@c-compact
Sommige plekken zijn erg smal, en ik snap niet waarom ze, blijkbaar vrij recent aangelegd, op deze locatie niet helemaal vlak zijn. Maar verder perfect! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn! Dorpswinkel gerund door vrijwilligers. Startpunt voor vier etappes van de Rheinsteig-wandelroute (ca. 60 km) dankzij het openbaar vervoer en het Deutschlandticket. Weg-, trein- en bootverkeer stoorde me niet.
Jarenlange ervaring met deze plek. Helaas zijn er in Eltville geen alternatieven als je niet bij een wijnboer wilt parkeren. Niets is prettiger dan parkeren op deze betaalde parkeerplaats. Hetzelfde geldt voor mij voor de gemeentelijke parkeerplaats in het naburige Oestrich-Winkel. De lobby van de wijnboeren in de Rheingau lijkt een lange arm te hebben.
13 juni 2025: Een uniek mooie, "wilde" camping met alle voorzieningen. Brede, lege stranden. Goed onderhouden toiletten. € 20,39/nacht voor 2 personen + camper. Ik schat dat er 100 bezette accommodaties zijn (campers + (een paar) tenten), en het is nog steeds niet vol. Fietspad naar Cap Fréhel.
Prachtig uitzicht, alle faciliteiten. Het beste Italiaanse brood van Italië wordt geserveerd in een kleine bakkerij in de stad, en er is ook goedkope lokale wijn. Er is ook een kleine winkel op de hoek in de stad. 27€/N met elektriciteit voor 2 personen op 10 juni 2024
Doorst plek in de stad, maar je kunt niet echt klagen. Grijze waterafvoer uitstekend. Het hokje voor de verwijdering van het chemisch toilet kan een gloeilamp gebruiken.
Volgens de eigenaar de mooiste camping van Ierland, en ik wil hem absoluut niet tegenspreken. Het voelt goed, alle voorzieningen zijn goed onderhouden, veel ruimte Zeker de moeite waard: Waterville (Chaplin) en omgeving. Anders: oordeel zelf over de "Ring of Kerry".
Als je van rust houdt, is dit de plek voor jou. Dingle Peninsula minder toeristisch dan Ring of Kerry maar minstens zo de moeite waard. Op loopafstand van Gallarus Oratory en Kilmalkedar, goede uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige westkust (Dunquin), Connor Pass en Mount Brandon. Eigenaar erg sociaal en behulpzaam. Ik vond het sanitair niet verouderd.
Aanbevolen kleine camping. Informatie over nationaal park, boodschappen en pubs op loopafstand. Sanitair helemaal ok. We kwamen op zaterdag aan. Voor jong en jong van hart: in de volgende pub kwam het 's avonds pas echt op gang! Zondag weer een rustige nacht.
Sitecode: 20524
Grote uitgestrekte faciliteit met voldoende ruimte voor iedereen. Alle faciliteiten, goed onderhouden. We hadden graag een derde nacht gebleven, maar alle informatie buiten het inchecken was zeldzaam of onbestaande. Een punt aftrek. Ik begrijp niet waarom de site van campercontact onder Aillepreachain staat en niet, zoals de naam al doet vermoeden, onder Doolin.
Rustige plaats, met alles wat de camper nodig heeft, inclusief was. Zeer goede winkelvoorzieningen in de stad. Uitermate geschikt voor een pauze om te ontspannen. Wat betreft het echtpaar dat het bezit, je zou niet meer meegaand kunnen zijn.
Alleen al het uitzicht op Teelin Bay is het geld waard voor deze plek. Al het andere is al gezegd. Misschien nog iets: gratis ontbijteieren van de loslopende boerderijkippen. Ik zag geen donatiebox, maar heb een normaal bedrag gestort.
Idyllische rustige plek met alles wat je nodig hebt. Toiletafvoer beperkt (alleen milieuvriendelijke chemische toevoegingen)
Verzorgde, zeer mooie rustige plek direct aan het meer. Sanitair schoon en ruim. Eigenaarspaar uiterst behulpzaam. U kunt uw eigen diner in het meer vangen - als u wilt.
Prachtige plek met alle voorzieningen. Maar je betaalt er ook voor: 34€/nacht met stroom zonder korting op 4.5.2022. Toen ik in april begon met plannen, was de prijs die op Campercontact stond €23.
