@boele-kel
- 2010
- Adria Coral 650DL
- 2025
Vandaag 6 december 2025 poging tot inbraak bij ons en een Nederlander om 06.30.
zelfde eigenaar van de vorige camperplaats Taray,maar veel duurder, wc en douches nog niet in gebruik maar wel de volle prijs. verder is alles wel mooi aangelegd..
goede plek op doorreis maar daar stopt het ook. er is een bouwwerf op het eind van de camperplaats, op en af rijdende vrachtwagens! 's nachts was het rustig maar in de vroege morgen waren de vrachtwagens er alweer.
Mooie plaats, geen voorzieningen. Maar wat een zicht!
Mooie rustige plaats, alles wat een camper nodig heeft is er... Wat wil je nog meer?
Alles is aanwezig nu zelfs ook wc en douche!
Het ziet er een mooie parking uit... Maar na registratie enzo voort.. Kunnen we er niet op er zijn meerdere campers die op de parking ervoor staan, we hebben er ons bij geplaatst..
Alles wat je nodig hebt is er..
Te duur voor wat het is, niet goed onderhouden en dan nog 2€ voor een douche!
Zeer mooie en rustige omgeving, we zijn hier al meerdere keren geweest en telkens weer een aangename plaats, de wc is inderdaad een eindje verder, maar een camper heeft toch een eigen wc? Sanizuil is net voor je binnen komt gereden. Er is een bbq plaats enkel voor campers.. En je kunt heerlijk wandelen in de buurt..
Mooie rustige plaats aan een parkje, we hebben hier 2 nachten gestaan en niemand gezien om aan te betalen... Navraag gedaan bij de andere camperaars en iedereen zei dat het gratis was. Dus niks op aan te merken! Er is genoeg plaats voor 5 campers, misschien wel voor 6. Rustig dorpje met een aantal restaurants en bars ook een supermarkt.
Staat nergens aangeduid, maar er stonden enkele campers dus er maar bij geplaats. Eigenlijk een goede plek, geen voorzieningen, soms zeer schuine plekken . Wel mooi wandelen. Niets betaald, dus niets te klagen.
Wel goede plek maar we zijn niet gebleven.. Geen goed gevoel
We zijn hier gestopt en direct weer weggereden! De camping was nog gesloten en de camperplaats zag er verwaarloosd uit.
Goede camperplaats, het was zeer druk toen we aankwamen maar toen het begon te regenen was het vlug rustig.. De pas heb ik moeten kopen aan de automaat dus 4€ extra (eenmalig en voor het leven!) elektriciteit en water inbegrepen vanaf 1april hoogseizoen dus ik heb 16,66€ betaald
11 verharde plaatsen, we stonden alleen toch een goed gevoel over. Wandelen langs de vijvers. Dorp dichtbij met een kleine supermarkt
Mooie plaats staat niet aangeduid, er is een voorziening om vuilwater te legen en er zijn toiletten. Prachtige omgeving
Goed op doorreis, inderdaad blokken nodig en krappe plaatsen.. Wel rustig en aan een parkje
Zeer mooie plaats, zeker genoeg ruimte. Alleen voor 10€ mocht het water wel inbegrepen zijn
Gedurende de dag nogal veel passage van auto's die komen en gaan, 's nachts wel rustig
Topper! Mooie plek met zeer mooi zicht op zee..
Alles wat je moet hebben op een camperplaats..
Leuke plek dicht bij zee, in oktober nog zeer druk.. Mooi en proper sanitair. Jammer dat er in de buurt alles gesloten was.
Prachtige plek om te overnachten voor 5€, wat wil je nog meer! Dicht bij het centrum en ideaal om een wandeling te maken met de hond..
Dure luidruchtige camping we werden lastig gevallen in het midden van de nacht door dronken jongeren, de security deed niets . we hebben de politie verwittigd toen ze geweldadig werden en wij moesten een boete betalen van de campingmanager omdat we de 'rust' verstoord hadden! dus NOOIT meer ,want blijkbaar is het normaal dat de jongeren lawaai maken en vandalisme plegen....
Sitecode: 21942
Mooier plaats, één minpuntje is dat er geen plaats is om het chemisch toilet te legen..
Mooie camperplek, ideaal op doorreis van en naar Kroatië! Lekker gegeten in het restaurant voor een goede prijs, wel extra kosten voor de hond!
Prachtige plek, proper sanitair en een vriendelijke ontvangst. De bakker komt langs om 7u30.. Wel een beetje vroeg (we zijn tenslotte op vakantie) geen winkels of restaurant in de omgeving..
Sitecode: 19313
Ideale plek, we waren op doorreis naar Dubrovnik en zijn 2 dagen blijven staan...
prachtige plek alles was voor handen , zelfs de bakker kwam s'morgens het terrein op gereden..
zeer triestige plek om te staan,precies een gevangenis... we waren daar begin maart 2017 en stonden alleen ,nog een geluk want er is amper plaats om te manuvreren..we zijn door gereden naar Tabernas en mochten overnachten in het western dorp!
Zeker de moeite waard! We komen er nog terug! Lekker brood, lekker eten en leuke wandelingen!
We waren hier in januari en stonden alleen, enkel tegen de avond is er nog iemand bijgekomen. Mooie plek om Le Treport te bezoeken. Er is maar 1 stroomvoorziening aan de sanizuil, evenals watervoorziening .We hebben er geen gebruik van gemaakt, dus geen commentaar. De parking alleen kost €6,10.
We waren hier in januari (koud en smeltende sneeuw) daardoor stonden we niet in het gras maar op de parking van het restaurant. De beheerder kwam ons direct helpen met de stroomaansluiting (vanuit zijn garage!). Mooie en rustige plaats, alleen jammer dat het restaurant gesloten was die avond (zondag). Dat alles voor maar €6 ! Tevens een goede plaats voor wie graag wandelt!
Mooie plaats, vriendelijke beheerder, water was afgesloten wegens de vriestemperatuur (januari)! maar we mochten bij de beheerder zelf water nemen. Ook was er een broodautomaat aanwezig, wat wij zeer goed vonden! Leuke plek om te overnachten...