• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
1996

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

We overnachten hier één nacht. Met de ADAC-kaart betaalden we € 33. De plaatsen zijn ruim. De toiletten zijn schoon. Er is een erg goed restaurant op de camping. Het enige nadeel is dat de paden erg hobbelig zijn. Het is 15 minuten lopen naar de bezienswaardigheden.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

We wisten dat het krap zou zijn. Maar we vonden ook een plek van 7,5 meter. Het personeel is erg vriendelijk. De terreinbeheerder, Donato, helpt iedereen ook de juiste plek te vinden. De toiletten zijn erg schoon. Niet gloednieuw, maar alles werkt. Er zijn elke dag panni beschikbaar. De elektriciteit en watervoorziening zijn goed. De smalle plaatsen stoorden ons niet. Het is ongeveer 20 minuten naar het treinstation. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Hallo, de camping heeft een nieuwe eigenaar en de hele familie is nog steeds bezig met het renoveren van de camping. De sanitaire voorzieningen worden gemoderniseerd. Vorig jaar mochten wij het restaurant testen. Pizza's die typisch zijn voor het platteland. Dit jaar zullen er ook verschillende pastagerechten zijn. De familie Lanata wil in juni haar deuren openen. De exacte prijzen zijn nog niet bekend. Wij gaan hier dit jaar zeker 2-3 weken doorbrengen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wij verbleven hier één nacht. Goede sanitaire voorzieningen, alle plaatsen vlak. Alleen het vliegtuiglawaai zou storend kunnen zijn. Vanaf ongeveer 22.00 uur tot 07.00 uur was het stil. Ideaal voor de veerboot, ongeveer 30 minuten via de stadssnelweg. ACSI-prijs 28€ graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Na 2 jaar op de terugweg uit Spanje. Voor één op de staanplaats voor de camping. Wij waarderen de eersteklas sanitaire voorzieningen. Voor 25€ + 2,2€ toeristenbelasting/persoon. Je mag niet klagen. Erg lekker gegeten in het restaurant. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Overnachting € 12, € 4 elektriciteit. Als je naar het restaurant gaat, betaal je slechts €5. Super schoon, sanitair 1a. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Sanitair oké. Maar een beetje achterhaald. Pizza op bestelling. OK. Bootservice. OK Alleen de plaatsen zijn erg schuin. De hele camping is heel raar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Hoed die 5 Sterne voll verdient. Sehr großzügige Anlage. Sehr viel Platz zum rangieren. Sanitair 1a. Persoonlijk is vriendelijk. Mit ACSI haben wir 25€ + 5,4€ Kurtaxe für 2Pers. en Hund. Leider ist kein Restaurant am Platz. Busverbinding rechtstreeks naar de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Uitstekend, vriendelijk, sanitaire voorzieningen 5 sterren. Met ACSI € 27,40 inclusief elektriciteit. Een kleine bistro daar. Zeer goede kaaspasteitjes. Oma staat in de keuken. Graag weer

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Geweldige SP. 10€ voor 1 dag. € 0,50 voor 1 kW € 0,10 voor 10 liter water. Het kan niet beter. Supermarkt op nog geen 5 minuten afstand. Het stadscentrum wacht op u met goede restaurants. Ik ben hier ook geboren. Mijn recensie komt ook uit het hart. IK BEN EEN FRIEDBERGER

