@campacola

Betrouwbare reviewer

2012

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Geweldige tussenstop, dankzij de stad :) alle voorzieningen werken (inclusief drinkwater). We hebben de trein en het Casa de las Bolas museum bezocht, mis de schilderijen op de eerste verdieping niet. Het centrum is ook een bezoek waard, via de boog. Open Blue automatische wasserette op c. Burgo De Osma niet ver weg en ideaal om grote hoeveelheden kleding te wassen en iets te drinken en te eten. Als je een kattenliefhebber bent, neem dan wat eten mee voor de vriendelijke zwerfkat die leeft van restjes campers :(

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Momenteel werkte alles behalve het drinkwater (18-10-2025). Er is geen drinkwater om cassettes uit te spoelen. Er waren problemen met de kaartjesautomaat, die moeilijk te bedienen was in direct zonlicht. Er was een parkeerwachter aanwezig, maar die hielp niet veel! Je kunt je geen centralere plek wensen, naast de oude stad. Als je je enorme pantechnicon over meerdere plaatsen parkeert, betaal je terecht extra, want elke plaats mag gebruikt worden!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

De chagrijnige man bij de receptie rekende ons € 27 voor een staanplaats. We gingen naar de plek en troffen hem vol stenen en stukken hout aan (zie foto). We gingen terug en vroegen om een andere plek of om de plek schoon te maken, maar hij antwoordde: "Zelf schoonmaken!" We vroegen de chagrijnige man om ons geld terug en hij gooide € 27 terug. We lieten de chagrijnige en nu onbeschofte man achter, denkend dat hij weer een spijker in de doodskist van het Spaanse toerisme had geslagen.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

New Aire beschikt over een afvoer voor grijs water, een chemische afvoer en drinkwater. Het lijkt erop dat er elektriciteitspunten en een afsluiting worden geplaatst. Er staan nog steeds campers op de vorige plek. 's Nachts is het rustig, maar overdag is er bouw- en havenlawaai. Er is een bushalte voor de deur die naar de veerbootterminal gaat. De veerboot zelf is toegankelijk voor fietsen, scooters en rolstoelen, maar heeft een hoge op- en afrit. Tram 28 stopt vlakbij de veerboothaven.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Geweldige parkeerervaring in de stad, verrassend stil. Uitstekende toegang rechtstreeks naar Porto. Blij dat ik hier geparkeerd heb in plaats van een metrorit naar Porto te moeten doorstaan. VERTROUW NIET OP GOOGLE MAPS VOOR DE AFSLAG NAAR HOOFDSTRATEN. Volg de instructies van Manuel, ga rechtsaf en verlaat de parkeerplaats scherp rechts voor de enige breedste weg die het gebied uitgaat naar R.DU.GEN. TORRES. Ik raad toppen van 6,5 meter aan, en loop de bovenstaande weg af voordat je hem oprijdt, als je tijd hebt.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Een handige camperstop. Houd er rekening mee dat als u 's nachts terugkomt van de bushalte, het trottoir op het laatste deel van de voettocht onverlicht, oneffen en smal is en de automobilisten snel zijn. Neem een zaklamp en/of felgekleurde kleding mee!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Als je waarde hecht aan je geestelijke gezondheid en je rijbewijs, RIJD DAN NIET door Genève naar deze site voordat je de wegomstandigheden hebt gecontroleerd!!! Een van de belangrijkste bruggen is gesloten en er gelden veel beperkingen op de wegen in het stadscentrum. Ik heb een nachtmerrie-achtige reis door Genève gehad!! Ga koste wat kost vanuit het noorden. Het zou handig en efficiënt zijn geweest als de site deze potentiële chaos op de website had vermeld.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij en anderen betaalden € 25 per nacht, inclusief service. Het terrein wordt meestal bewaakt en de terreinbeheerder is behulpzaam met een plattegrond. De drinkwaterslang zag er wat versleten en gebruikt uit, maar hij lag in ieder geval ver van de stortplaats voor de cassette, die voor de verandering eens tot heuphoogte was opgetild en gemakkelijk toegankelijk was. De stad zelf heeft interessante bezienswaardigheden, waaronder het gerestaureerde kasteel en de kerken, en het half gerestaureerde park aan zee. De oude stad is authentiek.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie camperplaats met service, de etikettering van de servicepunten zou wel wat beter kunnen. Ik ging ervan uit dat grijs water in het onderste, afgedekte deel van de service-unit liep, samen met regenwater!! Drinkwater is aan de achterkant van de units. Dank aan het management voor het beschikbaar stellen van deze plek :)

