@bouwes271
inderdaad een mooie Cp, ruime plekken met alle voorzieningen ( stroom/water/ stortplaats voor grijswater en toilet) mooie ruime toilet ruimte compleet met douches. kosten €21,-/ nacht voor camper met 2 personen . voor €4,-/pp brengt de beheerder je heen en weer naar het centrum van Gubbio. supermarkt is vlakbij.
heel mooi plekje, betaalde stroom, water en toilet lozen. betaling met easy park. €11,50/ per nacht. Let op met easypark, als je herinnering per sms aan hebt staan kost dat €0,25 per bericht. ik had ze 4 x per uur, dat loopt aardig op.
wij staan hier op 31 juli, we sluiten ons aan bij vorige review. mooie plek, geen voorzieningen. echter staat er nu een paal van easypark. tarief voor 24 uur is. €23,-
leuke om te overnachten, toilet en douche aanwezig. beperkt aantal plaatsen en je sta vlak langs de weg, de 2 beschikbare plaatsen waren gereserveerd maar wij mochten op de parkeerplaats staan. het is een heel rustige omgeving dus geen probleem. s avonds nog een leuke wijnproeverij gehad van een gepassioneerde vakman. ( verder geen voorzieningen) op loopafstand wel een restaurant
heel mooie plek om te staan, midden tussen de wijnvelden. douche, toilet, water en stroom aanwezig. (geen vuilwater of toilet lozen).Avonds nog gezellige wijnproeverij gedaan. in het naast gelegen hotel heerlijk gegeten. (wel het dagmenu. weinig keuze)
camper plaats op het terrein achter de wijnmakerij, je moet wel onder een poort van max 3.20 m1 hoog door. niet voor grote campers. eenvoudig grasveld, toen wij er stonden was het tamelijk nat. heel eenvoudig sanitair, geen lozing punt. je kon in de kantine wat eenvoudig eten bestellen. in het dorp zijn nog 2 restaurantjes.
mooie locatie, sanitair netjes. verharde opstelplaats met verlichting/stroom/water. mogelijkheid om te eten. gsm punt op de site lijkt niet te kloppen, als je vanuit Narcia de weg volgt, ligt de boerderij aan de rechterkant van de weg.