@brasa30D
ik geef twee sterren eigen lijk moeten het er meer zijn, het is in aanbouw en zoals het er nu uitziet wordt dit een prachtige plek. Rosanna , is uiterst vriendelijk en behulpzaam, als je niets verwacht behalve rust dan is dit een topplek, wij wensen Rosanna en kinderen veel succes .
mooie plek aan het water aan de rand van een natuurgebied, uitbater is zeer vriendelijk. de rust moet je hier niet echt zoeken, tenminste als je de boten die af en aan varen op de koop toeneemt, de eigenaar organiseert ook boottripjes door het park. de plaatsen aan het water zijn heerlijk
de locatie maakt ontzettend veel goed , waarom toch 3 sterren? de weg er naartoe is goed te doen met een VW geen caravan denk ik, als aan het eind staat bij de zee heb je beste plek, uitzicht is super strandje is oké maar klein, wat beter kan is: meer douches, en een afwasplaats beneden. ik zou het aanraden
ontvangst is matig en niet proffesioneel ( misschien ben ik het anders gewend) entree is rommelig de plaats is oké en groot, wel wat herrie van de snelweg, maar dat kan je zien op de kaart. het is meer een camping voor vaste caravans. sanitair is ondermaats, geen warm water en verouderd sanitair. douchemuntje is niet toereikend voor wat je wil doen . er is ook geen warmwater, wat ik vandaag de dag niet vindt kunnen.