@c10
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Geweldige plek in centrum. alles aanwezig. Super vriendelijke host.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuke camping op goede fietsafstand van Rothenburg. Keurig toiletgebouw. Erg vriendelijke ontvangst.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plek vlakbij snelweg op een camping. camperplaatsen zijn aan het begin. net toiletgebouw. je kunt ook eten bij het gasthaus voor een goede prijs. Stroom aanwezig tegen kleine vergoeding. Wij waren voor 1 nacht 15 euro kwijt en een douchemunt van 1 euro.
Hele fijne camping met super aardige beheerder. Alles prima voor elkaar. Veel bomen op het terrein dus niet geschikt voor een grote camper. Weggetje ernaartoe is ook vrij krap. Dichtbij het meer. Je kunt hier prachtig fietsen en zwemmen in het meer.
Prima camperplaats om te overnachten. Zijn veel camperplaatsen over het gehele terrein. Goed restaurant vlakbij. Leuke wandeling van 5 km rond het meer.
Fijne plaats voor 1 nacht verblijf. keurig toiletgebouw. Camping ligt vlak aan de doorgaande route. Goede verharde plaatsen met stroom en water voor de camper. Erg vriendelijke ontvangst. Lekker gegeten bij het naastgelegen restaurant.
Dichtbij centrum van Dijon, op kwartier fietsen. Hoofdgebouw sanitair prima, bijgeplaatste cabines matig. Veel schaduwrijke plekken.
Mooie camping aan een rivier. Door het weer niet kunnen zwemmen, maar zag er zeker uitnodigend uit. Plekken goed, sanitair zou beter kunnen. Weinig wc’s en de schoonmaak zou ook wel wat beter kunnen. Ik was de eerste na schoonmaak, maar het oogde nog steeds niet fris. Geen supermarkt in dorp aanwezig. Wel op 10min rijden. Wel een snackbar op de camping met prima burgers!
Prima camping! Mooie plekken, zeer ruim en goede afscheidingen met heggen. Erg privé dus. Sanitair wat gedateerd. Denk aan wc papier, dat is niet aanwezig. Zwembad heerlijk, wel wat klein voor de grootte van de camping in combinatie met hoogseizoen. Chemisch toilet/vuil water lozing mogelijkheden, goed op orde. Broodservice aanwezig bij receptie.
Mooie kleinschalige camping. Veel bomen, wat hoogzomer heerlijk is. Her en der komt de zon er wel door. Sanitair lijkt deels gerenoveerd vóór de zomer, het is erg netjes en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Restaurant is ook top! Op de camping veel vaste gasten, waardoor veel groepen ontstaan, dat merk je ook bij het zwembad. Je hebt weinig last van de (vooral Franse) groepen, maar dat zorgt wel voor een wat gesloten sfeer.