@boonstar
Lid van Campercontact sinds 2026
Een fijne plek met schone faciliteiten, een wasserette en de mogelijkheid om vanaf hier een kano, kajak of boottocht te maken. Er is een schommel voor de kinderen. We vonden het uitzicht mooi, het is er heerlijk rustig. Ontbijt en diner zijn beschikbaar, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

Sitecode: 196727
We hebben een fantastisch verblijf gehad in dit verborgen pareltje. Erkani was een zeer gastvrije gastheer, spreekt uitstekend Engels en hij en zijn familie zorgen ervoor dat alles naar wens is. Het was een authentieke ervaring om een Albanese familie te bezoeken, te midden van de boerderijdieren, en we konden hun huis gebruiken voor toilet en douche. Onze kinderen en wij vonden het geweldig. De weg ernaartoe is een beetje hobbelig en in eerste instantie moeilijk te vinden, maar met onze 7 meter lange campervan hebben we het prima gered. Je moet gewoon rustig aan doen.

Deze plek wordt naar mijn mening enorm onderschat. Je hebt er een prachtig uitzicht op de steile bergen, een groot veld (kies je eigen plekje), een grote speeltuin voor kinderen en een absoluut fantastisch restaurant. Het traditionele eten is heerlijk. Alles wordt hier vers bereid en het is een familiebedrijf. De sfeer tussen het personeel en de gasten is erg vriendelijk. We hebben zelfs op zaterdag livemuziek in het restaurant gehad!
Sitecode: 19868
Vriendelijke ontvangst, een fijne, ruime, door een familie gerunde plek. Je kunt zelf een plekje uitkiezen. Ze hebben een restaurant waar alles dagelijks vers wordt bereid, waardoor we niet aan konden schuiven voor het hoofddiner. Ze deden echter hun best om ons een salade en soep te serveren. De mensen hier zijn erg vriendelijk. Een mooie plek tussen de bergen.
Vriendelijke eigenaar. De staanplaatsen zijn op sommige plekken erg oneffen, het kostte ons even om ze waterpas te krijgen. Gelegen in de buurt van het Zwarte Meer. De voorzieningen zijn oké, al was een koude douche 's ochtends wel fijn 😎🥶 34 euro per nacht. Het uitzicht is geweldig!
Een fijne plek! Schone faciliteiten en een gezellige camping. In de buurt is een restaurant waar een dame die uitstekend Duits spreekt een heerlijke maaltijd voor je klaarmaakt. Verrukkelijk!! Als je hier verblijft, ga dan zeker naar Maria's plek, je zult niet teleurgesteld zijn! We kwamen vanuit de omgeving van Zagreb en de weg ernaartoe was behoorlijk hobbelig, maar de terugweg richting het oosten was een stuk beter.
Een erg leuke plek, goed onderhouden en schoon. Een familiebedrijf. De locatie is mooi, vlakbij de rivier, je kunt er zwemmen en de eigenaren zijn vriendelijk. Er is een leuk restaurant op het terrein. Heerlijk eten, ook vegetarische opties. Al met al een beetje prijzig (kleine biertjes van 3 of 4 euro vind ik duur voor deze regio) en zeker in vergelijking met de omliggende campings, maar je zult er vast een fijn verblijf hebben. Er is echter geen speeltuin voor kinderen.
Sitecode: 197453
Geweldige camping voor kampeerders en tenten. Schone faciliteiten, de eigenaresse spreekt goed Engels en je kunt zelf je plekje uitkiezen. Leuke trampolines en schommels voor de kinderen. Heel rustige plek. Probeer zeker ook haar zelfgemaakte kaas!