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Omdat het een van de weinige parkeerplaatsen in dit gebied is, het is zeer goed uitgerust. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en royaal uitgerust. De plaatsen zijn groot, met water en gootsteen, elektriciteitsaansluiting. Een pendeldienst brengt u naar Montepulciano. Heen en terug 9€/pers. 'S Avonds was er een goede pizza in het restaurant. Prijs per nacht 35€ + 2€ toeristenbelasting. Prijs is te hoog voor mijn gevoelens. Maar je bent in Toscane.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We zijn nu 2 weken in dit kleine paradijs. Als u van honden en katten houdt, bent u hier aan het juiste adres. Sanitair is oud maar schoon. Zwembad is afgelopen winter herbouwd. Zeer groot zandstrand. In het restaurant kookt de baas zelf. Zeer vriendelijk personeel. Baas spreekt zeer goed Duits en ook Frans en Engels. Verzorgde plaatsen en drinkwater zijn aanwezig. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Vriendelijk personeel, sanitair schoon en goed uitgerust. Waren bij de SP op Vrijheidsdag. De tent zat vol, maar het personeel vond voor iedereen een plek. ’s Nachts hoor je de trein niet meer. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Dit is de derde keer dat we op het veld staan. Ik ben nu echt opgewonden. Nu werkt alles. Sanitair schoon en verwarmd. Een nieuwe betaalautomaat is ook uitstekend. Contante of kaartbetaling. graag weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Ondanks een eerder telefoontje. Of de Camigplatz nu open was, de poort was gesloten. We hebben een heel eind gereden

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Je moet deze pitch 5 sterren geven. Elektriciteit via automaat € 0,50/Kw. Toiletten vlekkeloos schoon met papier. En in de winter verwarmd. V/E alles beschikbaar. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Schoon en goed ingedeeld. Maar het feit dat de douches en toiletten om 17.00 uur gesloten zijn, is niet goed. Daarom is de prijs van 20€ niet gerechtvaardigd.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Goede kleine SP. Naast een grote camping. Sanitair goed, verwarmd. Broodservice. 16€ inclusief elektriciteit. Maximaal 2 dagen. Naar Obelink per fiets of scooter ca. 6 km.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Parkeerplaats voor ca. 40 mobiele telefoons. Wij waren met een aanhanger, voldoende ruimte. Verwarmd toilet en douche. Douche 1€ 4 min. Restaurant in het bowlingcentrum zeer goed. Personeel erg vriendelijk. Bushalte direct voor de SP. 15€ inclusief elektriciteit. Je mag niet klagen. Het laat mij maar weer eens zien dat je met redelijke prijzen nog steeds zuinig kunt werken.

Sitecode: 81998

Zeer vriendelijk welkom, 30€ met alles. Elektriciteit, water, afvoer. Draadloze internettoegang. Winkels op loopafstand. Naar de stad ongeveer 4 km. We gingen met de scooter de stad in. Wij kunnen kamperen aanbevelen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Super goed onderhouden SP. Zeer goede busverbinding. € 2,50 per rit. Sanitair picobello!!! 4 rollen per WOMO. De receptie is geopend van 8.30 uur tot 9.30 uur. Erg vriendelijk. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Heerlijk natuurkamperen. Geen pakketbezorging. Je staat waar je een plekje kunt vinden. Sanitaire voorzieningen 1a. Worden voortdurend schoongemaakt. Kiosk met broodjes. Honden vrijloopverblijf. En veel wandelmogelijkheden. Zou graag 5 sterren willen geven, maar er is geen verlichting in het donker.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Een parkeerplaats van 1A. Elektriciteit, water en afvalverwerking aanwezig. De brandweer ontvangt graag een donatie in de brievenbus. Maar je moet er wel op tijd bij zijn om een plekje te bemachtigen. Als er nog een toilet beschikbaar was, zou ik het 5 sterren kunnen geven. Verse broodjes zijn verkrijgbaar in de zelfbedieningswinkel er tegenover.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Hallo, zeer goede camping, super georganiseerd. Riolering en zoet water ter plaatse. Sanitaire voorzieningen 1a. Goed restaurant. Veel vrijetijdsactiviteiten. Geprijsd in de bovenste regio. € 5,50 voor een hond. Ik vind het erg hoog. Ik vraag mezelf altijd af: ‘Waarvoor’. Ik kan de plaats aanbevelen. Het complex is zeer goed onderhouden, tuinmannen zijn voortdurend aan het werk

