@bramenrenee
Prachtige plek maar overnight parking helaas niet toegestaan.
We waren hier op een prachtig zonnige zomerse dag en hadden het laatste plekje. Heerlijk gezwommen en gevist en vooral genoten van het prachtige uitzicht. de Super plek. Betalen kan cash maar ook via creditcard.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

We hebben hier twee fijne dagen doorgebracht. Mooie camping aan de rivier met een fijne relaxte sfeer. Erg aardige eigenaar! Je kan een leuke kanotocht maken vanaf de camping. Sanitair wat verouderd maar wel schoon. Aanrader wat ons betreft!
2023
Goede camping voor een bezoek aan de stad. Voor de ingang pak je de bus naar het centrum, elke 10 minuten komt er een bus. prima faciliteiten en kleine winkel bij de receptie. speeltuin aanwezig voor de kinderen.
We hebben hier fijn gestaan. kwamen eind van de middag aan er er was nog voldoende plek. Prachtig uitzicht op het meer. Stroompunten aanwezig. verder geen faciliteiten. Eigenaar komt savonds geld ophalen.
Vrij prijzig maar alles is dan ook perfect in orde. Zelfs een familie badkamer met bad voor de kleine kinderen. Je loopt via het paadje naar een prachtig strand. goede uitvalsbasis voor de boot naar de hybrides.
Topcamping op toplocatie! goede faciliteiten, aardige mensen en mooie plekken. Alleen de dijk over en je bent op het mooie strand. Naast de camping staat een food stall.
Sitecode: 101928
eenvoudige camping met basic sanitair. Maar de ligging is fantastisch! We zijn hier 2 nachten gebleven en hebben een heerlijke stranddag gehad.
Prima camping, zeker als je de boot van/naar de Hebrides pakt. 3 minuten rijden vanaf de ferry. Wij kwamen om 1730 aan zonder te reserveren en er was nog voldoende plek. sanitair is prima maar douches hebben erg lage waterdruk.