@bregje86
Soms kom je een verborgen pareltje tegen. Dit is zo'n plek die je absoluut moet bezoeken als je in de buurt bent. Ik kan alleen maar zeggen: wauw! Een prachtige camping op een schitterende locatie. Je wordt er hartelijk ontvangen en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Je kunt er zwemmen, barbecueën en er zijn genoeg leuke plekken voor kinderen om te spelen. Voor ieder wat wils! Ik kom er zeker nog eens terug!
Echt een aanrader! Een plek waar veel liefde en aandacht wordt besteed, zowel voor de camping als voor de gasten. Het ligt aan het water en het grenst aan de weg, maar hier heb je geen last van gedurende de nacht. Er zijn verschillende velden waar je kunt camperen en er is voor ieder wat wils. Kom met je tent, je camper of caravan! 2 toiletgebouwen, diverse keukens en alles is aanwezig.
Ik kan niet anders zeggen dat ik hier bijna een week veel plezier heb gehad. wat een fijne camping met zeer mooie en ruimte plaatsen. Een aanrader ik zet hem in elk geval bij mijn favorieten en kom graag terug! er zit een ecobad bij en een hotel waar je goed kunt eten.