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Geweldig plek. 24 uur €8. Elektriciteit € 0,50/kw. E en V Het toilet bij de brandweerkazerne is schoon. Het ligt op slechts een steenworp afstand van het historische centrum. De Edeka-winkel ligt recht tegenover Graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Zeer mooi gelegen SP. Hoog boven Merano. Loop in ongeveer 45 minuten naar Meran en neem bus 221. Sanitair oké. Alles verwarmd in de winter. Douche kost 1€/2min. De hele plaats was erg schoon. Vriendelijk personeel. Het enige nadeel. Gewoon een gootsteen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De camping is prima voor een bezoek aan de opgravingen. Het is erg krap op de camping. Het zal moeilijk zijn voor WOMO's met 7m en meer. Veel schaduw van grote pijnbomen. (vandaar geen satellietontvangst). Het personeel was erg onverschillig. Sanitair is zeer verouderd, maar schoon. Alleen het restaurant verdient één ster.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede camping om de stad te bezoeken. Sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. Elektrisch 6 amp. Maar helaas geen restaurant en geen broodjesservice. Rustige locatie. Ondanks ACSI betaalden we 33 €. Oké, het is augustus.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We waren nu de 2e keer hier. Vriendelijke telefoniste en het restaurant is een aanrader. Zeer nette SP. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Klein maar fijn. Je ziet direct dat de camping een familiebedrijf is. Alles aan deze plek is met liefde gemaakt. Sanitair eenvoudig en schoon. Drinkwaterplaatsen voldoende op de plaats De vis- en groentehandelaar komt regelmatig langs. Oprit steile serpentines. Taxi naar Peschici 12€ retour. is het het waard. Oprit serpentines. Vriendelijke Duits sprekende baas. MINO en LINA kamperen met liefde. Restaurant 1a.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ja, we zijn al 2 weken op zoek naar een leuke camping aan de Gargano. Vriendelijk welkom. We hebben een mooie zitplaats. 1e rij. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op de camping. Sanitair, restaurant, supermarkt, bar, zwembad en ligstoelen op het strand. V/E. Het water is drinkbaar. Afhankelijk van het seizoen worden ACSI en ADAC geaccepteerd. We zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

waren 3 dagen in het kamp. Er zijn relatief grote plaatsen 7×8. Vanaf 16.00 uur is het lawaai van het zwembad erg groot. Dit gaat dan om 22.00 uur door aan de bar. Een ander groot nadeel is het water. Erg zout, niet eens je tanden poetsen. Ba, ba. Er is ook geen markt. Hij is ongeveer 200 meter verderop. Maar ik wil geen waterflessen sjouwen in de zomerhitte. Bovendien is de prijs van 41 € dan niet gerechtvaardigd.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij waren op de camping op 20 juni. De receptie was vriendelijk. Familiebedrijf. Maar helaas zijn de plaatsen zo smal dat we ons in een Sardijns blikje waanden. Te veel schaduw van grote pijnbomen en daardoor geen satellietontvangst. Wij zijn toen weer verder gereden.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Onze satellietnavigatie stuurde ons een beetje in cirkels toen we aankwamen. Het is een parkeerplaats midden in het centrum. Met elektriciteit, 's nachts bewaakt. Slechts één toilet, geen douches. De eigenaar is erg vriendelijk. Het kost echter € 25 per nacht

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Zeer goed gelegen parkeerplaats om Otranto te bezoeken. 20 min lopen Sanitair goed schoongemaakt. Sommige douches zijn niet overdekt. Maar het maakt niet uit. Vlakke plaats en 's nachts gesloten. Vriendelijke baas.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We verbleven 2 nachten op de camping. Het is een camping die 4 sterren verdient. 1a georganiseerd. Sanitaire ruimte is goed onderhouden. Acsi- en ADAC-kaarten worden geaccepteerd. Wij betaalden €27 per nacht. Alleen de omgeving is Tode Hose. We bezochten Lecce met de bus vanaf de camping. € 1,50 / enkele reis.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een mooie goed aangelegde camping. Sanitair goed. Zeer vriendelijk personeel. Met een pendelbus naar de stad. Voor € 3 pers. Daar en terug. Het restaurant met zeer goede keuken en goede service. V/E goed bereikbaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We hadden de receptie 3 dagen eerder gebeld en onszelf aangekondigd. 2 pers, 1 camper 2 kleine hondjes. Om 15.00 uur stonden we bij de ingang. De parkwachter vertelde ons dat er maar 1 hond is toegestaan. Na een telefoontje mochten we de zaak bezichtigen en daarna om 16.00 uur inschrijven bij de receptie. Daar werd ons duidelijk gemaakt, maar 1 hond. OK, dit betekende een onmiddellijke ommekeer voor ons. We voelden ons verraden.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Vriendelijk personeel. Ok, het sanitair is verouderd maar schoon. Midden in de zomer kan het krap worden. Het strand is in de directe omgeving. V/E is beschikbaar. Wij betaalden €15 inclusief stroom en 2 honden. Let op slechts 3 ampère. Volgende keer graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Het was een zeer vriendelijke ontvangst. De masserei ligt net buiten Mottola, maar heeft een schitterend uitzicht. 's Avonds zijn we gaan eten in het restaurant. We waren helemaal tevreden.

