@boevetje
- La Strada Avanti C
- 2021
- Buscamper
Sitecode: 72003
alleen afvoer grijs water. Verder geen voorzieningen.
Sitecode: 19280
alleen omdat het er heet is en zonder schaduw zijn we weg gegaan na 1 nacht. Heerlijk zwemmen, douchen. alle voorzieningen aanwezig. Lekkere wijn. Camperaars met scooters her die de omgeving ontdekken.
De cp hoort bij een boerenbedrijf dat ook appartementen verhuurt. Diep in de heuvels van de prachtige Marche. Hoewel alleen een wasbakje met koud en drinkbaar water is er bij het zwembad op ca 100 meter een douche en toilet. Heerlijk rustig. prima wandelen en fietsen met aandrijving
Een verharde plaats tussen de olijfbomen. Nieuwe portacabin met douche / toilet. verschillende wasbakken met koud en drinkbaar water. onderaan klif met trap te bereiken een prachtig strandje. Miguele aardige vent die het terrein uitbaat.
Sitecode: 20630
open vanaf 13 mei
Anversa is een prachtige locale tegen de steile bergwand. de camperplaats verdient enig gemanoeuvreer alvorens deze te bereiken. Te lage campers pas op voor krassen. Ze staan al op het wegdek. Leuk bakkertje en terrasje in de burcht. Gole di Sagittario is een kloof waardoor je kunt wandelen. Prachtig.
op 1000 meter hoogte gelegen natuurcamping. Herten op 50 meter tussen de gasten. midden in het park van de Abruzzo. Veel plaatsen om te bbq-en. Een van de mooiste dorpjes Barea op 6 km aan de andere kant van het meer. op en top voor wandelen en fietsen. Prima voorzieningen.
Sitecode: 19915
Gegeven de epische omgeving: l’Aquila, Gran Sasso, Sulmona en Campo Imperatore ofwel ‘piccolo Tibet’ is deze plek op 810 meter hoogte een rust plek en een basis voor iedereen die van bergen, fietsen en wandelen houdt. Siperdouche. Voor de liefhebbers van Abruzzo een aanrader !
Sitecode: 20011
Ranzig plekje. geparkeerd om het dorpje te bekijken. geen van de faciliteiten werkte eind april. Door het dorp naar Gran Sasso. zo mooi
Sitecode: 20013
er is in de buurt niet veel voor camperaars. maar dan dit dorp ! een van de mooiere Borghi van Italië. cp basic en meer parking. we waren er rond de bevrijding. Leuke activiteiten
Klein Toscane. Anton Pieck stijl. eten en drinken op een pleintje. cp heeft klein kraantje en is een gewone parkeerplaats. Rumoerig wel.
Sitecode: 19486
Tussen Perugia en de kust ligt een nieuwe snelweg om snel naar nationaal park Montisbillini te gaan. We namen de afslag naar Pieveboviglia. In het dorp gelegen camper plaats is prima! Dorp is nog lang niet hersteld. De bouwvakkers lunchen met ons in het tegen over de cp gelegen restaurant.
Vrolijk Pasen met Italianen. Fijne en behulpzame mensen bij de receptie / winkel / restaurant. Prachtige omgeving om te wandelen en de apuani te zien. aanrader.
fijne plaats en ontvangst. prachtige boerderij camping. Fiets- en wandelmogelijkheden. prachtige dorpjes in de buurt. Nederlands gesproken. voor wie can rust houdt. we waren er in April.
komend vanuit San Bernardino op weg naar Italië prima plek om te overnachten. Electra is er wel maar lange snoer nodig bij drukte. rustig. wandel mogelijkheden. geen water dan bij kraantje op wandelafstand bij rivier
Bobbio ligt op wandelafstand. verderop klein strandje. honden mee. Alles werkt en fijne aanrijroute vanaf zowel zuid als noord.
zonder reservering door de eigenaar een plek aan geboden gekregen. wonderbaarlijke plaats in een niet toeristisch gebied. Onafhankelijke agriturismo met romantische sfeer en professionele keuken. Producten configure en ingemaakte groenten. We kwamen met honden en bleven er 1 nacht. we waren onderweg van Aosta naar Parma. 🙏
Prima en rustig plaats. Wij zijn met honden. je kan er wandelen tot aan het hoger gedeelte vanaf Pont
Het dorp ligt slechts 2,5 kilometer van de meertjes alwaar je heerlijk kunt zwemmen in de zomer. Wandel- en mountainbikepaden in overvloed. Midden in een rustige buurt is de co. Sanizuil en loos plaats splinternieuw.
Het zal vast een mooie rustige plek zijn door de week. Maar in het weekend is het goede restaurant aldaar een plek voor feesten en partijen. Toen wij er wilde gaan staan (zaterdagavond) verwachten ze 200 gasten. Dus zijn we doorgereden. Het is een prachtige omgeving met wandel mogelijkheden.
De omgeving is prachtig. Vanaf cp wandelroutes. €8 parkingkosten contant te betalen. Geen faciliteiten en belijning voor alleen auto parkeerplaatsen. Route er naar toe smal maar goed te doen. Weg langs cp voert naar echt prachtige uitzichten op Kust en Middellandse zee.
Wat een prachtige plek. De voorgaande beoordelingen kunnen wij alleen maar beamen. Lieve mensen, lekker eten, prachtige wandelingen, mooie dorpen, en wat een uitzicht. En als je niet bang bent voor een beetje omhoog fietsen is het hier ook prachtig!
Sitecode: 12090
Toilet en grijswater kan je storten. Er is water om te spoelen. Wij durfde echter niet de tank er mee te vullen.
Fijne en rustige plaats. Wandelingen volop mogelijk. Restaurant nabij. Faciliteiten alle functioneel.
Wie van natuur houdt en komt om te bewegen. Cp zelf is voorzien van alle functionaliteiten. Het zou fijn zijn als watervoorziening gratis is bij de cp prijs van € 8. Dorp leuk om doorheen te wandelen. Ijsje eten na het eten. Prachtige omgeving.
Ruime plaats met elektra indien gewenst. Heerlijk wandelen langs de rench. Dorp rustiek. Lpg tankstation nabij. Rustig.
Prachtig gelegen in het hart van de Aveyron. Alle voorzieningen perfect in orde. Ruime en schaduwrijke plaatsen. Vriendelijke mensen fra, eng en dui sprekend. Broodservice. Grote visvijver waar je omheen kunt wandelen. Table d’hote elke vrijdag. Wij hebben hier 6 dagen gestaan met plezier. Heel rustig.
Wij hebben er niet gestaan maar wel van de service (5€)gebruik gemaakt. Goed georganiseerd. Om te staan is ook goed denk ik. Het is midden in een klein dorpje. Je kan bij de eigenaar diverse maaltijden krijgen.
Een ruime parkeerplaats zonder water of sanizuil. Prachtig gelegen bij de ingang van de tuin van Monet. Uitkijkend op landerijen. Rustig.
Prachtige plek. Mooi aangelegd. Heel rustig. Alles aanwezig. Verharde ondergrond om te staan met een stuk gras en een hegje om de plaatsen te scheiden.
Rustige en mooie plek. Veel plaats. Geen faciliteiten.
Goede standplaats voor 1, 2 nachten. Rustig, proper en water/loos voorzieningen. Prachtige omgeving: watertje, park en bos. Dorp op 200m, inclusief bakker en kruidenier.