@burtus
- 2001
- Etrusco 7400 SBC 7400 SBC
- 2025
- Alkoof
Een mooie camperplaats. Echter de herrie van keiharde muziek en het scheuren van auto’s zorgt ervoor dat deze plek volledig ongeschikt is. Als hier niet wordt opgetreden tegen deze overlast, zal de plek vanzelf wel verdwijnen, vanwege gebrek aan bezoekers. Dat zou heel jammer zijn. Wij komen hier niet meer.
ontzettend mooie CP. Alles klopt en is zoals je het graag wil zien. Het electra systeem is ook magnifiek. je betaald €5 voor 1 dag. wij kunnen 8 dagen met de accu’s doen en dan 1 x opladen. Hievoor heb je geen zonnepanelen nodig 🥳. Alles is schoon, ruim en overzichtelijk. complimenten zoals het is ingericht. TOP!!!
wij zijn het helemaal eens met de fam van den Berg
Het is een camperplaats in wording. Heel enthousiast ontvangst en ze doen er alles aan om het er naar je zin te maken. Natuurlijk zijn er punten voor verbetering, maar met de tips die ze krijgen van de camperaars zijn ze heel blij en ze gaan er ook mee aan de slag. Ik zou zeggen ga er naar toe en help dit enthousiaste team om er wat moois van de maken, dan hebben zij en de camperaars er veel plezier van.
lekker rustig en schoon
Fantastisch dat er nog zulke CP plekjes zijn. complimenten hoor 👍 en wij als camperaars moeten er vooral zuinig op zijn.
Prima plek voor overnachting
Precies zoals een camperplaats is bedoeld, top!!
Kost inmiddels € 10 voor 1 camper en 2 personen voor 1 overnachting.
Wij waren hier op 14-05-2016. Prima plekje op het prachtige en gezellige plaatsje Sloten te verkennen. Alles op loopafstand. Heel relaxed zo aan de haven.