@bodo148
- 2011
Volgens de Portugese wegenverordening is deze plaats geen parkeerplaats
De CP was het hardst weten we tot nu toe. Vanaf 04:00 is er geen sprake meer van slapen in het plein Dear stad, de voorkeur geven om geld te nemen voor verwijdering, maar niet voor deze plek. Mensen gaan liever dan te slapen op de snelweg, ik alleen maar geven de ster voor het milieu
alsjeblieft wie je ook foto's plaatst, kijk ernaar, want foto's op het hoofd komen niet goed en lees je tekst door dit is geen beoordeling
geweldige ruimte gratis met elektriciteit, riolering, zoet water en toilet in de stad te voet ongeveer 5 minuten
mooier sp alles aanwezig elektra water toilet douche en toilet aanwezig fietstocht op de dijk prijs 1 dag 10 euro 2 dagen 15 en 3 dagen 20 euro daar mag je niet klagen en de plaatsen zijn groot dat je ook de voortent kan verlengen
zullen niet naar deze plek rijden zijn beide gevaccineerd, maar wie heeft dergelijke regels die we vermijden?
Sitecode: 11950
geweldige plek dankzij de stad voor zo'n plek aan het meer snackbar ongeveer 100 meter goed bezocht heerlijk hapje eten komt Penny en Edeka om de hoek
de plaats is wegens Corona tot nader order gesloten
de plaats is bezet door een circus de plaats wordt smaller en smaller TV is bijna onmogelijk vanwege de bomen en in de zomer bij 30 graden wordt het ongemakkelijk met de geur van de dieren allemaal dus voor 8 euro een te dure reis daar en erg zelf
Plaats is achter een bedrijf allemaal zo achtertuin smalle oprit omdat auto's doorreden
Een parkeerplaats erg smal zoet water is al heel lang defect, dus er zijn plekken die oké zijn maar je hoeft dit niet gratis te hebben
CP is OK direct aan de oever van de Rijn Elektriciteit is aanwezig maar TV is niet mogelijk omdat er bomen zijn maar OK voor 1 nacht
Alleen voor auto's die geen campers wilden, werden om 23.00 uur weggestuurd door de openbare orde. onder de brug en aan de andere kant kun je staan maar erg luidruchtig arme Keulen moet helaas 1 ster geven
1a CP vriendelijke ontvangst leuke plaatsen 3 euro wat wil het camperhart nog meer terug
goede plek voor een nacht elektriciteit zou moeten worden schoongemaakt, maar je moet niet gratis klagen
Waren op 24 juli 2021 er nog plek maar de ruimte duurt alleen hersteld gevaccineerde of geteste mensen bleven wegen nr 2 klasse samenleving we zijn allemaal kampeerders en kamperen is zeker of je er heen reist het is aan jou
1a CP schone prullenbak op het plein stevige ondergrond leuk om te fietsen en lekker in de stad te shoppen ongeveer 6 meter jumbo markt in de avond rustig voor gratis les dankzij de stad
Vliegtuigen en treinen 's nachts luidruchtig anders direct aan het water met uitzicht op de boten. waren 1 nacht sinds 15euro zonder stroom OK voor Nederland
Sitecode: 20919
Wij houden 1 dag aan want mooie CP direct aan het water 15 euro zonder stroom min 's nachts gehorig door treinen en invloed rijbaan vanaf het vliegveld lopen als een trein
vanaf 02.07.021 kost de plaats 6 euro per dag en wees voorzichtig de linker powerbox is defect
Ruimte met aan- en afvoer Plaatsen met schaduw en ongeveer 5m lengte ongeveer 7.50m plaats heeft een zwembad met fiets naar het strand ongeveer 2 minuten ook goede fietspaden winkelen ongeveer 300 m verbruiken 10euro zonder stroom 13met
Gemakkelijkere plaats heeft vers water en verwijdering maar smalle plaatsen en geen kampeergedrag en 48 uur verblijf anders fietsen zeer goede megadona om de hoek
waar op 07.06.021 daar om 15.00 uur maar er was geen enkele stacaravan en de verwijdering was niet meer beschikbaar, waarom en waarom misschien vanwege het strand
zeer mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt 10euro zonder elektriciteit mooie toiletten en op zoek naar alles zo goed als nieuw mooie promenade je kunt op de fiets gaan

mooie parkeerplaats vriendelijk welkom schone douches en toiletten worden elke dag schoongemaakt plaatsen niet erg breed
3 dagen op het veld gestaan vanaf 06.06.2021 de exploitant (baas) spreekt perfect Duits is een heel mooi veld is een schone douche en toiletten zijn schoon gratis wifi allemaal dus we komen terug
Vriendelijk personeel zeer grote parkeerplaatsen met wateraansluiting, toilet en douche 1a en ultra schoon zwembad is niet klaar goede winkelmogelijkheden op ongeveer 3km gemakkelijk te bereiken met de fiets we waren er voor 3 dagen en betaalden 30 euro per dag zonder elektriciteit fiets- en autoverhuur als enkele campings snijd een plakje
Sitecode: 20310
waarom worden parkeerplaatsen niet afgesloten als ze niet meer open zijn?