@brulkikker
Toen ik aankwam volledig verlaten. Er was één camper die eruit zag alsof hij er al een tijd stond. Misschien heb je meer geluk als je aankomt tijdens openingstijden van het café (donderdag t/m zondag).
prachtig! en het meer is weer vol, net als op de foto’s. ik blijf hier net zo lang tot mijn eten op is
Prima plek! het stadje is leuk, en een kwartiertje lopen langs een mooi pad. de plek zelf is een parkeerplek inclusief stroom (dus zonder bij te betalen), met het strand voor je neus en een fijne sfeer. ik ben een extra nacht gebleven om nog eens lekker van de zee te genieten en op het terras te zitten.
Ik had iets meer camping en iets minder ‘stadscamping’ gehoopt. Heel kleine plekken, veel lawaai van verkeer, geen uitzicht. Maar sanitair is schoon en goed, en voor 1 persoon betaal je niet voor 2.
Laat aangekomen (19:30) maar nog zeeën van ruimte. Wel zompig als het veel geregend heeft. Water moet met muntgeld betaald worden. Lelijke omgeving (industrieterrein) dus zorg dat je met je blik op de rivier staat, dan is het prachtig. Voor mij vooral geschikt als doorreis-plek.
Prima plek. Geen voorzieningen maar de openbare toiletten zijn brandschoon. Macimaal 12 uur verblijven, dat is wat onhandig als je in de middag aankomt. Ik heb niet de indruk dat er streng gecontroleerd wordt maar dat is misschien omdat het nu rustig is.
wc gratis, verder eens met andere opmerkingen. Heel kort wandelingetje naar het centrum.
Ik was hier afgelopen nacht voor 14 euro (1 persoon plus camper). Ik heb de indruk dat er meer dan 4A stroom is. Sanitair prima. Beetje wegverkeer in de verte. Prachtige omgeving, alles ruikt een klein beetje naar paard. Waarschijnlijk krijg je bezoek van een aanhankelijke kat. Die ruikt ook naar paard. Voor mij de perfecte plek voor doorreis.
Sanitair is niet eens verouderd maar bizar in elkaar geknutseld en soms vies. Heel jammer maar de rest is geweldig. De weg is minder steil dan ik op basis van de voorgaande reviews vreesde. Ik heb een klein busje, ging prima. Wandeling terug naar boven viel wel tegen. ;-) Eigenaar maakte voor mij een prijsje, geen idee waarom maar ik ben er blij mee.
Inmiddels 25 euro (20 als je geen gebruik maakt van de toiletten en douches) per camper. Ik reis alleen dus ik ben maar extra veel gaan douchen en poepen voor die 5 euro… Verder prima plek. Verkeer op de achtergrond maar mooi uitzicht op de bergen, en 16A stroom.
Prima plek. Beetje veel verkeer. Kampeergedrag mag trouwens wel, anders dan de info doet vermoeden. Ik heb net staan afwassen voor de neus van de beheerder en iedereen heeft hier luifel uit en stoelen staan.
Jammer dat ik maar één nachtje hier heb! Prachtig, simpel maar prima voor elkaar, aardige mensen. Voor 1 persoon kost het 12,50.
Ik stond hier in mei 2021 een dag of vijf heerlijk te genieten. Anders dan anderen had ik prima mobiel bereik, zelfs mijn werk met veel videobellen heb ik die week op de camping prima kunnen doen zonder wifi. Wel roaming aanzetten. Heel sympathieke geschiedenis die je nog steeds voelt (check de site). De omgeving is bovendien prachtig met een heerlijk natuurgebied en een leuk restaurant net over de grens.
Heerlijk rustig, aardige eigenaar, alles gaat erg ontspannen. Terrein is heerlijk, alle hegjes prima gesnoeid en enorme plekken. Ingang is wat nauw maar laat je daar niet door tegenhouden. Omgeving is niet bijzonder, als ik het goed heb, maar ik ben hier op doorreis dus ideaal.