@brunolib
- 2005
Goede en rustige locatie. Dicht bij het centrum. Goed voor een terra-avontuur. Waterafvoer en toiletten ok.
recent gebied. gratis water, elektriciteit met alleen kamers. lediging onberispelijk. zeer rustig. videobewaking op het gebied. bedankt aan de stad.
Sitecode: 12098
zeer mooie omgeving met prachtig uitzicht zeer rustig goed gelegen 11 zeer drukke plaatsen tot mijn verbazing hadden we het geluk om 2 plaatsen te hebben deze dag van 5 juni 2023. Kom niet te laat aan!
Lawaaierige omgeving en helemaal niet vlak. Ik bevestig € 10. Gratis water en gemakkelijk legen, maar niets gepland voor chemische toiletten. Leuk dorp om te zien
gebied heel goed. zeer vriendelijke eigenaar (des te meer hij heel goed frans spreekt) vlakbij het meer. betaalde 17 € all-inclusive
één nacht doorgebracht op 31 mei overdag betaald parkeren vanaf 19.00 uur rustig en dicht bij het stadscentrum.
juiste omgeving vlakbij een kinderpark maar ook vlakbij een vrij drukke weg.net een nacht gebleven.
5 correcte plaatsen afgescheiden door een heg, heel rustig, lediging en toilet dichtbij, water mogelijk maar aan 5€ voor 50 liter.Mooie wandelingen te doen.
opent in juni 2023. wordt vervolgd....
plaatsen op gras, zeer rustig, alles aftappen en tanken (betalend) geen water gevonden om chemisch toilet te spoelen cassette schade mogelijk elektriciteit op sommige plaatsen nabij opstapplaats voor boottochten.
mooie parkeerplaats, gemakkelijke toegang. volg de richting van de dierentuin zeer rustige nacht.
parkeergarage in aanbouw
afgesloten terrein wegens werkzaamheden
Correcte plaatsen maar al enkele maanden geen water en elektriciteit.