Sitecode: 19104

Vriendelijk welkom. Een goed gesorteerde boerderijwinkel. Sanitaire voorziening is oké. Naar het schijnt zal het plein tegen de zomer vergroot worden. We zijn op doorreis en dachten dat we in goede handen waren.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair krijgt van mij 10 punten. Zijn alleen op het veld, maar alles is hier op het veld. Zal deze plek aanbevelen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Vriendelijk welkom. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en verwarmd. In de winter is er geen restaurant en geen supermarkt geopend. Busmogelijkheid is op 10 minuten loopafstand. Reistijd naar Barcelona 1 uur Van het vliegtuiglawaai van het nabij gelegen vliegveld hebben wij geen last. Graag weer bij de volgende pauze in Barcelona.

Sitecode: 20872

Het personeel 5 sterren. Sanitair zeer goed. Het bereik van thermale baden is OK. Het restaurant heeft een menu inclusief elke dag 1 fles wijn. 13€ Beveel deze plek graag aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We zijn vandaag voor het eerst naar El Portos geweest. We zijn zeer positief verrast. Super locatie van de plaats. personeel erg vriendelijk. Sanitair oud maar super goed onderhouden. Wasmachine en droger 1a. Restaurant 1a. Supermarkt klein maar je krijgt alles wat je nodig hebt. Alleen gaat de supermarkt pas om 9.00 uur open. 8 uur zou beter zijn. Volgende keer blijven we langer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Nou, 's nachts aangekomen. Mijn GPS leidde me naar een openbare parkeerplaats. Er was een spoorlijn tussen mijn camper en de staanplaats. Ik kan de SP dus niet verder beoordelen. Ik was ook niet alleen op de parkeerplaats. Dus 5 anderen hebben de oprit niet gevonden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Als je niet weet waar de camping is, heb je problemen. Onvoldoende bewegwijzering. Ondanks Acsi €22 + €4 toeristenbelasting + €5 kleine aanhanger. Oh nou ja.!! Anders oke. Sanitaire voorzieningen in orde. Een beetje smal voor grote WOMO's. Maar als je geoefend bent, kun je het.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer goede SP. Aardig personeel. Sanitaire voorzieningen schoon. De hele plaats is heel schoon gehouden. Het treingeluid stoorde ons niet veel. Volgende keer graag weer. En vooral een klein eindje rijden van de autobahn

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Rustige plek, water ja, maar niet drinkbaar, toilet bij receptie. papier meenemen. Anders vriendelijk en dicht bij de Autostrada.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

We zijn hier voor de 2e keer deze keer. De laatste keer waren de douches en toiletten bruikbaar maar totaal vies. Douches en toiletten waren dit keer gesloten. Alleen dat ik in 10 minuten in de stad ben en V/E kan gebruiken hoef ik geen 15 € te betalen. Toen was de machine kapot. Je kunt zien dat dit een door de stad gerunde plaats is. Een particuliere ondernemer zou zijn zaakjes op orde hebben. Jammer van de plaats.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Vandaag terug met Antonio en zijn uiterst vriendelijke familie. Zoals altijd is alles geweldig. Nu is hij weer uitgebreid. Nu zijn er 30 parkeerplaatsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

€ 10 met elektriciteit. 7 € zonder elektriciteit. WC schoon. Geen douches. Bus naar het Castel € 1. De SP is OK voor een bezoek aan het kasteel

