@bunker
- 2001
Prachtige, rustige plek. Vriendelijke ontvangst. Mooi wandelen in het bos direct aan de camperplaats.
Prima, ruime, plaatsen, goed servicepunt. Herbeumont en omgeving zijn prachtig. Maar voor wat je moet betalen zou je meer verwachten dan 6A stroom.
Dit is een parkeerplaats bij een vismeer met vogelkijkplaats, géén camperplaats. Prachtige plek, bereikbaar via smal weggetje. In het weekend vol personenauto’s van wandelaars, vogelaars en vissers. Wij hebben er een nachtje rustig in ons eentje gestaan.
Mooi aangelegde, rustige camperplaats. Slagboom staat open. De € 8,- kan je aan de overkant bij de serviceplaats - binnen bij de verwarmde douche- en toiletruimte - in de brievenbus doen. Op basis van vertrouwen! Mooi, toch? Stroom, service, douche en toilet bij de prijs inbegrepen. Wandelen kan in de buurt. Geen winkel o.i.d.
Heel prettige plek. Vriendelijke, behulpzame ontvangst. Omdat alle plaatsen - door regen wat drassige - gras-ondergrond hebben mocht onze zware camper op het verharde pad staan. Alle voorzieningen bij de prijs inbegrepen. Centrum, strand, château en supermarkt op loopafstand.
Rustige, ongedwongen, parkeerplek. Prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen Betaalautomaat nog steeds stuk. Ook de sani-zuil aan de weg werkt niet: geen water en stroom.
In het donker aangekomen. Rond 1 uur alarm in het museum, dus de politie gebeld. Duurde een uur en daarna stil. Toen we wakker werden bleken we de camperplaats te blokkeren 😅 Helemaal niet gezien in het pikkedonker 😃 Mooie, rustige plek bij bunker.
Wat een gastvrijheid. Heel leuk naast manege. Veel bedrijvigheid met de paarden. Stroom en water mogelijk. Normaal sta je op een grasveld, maar omdat het te drassig was na al die regen, stonden we naast de paardentrainhal. Prima! We betaalden 10 euro.
Mooie plek met service. Ruime plaatsen met stroomaansluiting. Betaalsysteem uitgang nogal onduidelijk. Naast prachtig, heel groot, park met zwemvijver en vogelspot-plaatsen. Weg is wel lawaaiig,
Prachtige plek aan stuwmeer. Op gemengde parkeerplaats. 15 plekken lijkt me overdreven: dan kan er bijna geen personenauto meer bij. Service, stroom en toiletgebouw afgesloten na 15 september.
Sitecode: 20978
Prima plek voor een overnachting. Wij staan direct aan de rivier. Parkeerplaats tussen huizen. 2 van de 4 camperplaatsen ingenomen door personenauto’s. Wel verkeerslawaai aan overkant van de Dordogne. Pad langs de rivier direct aan de parkeerplaats.
Prima, nieuwe camperplaats aan riviertje met blik op stadje in de hoogte. Water en stroom betalen met bankpas. Kan overstromen bij hoogwater. Bij zwembad, jachthaven en park.
Fijne camperplaats, ruime plaatsen. Prima wandelen met (of zonder) de honden. Schoon sanitair. Maas vlakbij. We komen graag terug 😀
Prima camperplek. Alle service, ook stroom, inclusief.
Camperplaats gesloten i.v.m. verbouw.
Rustige camperplaats. Vriendelijke mensen. Alle faciliteiten aanwezig (in rustige periode zelfs gebruik douche/toilet mogelijk). Aanrijden: na bruggetje even wat verder doorrijden en keren. Dat vergemakkelijkt het inrijden