@bobmenorca
Lid van Campercontact sinds 2015
Mooie beboste vallei, volledig verlaten tijdens mijn bezoek op 16 februari 2016. Geen afvoeren gevonden, zoals gebruikte kraker toiletten om lege cassette te legen. Water in wastafels maar buitenkranen werden losgekoppeld. Perfect voor natuurliefhebbers.
Fantastisch rijden op lege wegen (februari 2016) en super Aire bij aankomst. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.
Ik kon alleen het servicepunt vinden. Anders is het een camping die gesloten was. (Eind februari 2016). Ook moeten coördinaten lezen; 50deg44'44 "E2deg18'16"
Sitecode: 19063
Basic overnachting. 20 min bergopwaarts trektocht naar het centrum maar de moeite waard. Sommige winkels dichterbij.
Truck stop met 24-uurs restaurant en tankstation. Gratis servicepunt. Veel plaats. Camera bewaking. Voelt zich veilig. Sommige geluiden van vrachtwagens komen en gaan.
Zeer goede overnachtingsplaats. Alle essentiële diensten inclusief elektriciteit. Stadscentrum een stevige 20 minuten lopen, maar veel winkels en banken binnen 5 minuten.
Tweede bezoek. Februari 2016. Nu zijn wifi, douches en elektriciteit extra. 2 nachten kosten € 28,14. Nog steeds allemaal stevig verpakt, maar verbazingwekkend bijna altijd vol.
Hoek van marktgebied gereserveerd voor campers. Gratis water en tank legen. Niet beschikbaar tijdens feesten, juli en september, volgens informatiebord.
Parkeerplaats met extra grote ruimtes voor campers. Voelt zich veilig. Erg stil. Dicht bij het centrum en naast de hypermarkt Al Campo. Geen servicepunt.
Gratis parkeren voor 5 uur tussen 0900 - 1700 ma tot vr. Zo kunt u de volgende dag 1200 tot 1400 parkeren. En het hele weekend.