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Warm welkom. Sanitaire voorzieningen schoon maar oud. Pizza was erg goed.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Leuke ontvangst. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Grote kavels. 13 € inclusief elektriciteit en douches. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Wilde er gisteren op het plein zijn. Vol als een sardineblikje. Laten we uitgaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Terug hier na ongeveer 6 jaar. Alle faciliteiten zijn in topconditie. Vriendelijk personeel. Sterk aanbevolen restaurant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Sanitair eenvoudig maar goed. V / E goed geregeld. Het hele jaar geopend. Je belt de eigenaar en hij geeft je een code om het hek te openen. in deze tijd van het jaar betaalden we € 15. Douche 50 cent. 2 min, nou, je moet snel zijn. Naar de stad ca. 7 km. In november is niets anders open. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Staat uitstekend in de bergen. Alles ok. Maar de prijs op 30 oktober. 2020 € 20. Te duur. Voedselprijsprestaties niet gehaald. 33 € / pers. Pasta te gaar. Gegrild lamsvlees. Hart u. gedeeltelijk verbrand. Zout de aardappelen. Dessert uitstekend. Ik denk niet dat ik terugkom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hallo, we hebben al veel parkeerplaatsen gezien, maar we hebben nog nooit zo'n geweldige plek gezien. OK, de sanitaire voorzieningen zijn normaal. Maar worden elke dag grondig schoongemaakt. Het eigenaars-echtpaar is buitengewoon vriendelijk. Zeer nuttig bij eventuele problemen. Elke dag een broodjesservice. Bij de receptie kunt u terecht voor een café of cappuccino. De prijs per dag 10 € / incl. Elektriciteit. 4 AMP. De douche kost € 0,50

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Waren op 2 oktober 2020 op het plein. Het eerste dat ik vroeg, was de prijs. 25 € / nacht. En aangezien ik een kleine aanhanger heb met een lengte van 1,5 meter, nog eens 10 € / nacht. Nee bedankt. Niet met mij. Dat is woeker. Daarna meteen de afstand afgezocht. En tot ziens!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ik ben enthousiast over de S. Sanitair is schoon. Douche 50 cent. In het nieuwe gedeelte van de SP heb je zelfs 16 amp. Zeer vriendelijk personeel. Dichtstbijzijnde supermarkt 6 km. In deze tijd van het jaar was het restaurant natuurlijk gesloten. Ik zou graag terugkomen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Hallo, gemakkelijk bereikbaar vanaf de Autostrada, vriendelijk personeel. Sanitair bevredigend, vlek. Maar netheid is een beetje een probleem. Je zou vaker moeten schoonmaken. En daarvoor, omdat niets anders nodig is. Is de ruimte te duur met 21 €.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Ja, opnieuw in Modena. De groundskeeper is veranderd en dat heeft tot gevolg dat het niet zo vriendelijk verloopt. Kaartspel is belangrijker dan ondersteuning voor campers in de late namiddag. Nu kost de plaats 17 €. Je kent ACSI-Card niet meer, of je wilt het niet weten. Kijk of ik kom volgend jaar terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Positief: Sanitair 1a, zeer centraal gelegen, busverbinding direct voor het plein. Restaurant erg modern. Negatief: geen greywaterberging, in de zomer kan het luid zijn door disco, bij het volgende bezoek aan Rome gaan we terug naar de camping.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Nogmaals, graag gestopt bij Le Ganz. Nu hebben de eigenaars de plaats uitgebreid. Ook een nieuw, klein maar fijn sanitairgebouw. Natuurlijk aten we weer goed. Oke nu kost de nacht 15 €, maar dat is de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Ja, hallo, dit is een toeristenfabriek. 70% stacaravans 30% kampeerders. Positief: Sanitair goed en schoon, restaurant OK, binnenzwembad OK, negatief: onpersoonlijk personeel, niet bijzonder behulpzaam, ja niet op gebied G kan een plaats geven, vanaf 6 klok 30 begint een enorme aanjager om te brullen, werk van een zagerij en de de hele dag veel schaduw. Nooit meer !!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Goed om te winkelen in de stad, de plaats is OK. Positief: schone sanitaire voorzieningen, alles was schoon en goed onderhouden, busdienst voor de deur. Negatief: ACSI-kaart werd niet geaccepteerd. € 27 voor één nacht is absoluut te duur. Personeel niet per se vriendelijk.

