@bretikape
- 2010
- Rapido Serie 90 Df Anders
- 2008
- Integraal
wat een goede plek! langs de snelweg, waar je overigens weinig/geen last van hebt. Een zeer vriendelijke en vrolijke hard werkende uitbater ( hij is receptionist, barman, ober, kok, afwasser en schoonmaker tegelijk)die iederen het naar de zin probeert te maken. hij spreekt meerdere talen. sanitair is voldoende en de plekken ruim genoeg. Tankstation naast de camping, dus volgooien die tank en door naar het zuiden/noorden.
om Granada/Alhambra te bezoeken, ècht een goede camping. kleine plaatsen, 8m+ word problematisch. Mocht je van lekker eten houden.....ga bij het restaurant op de camping eten. S uper goed vlees, vriendelijke en Engelstalige bediening. ècht top!
prima plek om Barcelona te bezoeken. Vanaf deze plaats lopen naar de trein R1 die in Barcelona aansluit op het metro netwerk. sanitair simpel maar voldoende. Alleen contant te betalen in de automaat. Je kunt niet reserveren. 20€ per 24 uur.
de grote van de parkeerplaats klopt. op zaterdag middag werdt het restje van de markt opgeruimd. we hebben hier even gestaan en rond gekeken. Het "voelde" niet veilig en zijn doorgereden.
Prima CP voor de nacht. 7 plaatsen lozen, vuil, water en toilet mogelijk. Er staan stroompunten maar sommige zijn stuk. Bakkertje in de straat en op 10 min loopafstand lekker gegeten bij Bistro du Pont. Geen mooi restaurant maar heel goed gegeten. Dag menu 22 €
eigenlijk maar plek voor max 2 campers. stroompaal nog defect. zwembad gesloten ivm renovatie. 2 dagen gratis gestaan. met 9 € kaartje (juni/juli/aug. geldig) voor heel Duitsland naar Keulen geweest met lijn RB 25. campingwinkel van berger vlakbij. Aldi op 50 mtr en Duitse supermarkt hit op 100mtr
erg duur, 2,5 uur gestaan. 9 €. gewone parkeerplaats. Campers en auto's horen om en om te staan maar daar houden auto's geen rekening mee. Wel mogelijk om vuil water en toilet te lozen. toilet gebouw was open en je kon er douchen met munt automaat 1€. We konden met moeite de Camper parkeren. Later op de dag kwam er meer plaats. Wij vonden het geen goede overnachting plaats. ( 5€ 1e uur 2€ per volgend uur)
eerst een kaartje trekken bij de slagboom die je later weer kunt inleveren. we waren een beetje sceptisch vanwege de prijs..maar...ben nog nooit in een gekoeld toiletgebouw geweest! ga hier met plezier naar de wc. wij stonden op het eerste gedeelte met betonnen plekken voor de camper met grasplek ervoor. heerlijk zwembad met een lekkere koele temp. op 8 min. lopen van het centrum. is het duur? jazeker. is het het waard? genieten is het woord.
leuke plek om te staan, we waren blij met de meneer die helpt om de betaal automaat te bedienen, de blauwe is voor het stageld, de witte koop je een betaalkaart van 10€ die je weer in een andere automaat met tenminste 5€ moet opladen. We spreken geen Italiaans ;-). Tip als je van lekker eten houd: restaurant mondschein, naast de camping, prijzig maar Michelin waardig.
overdag (tot 18:00) eerste 2 uur gratis. Vanaf 18:00 tot 08:00 €10. Vlakbij diverse eet gelegenheden. Geen voorzieningen behalve openbaar toilet 150m verder.