Absoluut rustige en gunstig gelegen tussenstop op weg naar de veerhaven van Cherbourg. 15€ met elektriciteit
Overnachting op 11 t/m 12 september 2021. 16 € / 2P (2 € verplichte kaart, 2 € elektriciteit. Voor mensen die willen genieten van pure badvakanties (helaas zonder schaduw) of gewoon op zoek zijn naar een overnachting met V / E, de plek is helemaal niet slecht. Voor mensen die willen 4-sterren hotel comfort voor een lauwe zoekopdracht is niet goed. het is net als Hitzacker aan de Elbe op een zonnige zomer weekend, alleen met Adria en Italianen. Sinds 3 1/2 sterren zijn niet mogelijk is, zal ik vier geven .
Sitecode: 12078
Overnachting op 10/11/9/2021 14 € 2P, met elektriciteit. Plaats heeft alle V/E faciliteiten. Heen en terug naar Matera: buslijn "Belvedere". Kaarten bij de SP beheerder. Wandelen door de kloof naar de oude stad (Sassi, ong. 3 km) is een ervaring (zeker op de voet?). Vanuit het gezichtspunt "Belvedere", nabij SP: Foto van Matera 's nachts mogelijk. In plaats van deze coördinaten: 40.67221 / 16.62925 (bezoekerscentrum), kun je deze proberen: 40.67040 / 16.62971 (SP ingang).
Overnachting met elektriciteit voor 20 € / 2P op 9./10.9.2021. We hebben geen gebruik gemaakt van andere VE-faciliteiten. Zwembad beschikbaar. Zeer mooie locatie boven de zee. Restaurantwerking met uitstekend diner. De tweede foto is vreemd. We zagen een hele mooie zonsopgang boven de Ionische Zee, maar de zon gaat daar niet onder.
Wij verbleven hier op 8/9 september 2021. VE werkte prima. Veel winkels op loopafstand. Een beetje ongezellig, want de drukke parkeerplaats midden in de stad. Maar 's nachts was het stil.
Het uitzicht op de zeestraat en het einde van Sicilië is spectaculair. Maar dat is geen excuus voor de verwaarlozing van alle aangeboden en vaak noodzakelijke voorzieningen voor kampeerders. 25 € per nacht voor 2 personen op 6 september 2021 leek me nogal schandalig. De exploitant maakt schaamteloos misbruik van zijn monopolie. (Ik ken geen enkele standplaats met V / E naar Brancaleone).
Sitecode: 20680
Goed lopende baan, direct aan het zeewater. Ik kan niets anders toevoegen aan de vorige sprekers en was blij dat ik op 7 juli 2021 rond 19:00 uur in dit gebied een open ruimte met elektriciteit en menselijke service had gevonden. € 21,50 inclusief elektra en douche.
Aangekomen op 7 juli 2021 Plaats was gesloten.
Plaats benaderd op 7 juli 2021. Plaats was gesloten zonder enige informatie. Ik geef alleen de ster omdat ik er een moet geven. Na dit faillissement wil ik eigenlijk niemand vergeven.
Overnachting op 5/6 september 2021. Hoe er vier mobiele telefoons inclusief stroomvoorziening moeten zijn, is mij een raadsel, vooral omdat ten minste één plaats is belemmerd met metalen containers in tegenstelling tot de foto's. Vuilnisproblemen, zoals helaas meestal in Italië. Jongeren hangen hier 's avonds rond. Anders geweldig. Uitzicht op beide zeeën vanaf het kasteel. In het midden van de plaats. Restaurants en supermarkten zijn op loopafstand.
Nou, je weet niet echt hoe je deze camping moet beoordelen. Het positieve: geweldige locatie met directe toegang tot het meer. Absoluut rustig. Terrasvormige plaatsen en elektriciteitsaansluitingen zonder einde. Hoge bomen met zon en schaduw naar keuze. Het negatieve: voor mannen bijna alleen hurktoiletten in armoedige staat. Douches nog acceptabel. Afvalvoorziening nauwelijks bruikbaar. Ik geef 2,5 sterren, maar kan maar 2 of 3 sterren kiezen.
