@boncko
grote, goed gelegen, schone toiletten en douches mooie gemeenschappelijke ruimte met keuken, magnetron, waterkoker maar geen potten etc etc aanbevolen
kleine volledige optionele camping. uitstekende schone douches en gemeenschappelijke ruimte met de mogelijkheid om goed uitgerust en verwarmd te koken?
schoon en goed gelegen. gemeenschappelijke ruimte met de mogelijkheid om tegen betaling douches te koken
leuke plek, minimale diensten. onverwarmde keuken douches en toiletten
grote camping in het centrum van het dorp, erg populair. schoon maar weinig toiletten en douches. kleine gemeenschappelijke ruimte met magnetron en gootsteen
kleine ingerichte keuken waar je kunt eten (in 4) warme douches, buitenjacuzzi (warm) zwembad (gesloten voor mij) allemaal schoon
Sitecode: 42077
plaats niets bijzonders dan warme douches in een verwarmde omgeving met een grote gemeenschappelijke ruimte en keuken. in dit seizoen en in dit zeer comfortabele weer
Sitecode: 42076
Kleine keuken en exterieur ondanks de grootte van de camping, ruime woonkamer, warme/koude douches
bij het meer gemeenschappelijke ruimte met tafels zonder keuken en niet verwarmd. warme douches baden
Sitecode: 20338
rustige parkeerplaats voor één nacht en op 2 stappen van het centrum
's nachts gratis (na 18.30 uur) goede grond, een beetje gehorig vanwege de nabijheid van de weg.
parkeren zonder diensten op 30 meter van het strand. de in de beschrijving genoemde camping bestaat niet meer. Zaterdagavond genoeg autopassage
aan Zee. in het hoogseizoen ook douches en toiletten in de aanbieding.
douches en toiletten waterbelasting (8-20) gratis. tegen betaling lossen. uitstekende locatie, ook al is het niet erg panoramisch. kiosk bevestigd. de baai is de moeite waard, het grotere strand is overschat.
prachtige locatie, erg handig bij het strand. douches en toiletten tegen betaling (1 €)
geen service. direct aan het strand. gratis nacht van 20.00 tot 8.00 uur muggen!