@brian-m
Lid van Campercontact sinds 2020
Oké om afval te dumpen, maar borden zeggen dat water geen drinkwater is. Het servicepunt is aan het einde, vlak bij de uitgang. Het is niet de kraan op de pilaar als je voor het eerst naar binnen gaat.
feb 2025 servicegebied geheel afgezet en gesloten
Onlangs geasfalteerd en heeft een zeer lichte helling (niets dat sommige hellingen niet kunnen repareren). Er is wat lawaai van het recreatiecentrum tot ongeveer 22:00 uur. Wasserette heel dichtbij aan de andere kant van het centrum en een kleine supermarkt in het volgende dorp.
Dit gebied is nu afgesloten.
Alleen parkeren. Het aangrenzende gebouw wordt gebruikt als evenementen-/feestruimte, dus het blijft tot 3 uur 's nachts op zaterdagavond wakker. Recyclinggebied met ook het geluid van kapotte flessen. Stil nadat ze weg waren
Buiten gebruik vanaf januari 2025.
Uit of bestel jan. 2025. Zou oké zijn als het open is
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Basis voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijke behulpzame eigenaar. Voelde me veilig en gemakkelijke wandeling naar het dorp voor winkels en restaurants.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein van het stadhuis. Dicht bij centrum voor voorzieningen. Er is een waterkraan aan de andere kant van de speeltuin, maar deze is niet het best toegankelijk in een busje. Anderen in de stad ook. Het gemeentehuis wordt gebruikt voor vergaderingen enz. En we werden een paar keer 's avonds geblokkeerd, maar we konden' s ochtends uitstappen.
Prima voor een nacht wild parkeren. Parkeerplaats bij het strand. Goede vriendelijke bar en ook FishTaverna vlakbij. Vuilnisbakken in nabijgelegen kleine haven. Mogelijkheid tot waterkraan in de haven.