@bvgendt
Lid van Campercontact sinds 2026
Prima terrassencamping als je op doorreis bent. Vriendelijke ontvangst in april, zwembad al open dus voor gezinnen in meivakantie wel leuk. Restaurantje open voor kip/ friet en pizza. grote plek. Sanitair redelijk. Directe omgeving niet echt een aanrader.
Fijne camping op 10 minuten lopen van het centrum met volop cultuur( kasteel en Clos de Luz =huis met park waar Leonardo da Vinci heeft gewoond) en restaurants. In april volop keuze uit zon of schaduwplaatsen. Grote plekken en schoon sanitair zonder toiletpapier, maar wel met zeep. Geen brood op de camping. Aanrader
De camping is rustig gelegen naast een mooi park. Grote/ verzorgde plekken met schoon sanitair met zeep en toiletpapier. In april nog geen zwembad en brood. Kasteel/ oude binnenstad ligt op 45 minuten lopen en heeft veel mogelijkheden, maar is een spookstad. Daarom doorreiscamping.
Fijne camping met ontspannen sfeer naast het strand. Vriendelijk campingpersoneel. Eind april wel brood en een drankje op de camping te koop, geen maaltijd. Wel fietsverhuur en dat is met de vele fietspaden een aanrader. Wij hadden in april volop keuze qua plekken. Schoon sanitair met zeep en toiletpapier. Verlichte paden in de nacht. De camping ligt op 10 minuten lopen van diverse restaurants in ste Marie. Supermarkt is 15 minuten lopen.
Aankomen op zondag en dan zelf vast een plekje mogen uitzoeken als de receptie dicht is. Wij hadden volop ruimte, geen idee hoe dat in de zomer is. Brood en maaltijden bij het restaurant naast de camping behalve op dinsdag. Er is in april weinig te doen en het dorp niet aan te lopen. Een echte watersport en visserscamping. Sanitair is schoon en modern met toiletpapier en zeep. Wasmachine en droger met pinautomaat te betalen.
Op 2 km van de grot van Bernadette. Camping is ruim opgezet. Sanitair sterk verouderd, maar schoon. Licht in de douche gaat uit tijdens douchen. Geen zeep bij toiletten. Ook in april mogelijk om Thais eten te bestellen dat ze op je plaats bezorgen. Brood in april/ begin mei niet mogelijk op de camping. Lourdes is geen mooie plaats. Alleen bij de grot de moeite waard.
We waren hier 3 dagen geleden. Fijne, schone camping met moder sanitair met zeep en toiletpapier bij de toiletten. Ruime plaatsen op een leuk veldje. Niet allemaal verhard. Vanaf juni is de wijnproeverij en het zwembad open, maar daar hebben wij dus nu geen gebruik van kunnen maken. Brood de dag van tevoren bestellen en wordt rond 8:00 op je plek bezorgd. Supermarkt langs drukke weg zonder trottoir. door regen maar 1 nachtje.
Sitecode: 91948
Prima camping. Schoon sanitair met zeep en toiletpapier. Douchen voor 23:00. Maar die muggen…. We stapten de camper uit en werden erdoor belaagd. Buiten zitten was geen optie. Het is bij 1 nacht gebleven. Niet te doen
Wat een fijne camping is dit! Grote plaatsen met zelfs een picknicktafel. Wij hadden keuze uit zonnige of schaduwrijke plekken. Schoon/modern sanitair, fijn restaurant en volop vertier voor kinderen. Dat alles op 5 minuten lopen van het levendige centrum met restaurants en barretjes en volop uitzicht over de omgeving en de Mont Ventoux. Slechts 1 minpunt om de 5 sterren te halen: geen zeep en wc papier bij de toiletten.