@bullyvan72
Mooie camping, beetje jammer van de diepe kiezel paden. Sanitair in orde. Veel wandel en fiets mogelijkheden. bakker in dorp (gesloten op zon en maandag) .Veel lawaai van tractor(en)?
Zeker voor door te trekken een mooie camping(zoals wij) onze buren vonden het voor meerdere dagen een tegenvaller (dorpje, bezienswaardigheden). aan het onthaal zal het niet gelegen hebben, zeer vriendelijke goedlachse ontvangst. proper sanitair, alle voorzieningen aanwezig. zeer kindvriendelijk met grote speeltuin en zwembad.
mooie camping plek, kindvriendelijk, daardoor misschien ook wel te druk, en is het sanitair vuil (spelende kinderen,.,.) waterspeeltuigen op de rivier, waterglijbaan,.... . straat oversteken voor een 2.5km wandeling naar een stadje.
camping met mooi uitzicht, maar miserabel sanitair. in de omgeving ligt een prachtige waterval en er is een landingsplaats voor sportvliegtuigjes. Ook is er een zwemvijver. de plaatsen zijn vrij nat, stroom is nog in aanleg,maar wel beschikbaar. voorlopig nog niet zijn 300NOK waard.(350 incl. stroom)