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Het is een goede plek om via de vlakke weg onderaan de camping naar het stadje te gaan. De dure plaatsen daar zijn zoals beschreven, oneffen en moeilijk bereikbaar. Ik weet niet wat er in de zomer gebeurt als de plaatsen vol zijn. Sommige mensen moeten constant van plaats wisselen om anderen te laten in- en uitstappen. Het stadje zelf hield me een dag lang bezig en het was tijd om verder te gaan!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ik ben verbaasd dat een bezoek aan het museum voor 2 nachten, inclusief parkeren (inclusief elektriciteit) voor €25 voor sommigen nog steeds niet goed genoeg is! Dit museum is ongebruikelijk, want ik vermoed dat veel van de tentoonstellingen en reserves in goede staat worden gehouden. Zeker een bezoek waard als je in de buurt van de grotten bent. Voor degenen die er te laat bij waren en vroeg vertrokken, ik hoop dat ze de Panzers op je afsturen!!!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ik heb geen klachten! Probeer maar eens een volledig uitgeruste plek zo dicht bij het centrum te vinden voor €30! Toen ik er was, werkte de wifi en was de plek redelijk schoon, maar basic! Wat betreft het brood dat ik miste, er is een zeer goede, goed gesorteerde bakker net om de hoek aan de rechterkant. Met vers lokaal brood en andere producten. Ernaast is de lokale pub met bier voor de helft van de prijs in het centrum... en lokale bewoners met lokale muziek :) Betaal bij de pizzeria ernaast (KUBUS).

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

JE MOET CONTANT GELD (EUROBILJETTEN) BIJ JE HEBBEN OM HIER TE KOMEN!! Ik zag veel moho's achteruitrijden en keren op de smalle toegangsweg, omdat er geen contant geld was!! Net binnen Bled is het geweldig. Ik heb Google Maps gebruikt om de route te vermijden die verboden is voor campers, een zijweg van de hoofdweg.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Omdat we op een feestdag aankwamen, moesten we helemaal naar het toeristenbureau om te betalen, in plaats van naar het lokale "witte gebouw" vlak bij de parkeerplaats! Er staat weliswaar dat er 9 plaatsen zijn, maar in werkelijkheid zijn het er 8, aangezien de meeste parken slechts 3 campers aan de rechte kant hebben en er geen ruimte is voor een 4e. Er stond ook nog eens een enorme caravan op één plek!!!! Personeel van de nabijgelegen kliniek zat elke avond tot laat buiten te drinken en te schreeuwen.

geen 's nachts parkeren'-borden nu in de linkervakken. Er werden geen campers 's nachts geparkeerd, wat kan betekenen dat de regels worden gehandhaafd!

Afgezien van alle andere problemen met deze site, zat het restaurant vol met vliegen op elk oppervlak, een UV-zapper is hard nodig. Ik heb daar niet gegeten :(

Sitecode: 51974

Eind juni drassig en een nabijgelegen camper kwam ernstig vast te zitten, dus gebruik de harde ondergrond als dat zo is. Om bijvoorbeeld bij het VVV-kantoor in de oude stad te komen, is het in werkelijkheid bijna 6,2 km lopen vanaf de camping, over overwegend vlakke wegen. Het dichtstbijzijnde strand is mooi en goed bemand met strandwachten en cafés. Er zijn ook boottochten en aquasporten en een toeristisch treintje beschikbaar in de stad. Voor een bezoek aan de grotten moet u in de zomer vooraf reserveren.