2 nachten van 1-3 september 2021, € 12 met elektriciteit (buiten het seizoen?), Eigenlijk een volledig ingerichte camping met een strandbar. In pole position, met direct zicht op zee (zonsondergang!), is het iets duurder (15 €). De sanitaire voorzieningen zijn perfect bruikbaar, maar een renovatie zou goed voor hen kunnen zijn. De prijs overschaduwt menig kampeerplaats met al zijn faciliteiten. De eerste foto is misleidend. De werkelijkheid is comfortabeler.
Plaats gebruikt op 31/08/21/9/2021. Ik sluit me aan bij de vorige sprekers.
08/30 Mijn navigatiesysteem kon geen parkeerplaats vinden voor de opgegeven coördinaten. Komende uit de richting van Potenza, zijn er aan het einde van het dorp toevoerzuilen (elektriciteit, water, afvoer), maar geen aangewezen parkeerplaatsen. Links van de faciliteit, achter een kleine heuveltop, stonden drie mobiele telefoons. Er was misschien plaats voor vijf. Geen gebruikte elektriciteit. Kolom te ver weg? We reden door naar Acceturra,
De plaats heet officieel Lucania Outdoor Park. Ik vond 15 € met elektriciteit voor een overnachting op 30-08-2021 extreem duur voor wat er werd aangeboden. Elektriciteit, water, VE beschikbaar. Alle stoelen achter elkaar aan de rand van een bergopwaartse straat. Zelfs met wiggen is horizontaal parkeren nauwelijks mogelijk. We stonden alleen midden in het bos. Afstand tot locatie onbekend. Ik had het gevoel dat we veel geluk hadden om iemand te zien die verantwoordelijk was.
Een nacht op 29/30 augustus 2021 Alle faciliteiten werkten zonder problemen. Geen info over hoe je de plaats binnenkomt. Watervallen van San Fele op ongeveer 9 km afstand, maar een avontuurlijke 9 km!
De ruimte laat niets te wensen over. 10 € per nacht voor 2 personen met elektriciteit op 27-08-2021. Het kan lastig zijn om er te komen: toegang via een enkelbaans pad parallel aan de straat. Mijn navigatiesysteem snapte dat niet. en ik alleen als mijn beurt voorbij was.
Ik vond het aanbod goed. 9 € voor twee personen en een nacht met elektriciteit. Afgezien van het fort is de omgeving een beetje eenzaam voor een langer verblijf. De plaats kan daar niets voor doen.
Sitecode: 20005
Benaderde de plaats op 25 augustus 2021. Hij was niet waar de GPS "Aankomst" meldde. Ongeveer 100m daarvoor was er een plaats aan de rechterkant, zoals te zien is op de foto, maar geen informatie of personeel. Ik heb daar geen elektriciteitsaansluitingen gezien. Ondanks de locatie leek de plaats niet erg luid voor mij. Ik reed toen naar het zuiden naar Ortona.
Twee nachten op 22 en 23 juli 221 Vrij centraal gelegen, zeer groot systeem, maar beperkt aantal elektrische aansluitingen. Ik dacht niet dat het vaste tarief voor elektriciteit € 4 per nacht was voor ons kleine busje. De afvoer van grijs water in de vuilwatertank doet dat ook niet. In totaal kosten de twee nachten voor twee personen 43 €.
Overnachting op 17 juli 2021 Iets anders is idyllisch, maar als je het niet nodig hebt, ben je hier in goede handen midden in de historische stad. Ik heb geen personeel gezien. De nacht was rustig. Veel dank aan het stadsbestuur.
Leuke camping aan een kleine steengroevevijver met strandje. Rustig, veel ruimte en schaduw. Klein restaurant op het plein. Prettin ligt aan de Elbe-fietsroute. Ongeveer 1 km naar de rivier en de veerboot naar Dommitzsch
Klein, fijn en rustig. Direct aan de Elbe. Hier aangekomen op 17 juli 2021 voor nog een etappe op de Elbe op het Elbe-fietspad
Er zijn meer dan 10 zitplaatsen, maar slechts acht stopcontacten als ik correct heb geteld. Zeer rustige ligging (niet direct) aan het Elbe-fietspad. Ondanks het ongemak (eigenlijk is dit een badgelegenheid) vind ik de plek aan te bevelen.
