Voor de douche extra betalen...Voor deze bedragen mag je eigenlijk wel meer verwachten. vandaar deze lagere beoordeling.
Gewoon een hele fijne rustige plek. Ook omwonenden maken hier veel gebruik van. Absoluut een aanrader. Waar ik nooit aan zal wennen is een droogwc. Maar ja, soms moet je er een nemen voor het team. ..Verder op een vuilnisbak na een een zalig strand geen faciliteiten.
Gewoon en geweldige pleisterplaats. Heel aardige mensen. Voor hen het laatste jaar. Nu maar hopen dat er een nieuwe eigenaar komt die dit gaat voortzetten anders verdwijnt deze super plaats.
Vandaag de camper opgepikt bij de verhuurder Zit hier vlak bij. Prima plek om alles in de bus goed en plekje te geven. Inderdaad wel wat verkeersgeluid maar daar wordt in de avond snel minder
Prima plek. Veel beter dan de stampvolle camping. En het is niet overdreven. Echt het mooiste sanitair wat ik ooit heb gezien. Winkel en restaurantjes op loopafstand. Thai heeft een 6gangen maaltijd voor 200 kronen...Echt heel lekker...Fort is ook heel leuk om te bekijken.
Een plek waar je terug blijft komen. Alle voorzieningen behalve stroom. Wij konden de kaart voor de toiletten ophalen bij cafe Daisy. Wel grappig is dat hij hier maar 100 kronen borg kost en in Sjötorp 200. Daar zit nog een handeltje in ;-) Meneer komt langs voor de "penger" anders even melden bij de minigolf na 14.00.
Wij kwamen 2 augustus net voor 12 uur. Plek zat. Ook twee caravans. Die nemen dus wel extra plek in want caravan+luifel+auto past niet...Sanitair vlakbij en heerlijk schoon. "Gratis" wassen en drogen en stroom Niet heul goedkoop maar het is ook wel een wereldplek. Leuke mensen in het cafe btw... ondanks de drukte uitgebreid uitleg gehad.
Mooi groot terrein. meerdere terreinen trouwens. Zeker 40 plekken. misschien wel meer. Wat verder of wat dichter bij de stad. Beiden beloopbaar.Kom je later dan is er een kans dat de stroomplekken op zijn. Veel watertappunten. lozen bij het gebouw van de haven meester. WC en douche is ook een kleine wandeling. maar je bent met vakantie dus wat maakt dat uit. Leuk stadje ook om te bekijken.
Prima plek met nix. Gratis is helaas voorbij Er wordt een vrijwillige bijdrage van 95 kronen gevraagd via Swish. Is lastig voor buitenlanders. Gelukkig hebben wij familie hier dus kon het met een telefoontje geregeld worden.
Niets mis mee. Alle voorzieningen zijn aanwezig. stukje lopen dat wel. Schoon sanitair dat ook nog fris ruikt. Wel ff zelf een slang regelen voor het verse water. Gardena koppeling zit al op de kraan. Wij hadden "zeezicht" maar dan moet je in het hoog seizoen wel vroeg zijn. Druk maar toch geen rumoer. Aanrader. Stadje is ook leuk voor een bezoekje. En maar 100 kronen via de app.
3 nieuwe plaatsen direct naast de nieuwe distilleerderij. Gratis met stroom. Verder geen voorzieningen. Maar na een proeverij zit je daar echt niet mee....
Het wordt afgezaagd, maar het is echt een geweldige camping. Als je muziek en ander vertier zoekt rij dan vooral door. Rust is hier het devies. En het fenomenale uitzicht is nooit gratis ook..
Een bezoek gebracht aan de sluizen. Is de moeite waard. Voorzieningen zijn inderdaad een stukje lopen, maar wel goed. Prijs is nog steeds SEK 185. Geen mogelijkheid om water in te nemen of te lozen. WC kan wel worden geleegd bij het wcgebouw. Een stukje sjouwen, maar je bent met vakantie toch?
Prima plek om vanuit hier met de trein Stockholm te bezoeken. Parkje met gras en een speeltuin als uitzicht. Voor zover wij konden zien een openbare wc in de buurt. Verder geen faciliteiten. Uitstekende verlichting in de nacht.
Deze plaats verdient een bezoek. Inderdaad even de code voor de douche bij de ICA scoren. WC is gewoon vrij en brandschoon. Daar krijg je ook een sleutel voor de elektra. Neem de tijd voor een wandeling door het natuurgebiedje. Leuke info onderweg over de geschiedenis. Wij betaalden SEK 120.