LET OP (van website) CARAVANING KOBETAMENDI SLUIT: van 01/07/24 (maandag) 12:00 uur tot  18/07/24 (donderdag)  Er is mogelijk tijdelijk parkeergelegenheid bij het expositiecentrum beschikbaar, zie website voor meer informatie.

Sitecode: 19274

Er is verwarring tussen de officiële Gijon-website (verblijf van 72 uur) en het bord van de luchtvaartmaatschappij zegt een verblijf van 48 uur. Mijn observatie was dat de kaartlezer steeds kapot gaat, niet de elektrische uitgangen, dus als je elektriciteit wilt en de kaartlezer werkt, koop dan een waarde van 48 uur als je die nodig hebt. Mijn inschatting van jouw kansen op een officiële camperplaats met stroom op dit moment is 1%. Veel plaatsen zijn geblokkeerd door langdurigers en lege campers

Wifi is nu uitgeschakeld op de hele camping en alleen beschikbaar bij de receptie met alleen mobiele telefoons!!! Geen prijsverlaging voor dit serviceverlies!

Nat en drassig toen ik daar was, de elektriciteitsvoorziening is via een Europees stopcontact en omgekeerd bedraad! De afvoer van het chemisch toilet is een wandeling van 2 velden als je bij de sanitairgebouwen aan het einde van het veld bent. De plaatsen op de kliffen zijn ongelijk, dus je hebt hellingen nodig. Het uitzicht is mooi, maar je zult er wel hard voor moeten werken!!

18.6.24 De parkeerplaats van de camping is nu uitgegraven en ontoegankelijk voor minstens de helft van de officiële camperplaatsen. Sommige kampeerders staan nu op parkeerplaatsen, wat lijkt te worden getolereerd. Als u echter langer dan 6 meter bent, zult u het moeilijk vinden om in een van deze parkeergarages te parkeren zonder de toegangswegen tot de parkeergarage te blokkeren. Zeer luidruchtig, ook met pneumatische boren en graafmachines. De oude stad is een echt pareltje van deze stad, de nieuwe delen niet zo veel. Tramtoegang is gemakkelijk en dichtbij :)

De camping zelf is in orde, alleen is de diaposale klep op de grond niet duidelijk genoeg voor sommige mensen, die hun cassette in het grijze water legen, hetzelfde geldt voor de drink- en cassette-spoelwaterkranen, die ook door sommige kampeerders worden verwisseld. Hoe je de lange wandeling naar de stad ook probeert, het is óf de kustheuvel óf de heuvel aan de hoofdweg! Sommige kampeerders die ik ontmoette, namen niet de moeite om te proberen wat volgens mij deze nogal ingetogen wandeling was!

Sitecode: 19060

Zoals gezegd, uitstekende plek om te verblijven voor toegang tot het centrum van Lourdes! Maar twee dingen: ten eerste hangen er veel laaghangende boomtakken boven sommige parkeerplaatsen, laag genoeg om op het dak van een camper te vallen! Ten tweede waren er een aantal onsmakelijk uitziende figuren die de stapel windblokken in de hoek van de parkeerplaats ver van het toiletgebouw gebruikten (zie foto) om toegang te krijgen tot de achterkant van het land. Ik zou willen voorstellen om niet in die ruimte te parkeren :(

Ik parkeerde voor een dag om het ruimtevaartcentrum te bezoeken, er waren verschillende andere kampeerders in de buurt. Er kan wel of niet een beveiligingscamera zijn die de poort en een deel van de lucht af en toe bedekt. Ik heb geen problemen gehad tijdens mijn bezoek en eerlijk gezegd lijkt dit gebied veel veiliger dan dat van de dichtstbijzijnde camping in Le Rupe. De lucht is echter minder veilig in die zin dat iedereen naar binnen kan lopen en toegang kan krijgen tot de campers, als ze dat willen, en er een naar buiten kan rijden als de poort automatisch opengaat

