@boxstar1
De prijs is vandaag vastgesteld op 1.6.25. gewijzigd van 50 naar 100 SEK.
Ik weet niet hoe ik zulke onzin moet schrijven! De CP is bijna vol en alles is in orde.
Super verzorgde camping.
Vlakke plaatsen met prachtig uitzicht over de fjord. Prijs 2020: 230 zonder NOK 260 met elektriciteit. Bootverhuur ongeveer 450 NOK per dag. Douchen bij de kiosk - oud maar schoon.
Lekker rustige plek. Grote plaatsen, elke stroom- en wateraansluiting. Aanvoer en afvoer OK. We komen graag terug.
Zeer vriendelijk welkom. Onbegrijpelijke toewijzing van plaatsen, wat op dit moment geen probleem is met het kleine aantal kampeerders. De douches zijn oud, schoon en veel warm water. De vele honden in het dorp die door het hek glippen en over het plein rennen, zijn vervelend (tot 8 honden tegelijkertijd geteld). Voor een nacht of twee om de stad te bezoeken ok.
Zeer vriendelijk welkom. Schone douches, grote douchekop en veel warm water en schone toiletten - gewoon geweldig! Leuke plaatsen, ook zonplaatsen in de winter. We komen graag terug.
Eenvoudige parkeerplaats zonder aan- en afvoer. Verwijdering bij de ARA Mistelbach, op ongeveer 4 km afstand. Zeer goed informatiebord - alle informatiepunten inclusief coördinaten. Maximale dameslengte 7m. Bakkers en winkels in de buurt. Uitstekende wijntaverne op loopafstand.
Leuke grote plaatsen zonder limiet. Douches niet up-to-date Zeer mooie operator. Schilderachtige goedkope taverne met uitstekend eten en wijnen. Kom nog eens.
Zeer mooie parkeerplaats, leuke exploitant. Goed uitgangspunt voor fietsen. Het enige nadeel: zeer grof grind op het plein. Kom opnieuw.
Nieuw gecreëerde parkeerplaats voor 4 mobiele apparaten incl Ver + afvoer. Leuke plek, een bezoek is de moeite waard.
Op 2.2.2019 was hier markt. Je kunt gemakkelijk met de Womo op het midden van het plein staan.
26.4.2818 Niet in gebruik. Gras ongeveer 1/2 m hoog.
Standplaats op gemengde parkeerplaats aan de rand. Bakkerij op zijn plaats met klein voedselassortiment.
Eenvoudige parkeerplaats in een weide tussen bomen, zonder levering en verwijdering en zonder afvalcontainer. Mooi dorp, op loopafstand in een paar minuten.