@boyr

Druk!

Beautiful!! Kampvuurtje erbij et viola! Geen bereik

Super uitzicht!

Gratis plek Tegen de bergwand bij meertje

Krappe bedoeling Familiecamping Hutjemutje op elkaar Schoon dat wel Zwembad In dorpje

Druk Electra Naast spoorwegen en skatepark Sta je rechts dan geluidsoverlast tot minimale

Super chill en veilig Flesje wijn kopen en staan met water en electra Fijn langs route de soleil

mooie plek, keuze vrijheid qua plek oud sanitair maar wel heerlijke warm douches wandelen naar dorpje goed te doen super uitzicht op de la meije

Camping heeft 3 campervelden 1e is aan de drukke weg 2e is aan spoorweg 3e is ook aan spoorweg en aan het strand. Na 3 keer te hebben geparkeerd zijn we aan het strand blijven staan. Zo dicht mogelijk aan het strand op de camping staan geeft het minste last van de trein. En de zee hoorbaar is fantastisch. Alle voorzieningen gedateerd maar aanwezig. Warme douches

Eenvoudige camperplaats Stroom aanwezig In de ruime voortuin gesitueerd Eigenaar heeft een superlieve hond 😍 Geen afvalbak aanwezig Mooie zonsondergang

Eenvoudige camperplaats Zeer rustige plek voor stiltezoekers Eigenaar zelf niet gezien Voor 1 nachtje verblijf prima

Nette camperplaats met goede voorzieningen. Naast een voetbalveld en een op permacultuur gerealiseerde moestuin. Geen geluidsoverlast waarneembaar van verkeer.