@brujo
Situatie veranderd! Parkeermogelijkheden nog slechts voor een 7-tal campers. prijs: 5 euro per blok van 4 uren. gratis tussen 24 en 8 uur. Wel rustige plek
schitterend gelegen. buiten het seizoen zeker een aanrader, wij stonden hier met 5 campers. warme douche voor 1 euro. wel 35 euro maar het zi ht is geweldig en stroom is inbegrepen
schitterende camperlocatie midden in de velden. veel activiteiten mogelijk. rustig. prijs voor 1 nacht is 22 euro voor camper 6.5m en 2 personen. electriciteit 4,5 euro vanaf 2 nachten gratis gebruik van zwembad. vakantiewoningen beschikbaar
op zich prima plek maar ga hier niet staan op vrije dagen ! luidruchtige jongeren die de parking als racebaan gebruiken. lawaai tot 3 uur 's nachts
prima plek. even steile ingang maar goed doenbaar wel reserveren. geen voorzieningen. wel electriciteit voor 3 euro. mooi uitzicht. zeer vriendelijke ontvangst
leuke plek op fietsafstand van de stad. wel zeer drukke straat: wakker om 6.30 uur door druk verkeer
langs een drukke baan gelegen, op een weide naast een riviertje, achter een baancafė, niet uitnodigend, niet gebleven