@c.verheijen
- 2004
geschikt voor een overnachting.  Gelegen in het departement Corrèze in de regio Limousin. Het plaatsje staat op de lijst van de honderd mooiste dorpjes in heel Frankrijk en ligt aan de voet van de ruïne van een kasteel uit de 12e eeuw na Christus aan de oever van de rivier Auvézère.
waren op doorreis vanuit Zweden/Noorwegen. nieuwe locatie met zelf service inchecken. let op bij uitchecken wordt het verschuldigde bedrag verrekend met het reeds betaalde bedrag. dus vergeet niet je betaalkaart te gebruiken in de automaat! medewerkster Line gaf na telefonisch contact een goede uitleg. zeer mooi sanitair op een mooie locatie, waar ook glamping tenten en huisjes zijn !
review van 26-12 is helaas van een verkeerde locatie, moderator Campercontact
Niet meer op alternatieve locatie. Weer op ingang Oost. Toiletten aanwezig. Prachtig uitzicht in de avond op gekleurde stadion. U- Bahn aan andere zijde ongeveer 20 min lopen.
Ook in de winter een geliefd plaatsje en druk bezocht op deze camperplaats . Mooi park en leuk klein dorpje met mogelijkheden hoger te gaan met sommerbergbahn om heerlijk in de natuur te wandelen. Let op bij automaat eerst kiezen voor camper dan betalen. Met ticket naar toerusting voor gastenkamer voor kortingen. Dan valt 15 euro ook weer mee.
Mooi liggende camp site. Bus naar Birmingham voor de poort.
Een nacht hier geslapen op doorreis naar service van onze schotel van de tv in Rijssen. Rustig en goede locatie, sanitair schoon. Eenvoudige betaling.
In de avond veel parkerende auto’s die sportcentrum bezoeken. Oude stad lopend te bereiken ongeveer 30 minuten.
Wij waren aanwezig bij de opening van deze locatie. Hulde aan de gemeente Breda voor deze heerlijke plaatsen om te overnachten aan de Nijverheidssingel. We hopen er snel gebruik van te maken.
toegevoegd door: Robson65 Wij komen hier zooooo graag ! :-) Voor ons een klein paradijsje op maar 90 km van huis en daar betalen we graag een Euro meer voor. Eigenaars blijven ook investeren en geloven in hun zaak wat ik echt aan ze waardeer.
Op weg naar Almelo hier langs gereden om te bekijken, maar ja voor zo'n camperplaats verander je van gedachte en blijf je er staan. Heerlijke rust en aardige eigenaars. Compliment!
Vandaag 6 juni 2015 naar afslag Roevenpeel om te controleren, nadat er contact is geweest van campercontact met de manager autogrill Roevenpeel. Er waren moeilijkheden met vieze gasten, zowel camperaars als autobussen met als gevolg regelmatige verstoppingen. Er wordt nu regelmatig gecontroleerd. Bekijk de laatste foto's: het is nu schoon.
Altijd weer fijn om hier "aan te leggen". Boten, die langs varen en verder rust. WiFi zelfs in camper. Wandeling naar dorp en daar ligt in de zomer de Berkelzomp te wachten of het zwembad. Prettige ontvangst in café-restaurant.
Jammer genoeg stonden op de aangewezen plaats voor campers allemaal personenauto's, zodat wij daar niet konden staan. Van een vriendelijke dame een andere plaats toegewezen gekregen, maar dat was een grof grasveld tussen bomen met grote molshopen en helaas geen tv ontvangst. [Tv kan soms belangrijk zijn.]
Vriendelijke ontvangst. Rustige grote plaats naast een weiland, achter de bloemenwinkel. Gezellig cafe.
Heerlijke plaatsen. Fijn, een dagjes camperaar had zijn camper naast de overnachtings plaatsen gezet. Zo kon een camperaar die wilt blijven slapen al op de juiste plaats gaan staan.