ben het eens met de 1-sterrenrecensenten, deze plek is nogal armoedig voor een camping van € 42 per nacht. De servicefaciliteiten van de camper zijn vies en wifi werkt nu alleen binnen de receptie. De enige nieuw uitziende apparatuur zijn overal CCTV-camera's, geruststellend of indicatief voor de huidige problemen rond de locatie: / Ik stopte om Aeroscopia en het ruimtecentrum te bezoeken, de rit vanaf hier was lastig voor Aeroscopia, maar veel gemakkelijker voor het ruimtecentrum.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Slechts 3 sterren omdat er in de buurt van sommige plaatsen bouwwerkzaamheden plaatsvinden, maar alleen tijdens werkuren luidruchtig. Nantes zelf heeft een aantal interessante plaatsen om te bezoeken. Persoonlijk zou ik niet op een onbeveiligde plek in deze stad verblijven, dus de camping werkte goed voor mij!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

BELANGRIJK: u moet zich vooraf registreren en boeken bij aireparks om hier te verblijven! De verzonden code werkte niet bij de poort, dus moest bellen om toegang te krijgen. Op dit moment (19.5.24) zijn alleen de verharde plaatsen beschikbaar, dus reserveer vroeg!! De stad is een rustige plek met een mooie kerk en eetgelegenheden en een apotheek. Naast de camping ligt een klein zwembad en het zwembad, maar dat wordt momenteel verbouwd. Ideale tussenstop of uitvalsbasis voor reizen, faciliteiten werken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Als je een camping wilt, is dit de enige show in de stad! Ik zou niet aanraden hierheen te komen als het heel erg nat is. Dat heb ik gedaan en ik ben van toonhoogte veranderd omdat mijn tractiecontrole afging bij het betreden van het veld, laat staan bij het verlaten ervan. Ik kreeg nog een plaats aangeboden en zette mijn voorwielen achteruit op de hellingen vlakbij de weg voor een gemakkelijke afrit. Pitch 4 is een echte doozy, aangezien er een behoorlijke stijging is bij de in- en uitgang (zie foto). Moeilijk te nivelleren ook.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is een goed gelegen plek voor het Atlantikwall-museum, het strand en de stad in het algemeen. Helaas was er tijdens mijn weekendverblijf geen drinkwater beschikbaar omdat de machine kapot was :( NB: als je water wilt, heb je ook een dubbele mannelijke slangadapter nodig om op de dispenser aan te sluiten!!

Zeer behulpzaam personeel en een mooie site.

Allereerst bedankt aan het stadsbestuur van Brussel voor het organiseren van deze aire! Ik ben van mening dat ik het geluk heb gehad dat ik in een gebied ben geplaatst waar doorgaans weinig toeristen komen. Ik zat buiten op straat aan de bar tegenover de metro, met een paar biertjes en observeerde het leven in deze buitenwijk, wat erg vermakelijk bleek te zijn! Beveiliging was een beetje wisselvallig met de poort ontgrendeld toen ik aankwam en de poort aan de andere kant ontgrendeld voor een evenement. Autowereld was geweldig!!

Ja, het is luidruchtig en stinkt een beetje, maar het centrum van Gent is absoluut de moeite waard, vooral na 16.00 uur wanneer de meeste toeristen vertrekken. Tram nummer 2 is toegankelijk voor scootmobielen en 1,1 km verderop. Zorg ervoor dat u een LEZ-registratie voor Vlaanderen krijgt voordat u binnenkomt (kan tot 10 dagen duren!) die ook geldig is voor Antwerpen, maar niet voor Brussel, waarvoor een aparte registratie vereist is. Sommige elektriciteitspunten werken niet maar de CP is vol vanavond!

Dit is de enige camping die een goede toegang tot Bilbao heeft, aangezien de luchthaven daar momenteel gesloten is. De metro is een rondreis van bijna 4 km om bij het station te komen en is een lange en vaak drukke reis. Het zwembad en de camping zijn in het weekend overvol doordat mensen die buiten parkeren en naar binnen sluipen. De staanplaatsen zijn klein en smerig en de camping is moeilijk te navigeren. Het restaurant is goed, maar de wifi is slecht, net als de stroomsterkte van de elektriciteit.

