@borky
Lid van Campercontact sinds 2020
Meestal komt de vriendelijke beheerder tegen 17 uur. Als er op de stroompaal een groene emmer zit, mag je daar gaan staan. De rode emmers zijn van eigen leden die zelf ff weg zijn, maar ook zo terug kinnen komen. Heerlijke 4 dagen als einde van onze 7 weekse Noordkaapreis gehad.
Betalen met muntgeld. Met card ging niet. 4 palen met 6 stroom aansluitingen gratis. Stonden er met 8 campers. Redelijk rustig en binnen 10 minuten in de binnenstad.
Voorgaande beoordelingen kloppen. Wij hadden echter te maken met enkele hondenuitlaters die kennelijk niet van ons camperaars gediend waren, omdat we kennelijk te veel plaats in namen. Men scheurde dan ook hard weg, ons in een grote stofwolk achter latend. Heen en terug van de Noordkaap zag onze camper er toch al niet meer schoon uit, dus dat boeide niet. 1,5 km verderop een mooie cp voor 100kr
Mooie locatie met 2 toiletten en vuilnisbakken. Op de cp maar plaats voor 6 campers, maar op de naast gelegen lange parkeerplaats ruimte genoeg, vooral als je met de achterzijde over de sloot kunt hangen. Het is een pp voor klasse 1 voertuigen. De meeste campers onder de 3500 kg vallen ook onder de personenauto’s. Wij hebben geen problemen gehad.
Sitecode: 19604
Rijdt het terrein van het Kulurhus op en ga links langs het gebouw. Mooie rustige overnachtingsplek. Wel afvalbakken en een houten zitbank/tafel.
Zeer nette (5) plaatsen onder 7,5 meter. Zeer nette (2) toiletten en afvalbakken. Verder geen voorzieningen maar toch de moeite waard om te overnachten als je verder niets nodig hebt.
Konden er helaas niet op. Ze waren er aan het verbouwen. Wel een mooie plaats ( als het klaar is)
Mooie vlakke plaat voor wel 10 campers als je niets nodig hebt. Zelfs geen afvalbak. Goed geslapen hier. Jammer van de regen.
Mooie uitvalplaats voor de Noordkaap. Vanaf hier nog 14 km er naartoe. Dan ben je smorgens mooi op tijd voor een mooi plaatsje met uitzicht.
Wij hadden geluk en zonnig weer. Er kunnen wel 10 campers staan. Mooi uitzicht op het haventje.
Toen wij er stonden , waren er 30 campers. Goede avondmaaltijd voor weinig. Maar wel voor 17 uur, anders is de keuken gesloten. Van 10 tot 11 een lekker ontbijtje voor 1 euro met gratis koffie met de Ikea familie kaart. Door de week is Ikea om 18 uur gesloten. Voor de rest is er niets, maar dat mag de pret niet drukken. Hoefde iig niet te koken.
Dure stroom. 75 kr zonder en 150 kr met stroom. Helaas 1 wc en 1 urinoir maar wordt dagelijks schoongemaakt en is zeer netjes. Geheel zeer mooi aangelegd. Wc mag geleegd worden de vuilwater afvoer.
Er zijn 10 plaatsen tot 8 meter en 5 plaatsen voor wat kleinere campers. 2 huisjes met ieder een mooi ook invalide toilet. Zeer netjes
Redelijk sanitair, wel lekkere douches.Makkelijk met de metro naar de oude binnenstad. Als je stroom wilt hebben moet je wel op tijd reserveren. Voor de rest zoek het maar uit op het terrein.
Gratis uitvalplaats om het stadje te bezichtigen, bij een vishaven waar men om 7 uur begint te werken. Verder niets aanwezig.
Perfecte plaats, goede WiFi, beveiligd, goed en mooi sanitair, zelfs luifel en stoeltjes kunnen er uit op de voorste 16 (2x8) plaatsen. Vriendelijke ontvangst met goede uitleg. Maastricht 10 minuten, Valkenburg op 14 km. Komen zeker terug om Maastricht te zien. Binnenstad was nu afgesloten ivm André Rieu waar we ook waren. Reserveren is wel verstandig.
Er zijn 4 gratis stroomaansluitingen. Als je vanaf de cp richting ingang loopt, loop je recht tegen het wc huisje aan, linksaf naar de bakker en een pizzakeet. Leuk binnenstadje, met zelfs een Ierse pub met heerlijke IrichkoffieWater hebben wij niet kunnen vinden, evenals toiletten. Bakkertje om de hoek en men mag er 3 dagen staan. Toch een fijn plekkie
Boven bij het ontmoetingscentrum moet je wel vroeg in de morgen zijn. Gaat om 10 uur open. Laatste stuk erg smal in verband met tegenliggers. De lange gele looproute is goed te doen in Anderhalf uur tijd. Prachtige uitzichten en veel klingetjes en bokjes op de top van de rotsen.
I.p.v. 10 kunnen er wel 15 campers staan. Perfecte plek om het stadje te bezoeken. Aldi 2 straten verder dus op loopafstand. Nu nog stroompalen en het plaatje is compleet.
Kan alleen maar de voorgaande beoordelingen bevestigen. In de winter zijn er zoals beschreven in het nkc boek 15 plaatsen. Maar in het hoog seizoen kunnen er wel 100 staan. Hier kom je niet snel voor de dichte deur.