Heel aardige manager. Hoewel hij op 31 augustus 2020 eigenlijk vol was, vond hij toch een plekje voor onze kleine camper. Schoon sanitair in het clubhuis. Ik zie niet echt wat het verschil is met het "Marina" -veld. Ze staan vlak achter elkaar. We waren op de laatste op de oprit.
Een beetje onherbergzaam. De ruimte lijkt ondanks 30 plaatsen duidelijk overspoeld met elektriciteit. Is waarschijnlijk te wijten aan de hoofdstad. Ik heb geen manager gezien. Douches in plastic dozen in voormalige overzeese containers. Bewapen jezelf met goedgevulde middeleeuwse geldkatten. Alles kost centen. Wisselkantoor niet mogelijk. Ik hield niet echt van de SP.
De ruimtes zijn niet al te krap en er is voldoende ruimte voor vijf mobieltjes. Ik ben hier twee keer geweest en alle stoelen zijn gebruikt. Gratis kamperen is dat gewoon niet. Afvoer van grijs water en toilet is natuurlijk wenselijk. Het hoeft niet per se in het klooster te zijn. En dat het restaurant ernaast (in de kloosterleiding?) Om 18.00 uur sluit is ook niet bijzonder klantgericht.
We zijn hier op 24 augustus 2020 met veel ruimte onder machtige eiken direct aan het meer (Elbe oxbow lake). Havelberg en Tangermünde als bezienswaardige stadjes in de buurt. Eigenlijk te mooi voor een overnachting. Maar morgen rijden we verder naar Jerichow over het Elbe-fietspad.
Het is eigenlijk een grote parkeerplaats met een paar stopcontacten (vijf daarvan bij het aan- en afvoerstation). Het was te druk en ongemakkelijk voor mij op zondag (19-07-2020). Ik zocht een rustigere plek.
Sluit me aan bij mijn twee vorige sprekers. De bakkerijdienst is vroeg: voor 8.00 uur met eenvoudige en veilige logistiek die ik nergens anders heb gezien. Daarom hoef je niet eerder op te staan, maar het kan!
Je kunt hier rustig staan, maar verder niets. Trouwens: de parkeerplaats bevindt zich in Winsen, Luhe. sommige van de anderen die onder Winsen te vinden zijn, zijn in Winsen, Aller!
Rustige parkeerplaats. Tijdens onze reis langs het Elbe-fietspad was Jork de enige regering die zei dat er vanwege de Corona-crisis een afstand van minimaal acht meter tussen de campers moest zijn. Op het grotere veld, aangegeven door een "vriendelijke" camper die het geluk had een van de weinige outlets voor ons te krijgen, reden we liever naar de jachthaven.
Aangenaam en rustig overnachten. Uitnodigende bars in de buurt. Ik telde 12 stopcontacten.
Lekker rustige plek. Goedkoop en aanbevolen voor een langer verblijf.
Rustige plek nabij het Elbe-fietspad, aan- en afvoer mogelijk op een andere parkeerplaats in de stad. Conclusie: prijs / prestatieverhouding (donatie) is correct.
Bijna perfecte plek, niet bepaald plat, maar met alle meubels. WLAN werkt zoals gewoonlijk internationaal (zonder wachtwoord), misschien een beetje ongebruikelijk voor landgenoten.
Lekker rustige plek met alle voorzieningen. Vriendelijke eigenaar. Sanitair: geen klachten. Supermarkt vlakbij. Alle wandelparkings voor Falkenstein, Rachel, Lusen zijn gratis te bereiken met de Nationalpark Card met de bostrein en bus. De kaart wordt gratis gegeven door het cursusmanagement. Voetpad naar de trein ongeveer 2,2 km, dus fiets aanbevolen.
Zeer mooie, ruime plek om te overnachten op weg naar Zuidoost Beieren, vlakbij de snelweg, en toch erg rustig. Ik heb geen last van kinderen en jongeren die tijdens het skaten sporten. Zou ook interessant kunnen zijn voor koopjesjagers die Bamberg willen bezoeken.
We verbleven hier op 2.9.2019 op doorreis naar de Hoge Tatra. Rustige en aangename sfeer met veel ruimte. Ook geschikt om te wandelen in de Little Fatra.