Wat voor soort bedrijf zou hun aire tijdens het hoogseizoen sluiten: van 29 06 (woensdag) 12:00 tot 22 07 (vrijdag) om 12:00 ??? Mijn plannen voor een bezoek aan Bilbao verpest en ongetwijfeld de jouwe! ! Er zijn ook echt geen haalbare veilige of betrouwbare kampeeralternatieven in de buurt .... schokkend gedrag van dit bedrijf.

Wat graffiti op de muren van de parkeerplaats, maar comfortabel voor een dagpark. We bleven niet overnachten, maar gingen naar de gratis aire in het dorp Tarres (5 mijl verder naar het westen) voor gratis elektriciteit, wifi enz. & kwamen de volgende dag terug om het klooster te bezoeken!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie plek net buiten het centrum van Como, (overnachting) was €4 tot 8 uur de volgende ochtend. Ik had geluk en kreeg een speciale camperplaats. Andere campers parkeerden zonder problemen langszij in standaard parkeerplaatsen. Ik zou wel 3 tips geven: 1. parkeer niet naast het volleybalgedeelte van de parkeerplaats (ballen vliegen op voertuigen) 2. De instructies voor de elektriciteitsmeter zijn verkeerd (zie mijn foto) 3. probeer niet over het grijze water te komen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Druk toen ik daar was en dankzij een eerdere recensent vertrok ik scherp, net zo goed als de politie kwam om parkeerkaarten te controleren terwijl ik wegging. Mijn gewelddadige buurman die een kampvuur probeerde te maken met hout op de parkeerplaats had waarschijnlijk niet zoveel geluk.....karma kwam een roeping......Ik denk dat hij daar al veel langer dan 24 uur was!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Nog open toen ik bleef, 24.5.22, maar de parkeerplaats voor campers lijkt nu aan de voorkant van de gemengde parkeerplaats te zijn, met de stenen bestrating, niet aan de achterkant met de onverharde wegen. Dit gedeelte is nu gereserveerd voor klanten van Sallion Les Bains met een bord (zie foto). Let op je kampeerauto op de takken van de bomen, ze zijn precies de juiste hoogte om je zijkanten in te deuken als je ze niet ziet@!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ik kreeg vandaag 23.5.22 te horen dat dit geen officiële camperparkeerplaats meer is. De eigenaar zei dat ik een of twee dagen kon parkeren voor CF30 per nacht. Er is nu alleen een kraan aanwezig en geen afvoer van iets en geen elektriciteit. Er is ook parkeergelegenheid voor bussen en auto's, geen campers. Een buschauffeur zegt dat hij zijn voertuig om 7 uur 's ochtends start!! Het is beter om naar de camping aan de overkant te gaan, wat CF 43 per nacht is, inclusief alle services !!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Geweldige vondst, rustige landelijke locatie voor ons camperverblijf. De site is niet verzorgd, maar wat het ontbreekt aan finesse wordt meer dan goedgemaakt door de vriendelijkheid van de beheerder, prijs en locatie! Faciliteiten waren voldoende en het veld was redelijk vlak, de stroomsterkte van de elektriciteit was hoog. Om toegang te krijgen tot de prachtige oever van de Somme, sla je rechtsaf de camping uit langs de Rue de Four naar het westen en neem je de Rue de Farngy naar links.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Rustig toen ik daar was, afgezien van de mysterieuze dieplader die opdook en rond middernacht vertrok. Als je de trappen naar de stad niet wilt gebruiken, is er het alternatief van een lang hellingsysteem, uitgerust met vermakelijke personages toen ik het nam. Op dit moment zijn er overdag werkzaamheden aan het pand naast het terrein. Het enige probleem dat ik had, waren de vele rottende vuilniszakken die naast de luchtdiensten aanwezig waren en een gezondheidsrisico vormden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Slechte punten: Wonky, Dirty & rotsachtige kampeerplaatsen met overhangende bomen. Stroomsterkte niet genoeg om mijn koelkast soms van stroom te voorzien. Zwembad, zonder toezicht druk en ronduit gevaarlijk. De zoetwaterslang van de kampeerauto bevindt zich naast de wasslang van de toiletcassette, zonder bewegwijzering, dus de twee zijn ongetwijfeld vaak door elkaar gehaald: ( Toiletten vuil vanwege overbevolking en kinderen zonder toezicht. Goed punt: in de buurt van het paleis van Versilles

