@boorsie
- 2017
Deze camping begin juni bezocht. In tegenstelling tot de reviews waren wij verrast. Mooie plekken, vriendelijke zussen, prima bar-restaurant en de mogelijkheid, na een kleine afdaling, te zwemmen in het meer. De eerder genoemde hoge prijs deed ons wat huiveren. Maar wij betaalden met Asci kaart €27,00 per nacht plus toeristenbelasting. Heel redelijk voor wat je krijgt en in vergelijk tot andere locaties in Italië. Alle regeltjes, tsja......
In tegenstelling tot alle lovende reviews, zijn wij wat kritischer. De locatie tov Lucca is perfect. Maar het landelijke plaatje op deze camping hebben wij gemist. Het was deze dagen druk en dan wordt ook elk plekje benut/volgezet. Zelfs naast toiletgebouw. Wij telden meer rond de 50 campers/ caravans itt wat op de site vermeld staat. Wijntje bij ontvangst en koffie bij vertrek maakt dan niet alles goed.
Helaas slecht weer bij aankomst dus dat bepaalt al de eerste indruk. Wel een prima basic camping. Maar wonderlijk dat de prijs bijna 2x zoveel is als op deze app wordt aangegeven. Wij betaalden voor 1 nacht, camper met 2 personen inclusief electriciteit, € 36,50. En dat is teveel voor deze camping. En de Acsi kaart werd niet geaccepteerd. We hebben de eigenaars gevraagd deze wijziging te melden.
leuke kleine camping, die het hele jaar open is! Inderdaad enthousiaste en vrolijke beheerster.
In tegenstelling tot vermelding is de camping vanaf 15 september gesloten.