Mooie, schaduwrijke plek direct aan de oever van de Moldau, ca, 20 km ten noorden van Praag, die misschien betere dagen heeft gekend. We verbleven hier op de 1. 9.2019 redelijk geprijsd op doorreis naar de Hoge Tatra / Slowakije. Misschien ook interessant voor bezoekers uit Praag. Vriendelijke Duitstalige receptie.
Ik ben het eens met de vorige spreker. Voor mij is de plaats moeilijk te verslaan.
4-zevende Juni 2019 Bijna perfecte plaats: centraal, rustig, alle faciliteiten beschikbaar, zelfs wasmachine, en goedkoop. De meeste plaatsen zijn terrasvormig, begrensd door struiken en redelijk vlak. Of grotere mobiele fit - geen idee. De andere toonhoogte in Forcalquier aangeboden - blijkbaar gebruikelijk in de Provence - geen elektriciteit, dus niet geschikt voor een langer verblijf.
Overnachting op 30./31.05.2019 Slechts een paar minuten lopen naar het oude centrum. Naast veel toeristen, merkte ik twee minder toeristische mobiele appartementen, degene die ik schatte als een "life artist", de andere was waarschijnlijk meer een familie van verhuurders met een wasmachine voor de caravan. Er is niets gebeurd. We sliepen rustig en goed. Je mag niet klagen.
Aanvaardbare plek, prachtige locatie direct aan het voorgebergte van de Rhône en vanaf daar uitkijkend op Pont d'Avignon. Een paar minuten lopen naar het oude centrum. Douches + toilet strak, maar schoon. Ik zag het schoonmaakpersoneel elke dag werken. Prijs op 28.5.2018 ongeveer 15,50 € (2.P./N, met ACSI-kaart zonder elektriciteit en wifi).
Eén nacht op 27./28. Mei 2019. Eigenlijk nauwelijks overdreven, grotendeels gratis koekje voor een langer verblijf (maximaal 72 uur). De eerdere beoordelingen, ben ik het eens in de inhoud. Ik wilde hier geen vers water bijvullen: geen goede scheiding van het legen van de ontlasting. Slechts vier e-sockets. Elektriciteit betalen om de vier uur is onvriendelijk en duur.
Op 26./27. 05.2019 Overnachting op weg naar de Provence, net buiten het dorp. Rustig, hoewel direct aan de weg gelegen, waarschijnlijk alleen van lokaal belang. Geweldige omgeving op de Doubs, echt jammer om alleen te rijden (fietspad langs de rivier met toegang direct op het plein). In het dorp was er op zijn minst een bar / restaurant. Voor zijn bezoek is het stationsplein dichterbij.
zeer goede prijs / prestatie verhouding. Zeer rustig, geen douche, maar 7 € all-inclusive. Vergoeding wordt betaald in het museum, informatief personeel. Uitgangspunt voor verschillende wandelmogelijkheden in en rond Hauenstein, Trifels, Dahn, Hinterweidenthal. Overal per uur per trein (Dahn met de trein hebben we niet geprobeerd), gratis stadsbus van het treinstation naar het centrum.
Idyllische plek. Behalve toilet / douche is alles beschikbaar. Wandelparadijs. ongeveer Op 10 km afstand van Aschaffenburg, als er wederom de enige parkeerplaats is gesloten.
Een parkeerplaats onder een brug heeft ook zijn voordelen. Hoofd- en nabijheidsgebieden zijn al genoemd. We vonden de paar skaters niet storend en sliepen goed. De vijf euro denk ik voor een plaats in deze categorie in orde. Tricky Ik vond de routebeschrijving: In het midden van de "Odenwald-brug" betekende de Navi: doel behaald. Het was waar, alleen de vloer was de verkeerde.
"Camperplaatsen” of een bord met dat erop, heb ik niet gezien. Dit is een personenautoparkeerplaats waar betaald moet worden, die het parkeren van campers niet verbiedt. Overnachting met onze kleine camper kostte 1 euro parkeerkosten voor 24 uur. Markt/centrum op loopafstand. Betalende openbare toiletten bij de afslag naar het centrum. Beoordeling moet als neutraal worden gezien.
Sitecode: 20490
Rustig, schoon sanitair. De plaats heeft alles wat een camper nodig heeft, met uitzondering van de hype in de naburige Gerês. Toegang voor grote Mobile best over Covide.