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

OK voor een paar nachten, de beruchte verwijdering van de toiletpotcassette blies terug in mijn gezicht toen ik de kraan opendeed! Interessant maar ongemarkeerd bunkergebouw van de Atlantikwall grenst aan het terrein. Deze camping is de tweede keer dat ik naast een kernreactorcomplex kampeer, de eerste is een Britse. De Franse is lelijker maar waarschijnlijk krachtiger en efficiënter en is nog steeds operationeel... in tegenstelling tot de Britse......

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is een van de beste gemeentelijke aires waar ik ooit heb verbleven, afgezien van de beperkte watervulling, klinkt 10 minuten genereus, maar vulde mijn tank niet eens voor de helft! Het stadscentrum van Arras zelf is zeer ongeschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen en het gebruik van een scootmobiel was onmogelijk. Zelfs het gebruik van een fiets zou een uitdaging zijn met hoge stoepranden en ruwe trottoirs. Aan de positieve kant stopt de gratis elektrische bus aan de andere kant van de brug vanaf de aire.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De diensten zijn nog steeds niet operationeel op 26.4.22, dus neem je eigen water mee en al het andere !! De kaartautomaat is ook niet operationeel, dus parkeren is gratis. Het is mogelijk om te lopen of te fietsen naar het gedenkteken van Duinkerken en de pier waar veel soldaten van boord zijn gegaan (handige kaart en advies van het museumpersoneel). Het is niet mogelijk om uw camper daar legaal te parkeren het is een clearway & havenautoriteiten land. Deze parkeerplaats is dus een goed alternatief.

Moet eraan worden gewerkt om het op peil te brengen. Geen cassette-verwijdering en slechts één werkende koude kraan aan de gootsteen voor het hele kamp. Ook een paar dakloze jongens op de site, ze waren prima, maar de eigenaar moet beslissen of hij een daklozenopvang of een camping runt. Er is een andere man op een fiets die regelmatig door de vuilnisbakken bladert, wat een beveiligingsprobleem is als hij de site bekijkt.

mooi restaurant en een geweldige bieren geproduceerd door de micro-brouwerij bevestigd aan de bar door een directe pijp! We hadden de moules die geweldig waren. Zorg ervoor dat je de nabijgelegen stoomtrein bezoekt (Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées - CFV3V), we hadden een onvergetelijke stoomtreinrit door het prachtige platteland van de Ardennen en een bezoek aan het museum tijdens een stoomweekend.

vriendelijke camping, £ 15 per nacht met elektriciteit. 180/184 Bus naar Manchester kost £ 5 de hele dag, duurt ongeveer 1,3 uur. Sneller en duurder met de tram, beide omvatten een wandeling naar de hoofdweg, door een enigszins afgebakend gebied. Cassette is leeg achter het toiletgebouw dat voldoende was maar moet worden afgewerkt. WIFI beschikbaar. Langdurige camping naast de deur en ook een tentenplaats achter.

verbleef hier een nacht op de verharde staan ​​vlak vóór het strand zelf (die was OK voor mijn 6 meter van). Ik werd oorspronkelijk naar het strand geleid met variabele graden van hard zand, maar ik zag een auto vast komen te zitten in het zachtere zand en kon op de verharde ondergrond komen toen er een plaats omhoog kwam. Als het winderig is, kan er een zandstorm op het strand zijn die in uw luchtfilter terechtkomt.

vriendelijke boerderij aire met een prachtig uitzicht en een goede back-up als de vuurtoren parkeerplaats bij Hook point winderig is zoals het was toen ik bezocht. Deze site biedt meer beschutting en ook nu elektriciteit voor een bescheiden € 2 per nacht.

