@breukers-camper
mooie plek...Ik lees hier dat er nogal wat mensen zijn die zich storen aan de eventuele overbezetting van deze plek....Laten we elkaar toch ff minder de maat nemen...Rn als je alet het vingertje wijst, denk dan dat er 4 vingers jouw kant op wijzen...Niet zo gauw politie willen spelen.
inmiddels zijn er de nodige plekken verhard. Ligt vlak langs het oude stad gedeelte. Sanitair, is voor ons niet van belang, is aanwezig. lozen en tanken kan.Kortom mooie rustige plek 5 sterren waard.
Mooie CP aan de rand van het stadje/dorp. Veel meer plaatsen dan aangegeven. Lengte is ook geen probleem. Vrijdag markt (hebben wij niet meegemaakt)zal wellicht even anders zijn. Verder top lokatie!!
zoals al gemeld. Alles wat een camperaar die geen stroompaal nodig heeft is er. Ook indien de plaatsen bezet zijn is er nog ruimte langs het (rustige)pad. Mooi uitzicht en wandelmogelijkheid.
Heerlijk rustige omgeving in weids landschap, geschikt voor wandelingen. Ruim plaats op grasveld. Je moet wel zelfvoorzienend zijn, maar wasmachine aanwezig en zeer praktisch om te lozen en watertank te vullen. Vriendelijk jong stel is heel gastvrij. Even bellen van tevoren, en ze openen de toegangspoort.
Geweldige locatie en gastvrijheid. Om tot rust te komen in een authentieke omgeving. Schitterend uitzicht.
Aanrader, keurig onderhouden en georganiseerde camping. Sluit 16 okt. a.s. Wij betaalden naseizoen voor plusplaats, 2 senioren + hond 27,30 per nacht. Wasmachine of droger 4,-. Ideaal voor bezoek Venetië per boot.
wij kwamen vandaag woensdag 9 maart op deze Cp. Kaartje trekken bij de slagboom. Alles nieuw,netjes aangelegd en schoon. Alle voorzieningen zijn ,prima,aanwezig. Een aanrader dus.
Prima CP voor bezoek aan Santiago de Compostella. Alles aanwezig. Vriendelijke, behulpzame eigenaar heeft het goed voor elkaar.
Wij betaalden voor de camperplaats in oktober 7,76 incl. toeristenbelasting voor 2 personen. Camping gesloten
Een nachtje voorseizoen hier gestaan. Ruime rustige plaatsen. Vriendelijke jonge beheerders. We kregen nog een goede wandeltip naar het nabij gelegen prachtige natuurgebied De Baggerputten; onze avondwandeling was de moeite waard.