@bussie2022
Wat een prachtige plek en wat een warm welkom. Heerlijke plek voor de outdoor/wildeenis liefhebber. vooral mensen een avontuurlijke instelling zullen dit bijzonder waarderen zonder dat , wanneer je dat niet hebt, het je aan iets zal ontbreken. Heel lieve mensen, gezellig praatje en mooie verhalen. Vissen kan op de camping zelf en is inbegrepen. zwemmen bij mooi weer in speciaal zwemmeertje. Uiteindelijk ook 3 ipv de geplande 2 nachten gebleven 😃
mooie rustige camping , voorzieningen netjes op orde , leuke plek. vissen met fiskekort voor maar 50 SEK/dag voor hele omgeving. leuk dorp op loopafstand waar je op.de camping juist weer helemaal niets van merkt. aanrader!!
eenvoud ten top en voor ons is dat precies wat we fijn vinden. prima sanitair (eenvoudig doch op orde ) houd je van rust, wandelen , vissen en je bbq-tje... dan is dit een heerlijke plek.
wat eenvoudige camping , sanitair mag wat opgeknapt , gegeven dat je ook warm water voor docuhen per 5 min moet betalen. wel zeer aardige en behulpzame campingbeheerders en : wasmachine !! ( echter geen droger , maar dat geeft wat ons betreft niet) ligt aan de doorgaande drukke weg maar in avond wel erg rustig , geen last van gehad je kunt vanaf de ingang van het terrein heerlijk het bos in om te wandelen
Nette camping , vriendelijke mensen. nadelen zijn er helaas een paar(komt ook wel door verwachtingen die gewekt zijn door het ANWB boek charmecampings voor rustzoekers en natuurliefhebbers) : 1. je kunt niet met je hond vanaf de camping de natuur is voor zover duidelijk ( dan kom je op de snelweg E4) 2. ligt pal aan de E4 voordelen zijn er ook: -vissen vanaf de camping op de rivier is inbegrepen en mooi en goed viswater - netjes en schoon !
1. kom je voor je rust (zoals de anwb gids charmecampings belooft): ga NIET! 2. 2 p.+ el. is 410 kronen per nacht 3. snel vol (helaas voor ons achteraf niet snel genoeg) 4. wel prima op orde verder op de camping, aardige mensen 5. prachtig uitzicht over het water Al met al nette prima camping voor wie rust niet zo'n belangrijk item is en stukje duurder dan hier voorgesteld.
we zien veel commentaar van mensen die vergeten lijken te zijn dat kamperen aan de rand van de wildernis geen hoteluitje is. Deze camping mag dan wat gedateerd overkomen m.b.t. sanitair maar alles werkt en was schoon en warm water is er gewoon, zelfs wifi voor de liefhebber. Gewoon lekker kamperen daar !
niks van waar mbt commentaar van vergane glorie. volop bezet zochten voor ieddreenog een plekje uiteindelijk. sanitair basic maar afdoende en genoeg warm water waarbij douches volledig los staan van afwaswater in de kök die 20-30 meter verderop apart staat. grote plekken , zeer behulpzaam personeel en alles gewoo. brandschoon en niets aan renovatie toe. lekker vissen voor wie dat wil . ter plekke viskaart te koop en boothuur vanaf 270 kr per dag