@boxstarfreedom

2019

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Top plek. Juist een hele aardige havenmeester. Je kan met swish betalen maar voor de niet-zweden kan dat gewoon met pin bij de havenmeester. Prima douches en wc. Er is ook nog een heel klein keukentje waar je kan afwassen. Er is ook een fornuis en koelkast. Ook een mooie plek om een vuurtje te stoken en een klein strandje. Verder een ijsstentje en restaurant (was nog niet open. In de buurt ook nog een visrokerij met heerlijke vis. Geen electra.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima plek om te overnachten voor de veerboot in de ochtend. Inderdaad vaag of je er mag staan maar aangezien er ongeveer 30 campers bleven staan kan het blijkbaar. Leuk klein haventje, vistentje, ijstentje en wat souvenir winkeltjes. Ook een aantal openbare toiletten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hele mooie plek met leuk uitzicht. Betalen met swish was ons niet gelukt dus 100 kronen in de paal op het steigertje gedaan. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de sauna die verderop zit. Als je het rood gemarkeerde pad volgt achter de toilet kom je er vanzelf. Je kan geld in een potje doen en gebruik maken van het hout wat er ligt. Het kost 20kr/€2,- per persoon. Echt een aanrader!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek, uitzicht op het water. We hebben gebruik gemaakt van het toilet bij het haventje, super schoon. Betalen met easypay. In het weekend sta je gratis. Centrum op loopafstand met allerlei winkeltjes en de supermarkten.

prima plek als je niet veel voorzieningen nodig hebt. lekker rustig. 8km fietsen naar de vuurtoren. op 2km kleine supermarkt. prachtige zonsondergang als er geen wolken zijn😉