Sitecode: 20663

Pitch veilig en stil. WC, wasgelegenheid en douche. Maar alleen koud water. Voor 8 € incl. Elektriciteit. Prima.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Positief: sanitair schoon en verwarmd, plaatsen zeer genereus, bus naar de stad € 1,2, personeel vriendelijk, wasmachine en droger SUPER. Negatief: afwassen alleen lauw water, prijs met ACSI € 20, nou ja, gaat nog steeds door

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Positief: Prijs 7,10 € incl. Elektriciteit 10 Amp., Bus voor de deur. Sanitair schoon, plaatsen zeer groot, negatief: de paden kunnen erg ver zijn - Sanitair, gootsteen, chemie legen, om af te wassen alleen koud water, sanitair erg verouderd,

Sitecode: 19325

Positief: Vriendelijk personeel, zeer mooi ingedeeld, riolering, zoet water en chemie op het perceel, ACSI 18 €, 1 hond incl. Negatief: slechts een paar plaatsen met satellietontvangst, om alleen koud water af te wassen, busverbinding alleen in de zomermaanden. Nu alleen per taxi naar de stad. ongeveer 5-6 €.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Positief: goed voor stadsverkenning, royale plaatsen, riolering en vers water op de plaats, sanitair schoon, busverbinding is OK, 2 € / pers. Negatief: te hoge prijs, voor ACSI € 21, internet alleen in de supermarkt, markt is dunbevolkt, de weg naar het winkelcentrum is een beetje ingewikkeld. Maar over het algemeen goed, graag nog een keer

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Positief: vriendelijke ontvangst, 7,5 m lengte € 13 Incl. Elektriciteit, sanitair OK, restaurant goed en goedkoop, goedkoop voor excursies in de Algarve. Negatief: in deze tijd van het jaar zijn afgebakende gebieden gereserveerd voor Engelsen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Hoewel een goed startpunt voor een bezoek aan Sevilla, maar de prijs met elektriciteit is te hoog voor het veld. Alleen met het romantische uitzicht op de verwoeste rivier kan het geheel niet worden gerechtvaardigd. Ik heb ondervonden dat campings net zoveel kosten en meer aanbieden. 12,10 € WOMo, 2,80 € Elektriciteit, 3,63 € Aanhangwagen (2m). Maar het personeel is erg vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Zoals al 2 maanden geleden beoordeeld. Achteraf gezien, merkte ik een paar dingen op. In de zogenaamde comfortplaatsen ontbreekt een afvalwater Gulli. Voor drinkwater en toilet moet je lange wegen nemen. Van 11 wastafels zijn er slechts 2 met warm water. Wasmachines zijn niet schoon te wassen. Drogers drogen niet.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Zeer goed startpunt om Ronda te bezoeken. Te voet 25 minuten naar de oude stad. Toonhoogte zoals al beschreven uitstekend. Een toilet zou goed zijn. 10 € / 24 uur 4 € elektriciteit. oke.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hallo, wil hier kerst doorbrengen op deze uitstekend georganiseerde camping. Sanitaire voorzieningen 1a. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Zoals vermeld door andere gebruikers, zijn de ACSi-plaatsen erg dichtbij. Maar wie niet van de knuffelige camping houdt of meer dan 7 meter heeft, kan ook de grotere stoelen nemen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Goederen op 5.11.2018 op het plein. De camping is niet langer de jongste, maar alles is aanwezig wat je nodig hebt. Warme washuizen. Alles pikobello schoon. Bovendien wordt het restaurant aanbevolen. Bij de receptie spreekt men Duits. Een aanrader voor een bezoek aan Granada. WOMO's zijn meer dan 8m moeilijk. Weer blij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geweldige plek. Goed georganiseerd. Juan is de beste. Handig in elke situatie. Alleen de broodservice kan iets vroeger komen. Niet om 9 of zelfs om 9:30.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

