@bobdeboers
- Carthago Liner-for-two I 53 L Iveco
- 2019
- Iveco
- Integraal
Perfect voor 's nachts. (Januari 2026)
Steeds weer opnieuw
Geweldige plek. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen.
Perfecte plek voor een doorreis. Heeft alles wat het nodig heeft. Mooie omgeving om te wandelen. Alleen contant geld!!! Voor een camper, 2 volwassenen en 2 honden was het 30 GBP, omdat ik geen EUR bij me had. Niet goedkoop, maar ik kom zeker nog eens terug.
25 mei met grote camper Mooie, schone en rustige camping Hondvriendelijk Vriendelijke ontvangst All-in prijs
Mei 2025 met grote camper Mooie, schone en rustige CP Hondvriendelijk GBP 24/nacht all-in, eerlijke prijs
Begin mei 2025 Prima parkeerplaats voor een nacht, ook voor een grote camper. Rustig. 11 GBP
Met camper in januari 2025. Schoon, rustig, toiletafvoer, zoet water, hondenrengebied. Absoluut geweldig voor één nacht
in de winter niet opgeruimd
Perfecte parkeerplaats op wandelpad, zeer schoon, rustig en toilet. Blijkbaar mag er niet overnachten, maar daar heeft niemand in de winter iets aan.
Heel mooie en rustige locatie vlakbij de stad. (7-februari-2024)
Oké voor de nacht, ik kan niet veel anders zeggen, het regende zwaar en we vertrokken zonder de omgeving te verkennen. (5-februari-2024) Parkeren is precies waar aangegeven, u moet de brug over en aan het einde linksaf
We kwamen pas om middernacht aan, het was oké voor de nacht. (6-februari-2024)
Insider-tip! Zeker bezoeken, ten zeerste aanbevolen. erg mooi, schoon en vriendelijk