@calitour25
Goede camping met schoon sanitair. Een prachtig strand op een paar minuten loopafstand. Helaas is het gras op de plaatsen rond deze tijd helemaal uitgedroogd en voelden we ook niet veel privacy. De camping zelf is niet slecht, maar was niet onze persoonlijke favoriet.
Mooie camping op een heuvel direct aan een rivier. Schoon sanitair, hoewel er maar 2 toiletten per persoon zijn. Grote plaatsen met veel schaduw en groen. Ook een groot restaurant. Het hoogtepunt: de plek om vanaf de camping de rivier in te gaan! De weg ernaartoe is erg bochtig en op sommige plekken klein. Met een grote camper misschien lastiger.
Uitstekende camping! We zochten dringend een plek om te overnachten en vonden deze parel. € 21,94 per nacht voor 2 volwassenen, camper + elektriciteit. Grote plaatsen met veel groen. Sanitair perfect schoon. Bar met drankjes en een uitgebreide menukaart (taco's, pizza etc.). Lidl is op 5 minuten loopafstand. Uitstekende wifi op de plaatsen vlakbij de receptie. En het allerbelangrijkste: zeer vriendelijke eigenaren!! We besloten al snel om nog een nacht te blijven. Een echte aanrader!
Mooie camping met ruime plaatsen direct aan het kanaal. We verbleven er maar één nacht en kwamen laat aan (20.00 uur). We kregen echter een maaltijd van hun foodtruck aangeboden voor het avondeten en een broodjesservice in de ochtend. De badkamers zijn relatief modern, maar zouden schoner kunnen. Een pluspunt is het grote aantal wasbakken voor de toiletten. Goede prijs (€ 27 voor 1 nacht, 2 volwassenen en camper + elektriciteit)
Zeer rustige, groene camping. Als je op een van de lagere plaatsen staat, heb je schapen als buren. Zeer vriendelijke eigenaren die (alleen) Frans spreken, maar het was voor ons geen probleem om te communiceren. Speeltuin voor kinderen en broodjesservice in de ochtend. Maar het sanitair is erg oud en niet al te schoon. Voor een kort verblijf zoals dat van ons en € 20 per nacht voor 2 personen en een plaats met elektriciteit absoluut prima.
Ik heb hier één nacht verbleven om Rotterdam te bezoeken. De bushalte is 15-20 minuten lopen. De sanitaire voorzieningen zijn prima, maar slechts 2 afwasbakken voor zo'n grote camping zijn niet voldoende. De mogelijkheid om telefoons en andere apparaten gratis op te laden bij de receptie. Zeer vriendelijke eigenaren, maar € 38,50 voor een camperplaats met elektriciteit is duur.
Zeer mooie camping met veel plaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn groot en schoon. Kleine supermarkt met bakker direct naast de receptie (duur!). Redelijk makkelijke toegang tot Amsterdam met een bushalte direct voor de deur. De luchthaven is erg dichtbij, dus je hoort wel vliegtuiglawaai, vooral 's nachts. Al met al een fijne plek om te verblijven voor een redelijke prijs (ca. € 60 voor 2 personen met een camper + elektriciteit voor twee nachten).