4 dagen waren hier op het plein. Vriendelijk personeel, het busstation recht tegenover het dichtstbijzijnde restaurant Platz.Das ligt op ongeveer 1 km lopen. Maar het is gemakkelijk te bereiken. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd en vereisen een revisie. Warme douche soms warm en zeer snel koud. Zo snel douchen wordt aangekondigd. Broodservice alleen vanaf 9. De nabijheid van de stad is uitstekend. Weer blij

Sitecode: 20025

Ik ben zeer positief verrast. Geweldige plek, vriendelijk personeel, 1a sanitaire voorzieningen, al het andere is door andere gasten gezegd. Alleen als u gevoelig bent voor ruis, moet u naar het achtergebied gaan. Na de zeezijde ligt de spoorlijn en een doorgaande weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zijn hier voor een paar dagen. Een ideale plek om de Amalfikust te verkennen. Het personeel is erg vriendelijk. Kleine camping, maar alles beschikbaar. Alimentari, bar en bij de receptie kunt u tickets reserveren voor verschillende excursies. Sanitair schoon, maar aan renovatie toe. Voor onze WOMO met 7,5m goed haalbaar. De oprit heeft een vrije hoogte van 3,6m.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

We waren nu met Pasen op deze plek. Alles wat je zou kunnen wensen op een pitch. Bushalte direct buiten het plein. Eigen hondenweide. Vers en einde zorgen uitstekend georganiseerd. Sanitaire voorzieningen zeer royaal ontworpen. Brood service. Geweldige plaatsen. En vooral een zeer vriendelijk personeel. Duits, Italiaans en Engels worden gesproken. Gewoon geweldig !!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Hier zijn voor een spabehandeling. De plaats biedt alles wat je hartje begeert. Een prachtig thermaal bad met sauna. Restaurant heeft een goede keuken. Wat moet worden geprezen is het vriendelijke personeel. Zeer hoge lof. De plaats geeft niet veel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Zeer leuke plek. Voor een tussenstop in een geweldige locatie. Gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Vooral de verwarmde wasruimte is nu al 10 punten waard. We waren eind januari hier en dan verheugt men zich op een verwarmd Bad. Alles is al gezegd. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

De site is super dicht bij de snelweg. Maar geen lawaai. De plek is geweldig voor een tussenstop. We betaalden 10 € Incl. elektriciteit en douche. Alles is schoon. In de bar kookt de moeder. We zijn aangenaam verrast.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Zoals reeds beschreven door allen voor ons. Zeer vriendelijke ontvangst. Allemaal heel schoon. Shuttle naar de stad of in de avond naar het restaurant. 17 € we betaald incl. Warme douche. De broers en zussen Maria, Anna en Michele maken grote. WiFi gratis. en werkt goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Hallo, dus ik was erg opgewonden door de plaats. Mijn Womo is 8 m lang? En ik heb nog moeilijker wegen gereden. De eigenaar van de plaats is uiterst vriendelijk en een gepassioneerde botanicus. Van onvriendelijkheid geen sprake. Absoluut Super !!!! De High Tech van de toiletten was niet tot een klein beetje naar links. Nou zoals je kunt zien over. De volgende keer als wieder.😁😁

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Hallo, waren nu voor de tweede keer hier. Personeel OK. Sanitair, goed. Volgens de verklaring van mijn vrouw is de wasmachine geweldig!! In het restaurant bestelden we twee keer hetzelfde, maar kregen de tweede keer minder en hebben echter meer betaald. Maar pizza's zijn top !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Camping: OK restaurant laat veel te wensen over. 2 pizza en een water 19 € .Dat is te veel !!! De pizza had niet de Duitse supermarktstandaard. kleiner dan 30 cm. En de toppings op de pizza was koud. Maar het kamp heeft een monopolie in Catania. Wat u wilt doen ????

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Zijn de 2e keer op de baan. Vriendelijk personeel. Nette plaats. Goed voor de douche 1 €, en de normale wassen in de badkamer alleen een wastafel. maar is centraal gelegen aan het busstation.