@burstnerbilly
Smalle straatjes, krappe bochten, wegwerkzaamheden.........naar een krappe parkeerplaats? Geen plekken groot genoeg voor onze 7 m camper. NACHTMERRIE...we reden door!
Gemakkelijke toegang tot de offroad-gedeeltes van Euro Velo 6, prachtige fietstocht eind oktober 2025. Pas op voor modderige gedeeltes... we kwamen vast te zitten! Hartelijk dank aan het Franse stel in de camper en de lokale boer voor hun hulp en vriendelijkheid.
Zaterdagmiddag, erg rustig, leuke wandelingen, prachtige omgeving....maar al snel na 22.00 uur was het feest met knallende muziek tot in de vroege uurtjes!!!!!!!!! was misschien wel leuk geweest 50 jaar geleden! Toch 4 sterren, want het is alleen maar lawaai en niemand kwam in de buurt.
idyllische locatie klein grindgebied omgeven door bomen, constant luid ruisend watergeluid van de sluizen. niemand anders is hier de hele dag geweest. onze satellietnavigatie bracht ons een moeilijke weg met verschillende lage (3 m) bruggen en een 2 km lang grindpad vol gaten .....maar we hebben de betere weg naar buiten gevonden! te doen met een 7 m busje! en heerlijke fiets/wandeling naar andere sluizen en de stad.
Ook al is het museum open, op de parkeerplaats staat dat er geen camping is.