Sitecode: 19168

Goed georganiseerde, schone en vriendelijke camping, met verharde staanplaatsen. Een korte wandeling brengt u naar Glenbeigh dorp met eetgelegenheden en er is een strand verderop. Het Glenbeigh-hotel naast de camping biedt gerechten en regelmatige Ierse muziekavonden.

prachtig uitzicht over de kustlijn, maar zeer goed zichtbaar, dus bekijk de weersvoorspelling. Het parkeersysteem 's nachts wordt niet uitgelegd op de betaalautomaat, die alleen betaling van 2 uur toestaat. Als je wilt overnachten, komt er een bediende ergens aan in de avond en neem je € 10 mee en geef je een pas voor de nacht.

lieve mensen en goed onderhouden en schoon site van een Nederlands echtpaar. De eigenaren hielp ons toen mijn man een medisch probleem gehad. Zij verdienen uw bedrijf en naar deze site te laten werken voor hen. Zou weer teruggaan.

Slechte ervaring hier, snoeiafval wordt op de camperplaats gedumpt. De CP wordt ook gebruikt als racebaan door de plaatselijke bevolking, ze kwamen zeer dicht langs mijn camper, wat een ruzie veroorzaakte. Er waren ook veel voetballers in auto's, die veel lawaai maakten 's nachts. De elektriciteitaansluitingen werkte niet goed en evenmin de drinkwatervoorziening, maar mijn geld was weg. De stad wil graag je €6, maar repareren niets.

Ik was er 5.9.16, er stond een caravan illegaal geparkeerd en er stonden een paar campers. Leek veilig genoeg en rustig voor een stad. Eerst water innemen en cassette legen om de hoek voordat je parkeert, het is te ver om te lopen. Op het bovenste gedeelte van het park kan je het grijswater lozen.

Serieus, alle klagers, kunnen jullie een andere plaats tussen Berchtesgaden en Salzberg vinden voor €14 ??? Prachtig uitzicht en heel gezellig. Gemakkelijk om met het openbaar vervoer naar de stad te gaan voor de bezienswaardigheden. We kregen de laatste plaats voor een paar dagen, dus reserveer vooruit, zelfs op doordeweekse dagen in september. Anders kun je op weg naar de dure camping of naar cp's verder weg.

Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars en we genoten van de rust (afgezien van wat verkeerslawaai) De locatie was in eind augustus omgeven door groen. De dichtstbijzijnde tramhalte ligt op ongeveer een mijl afstand en de winkels zijn bijna 2 mijl, zodat je dit uitstapje wel moet plannen. Zou er weer verblijven en wens de eigenaren geluk in de toekomst.

Het is helemaal niet duidelijk hoe parking werkt hier, want er zijn geen tekenen. Je moet naar het havenmeesters kantoor en daar betalen en krijg een barrière kaart voordat je kunt krijgen. In juli 2016 was er een onaangename caravanner hier geparkeerd die drie plekken in beslag nam en de toegang tot het elektriciteitspunten blokkeerde. Pas ook op voor de slang voor het reinigen van de cassette reinigen: is hoge druk! Aarhus kunstcentrum is een must.

mooie site, zo stil en een lokale winkel in de buurt. faciliteiten OK, maar het is niet duidelijk waar je het zwarte water kunt lozen. Ook de stopcontacten zijn van de grote marine soort en zal niet passen in een camper socket !! Er zijn echter een aantal standaard aansluitpunten op de houten schuur aan de kant van het veld en we gebruikten een van degenen die was prima.

Geweldig voor Amsterdam en stiller dan camp Zeeberg. Maar ik was erg ongelukkig met het vers water tappunt, één slang was erg vies en werd gebruikt voor het reinigen van wc-cassettes, de andere slang bungelde in een emmer van vuil water, ik kreeg maagklachten.

Goede plek om te verblijven, rustig, lokale winkel en café in de buurt. Maar de bent hier over gelaten aan de natuur, bij een zachte wind al veel lawaai en zelfs de camper wordt nat van het zeewater.

Prima als cp langs de snelweg, beetje lastig om er te komen. Gps klopt niet helemaal. Goedkoop en aardig.

verbleven 2 nachten, de tweede avond, vrijdag, een auto van dronken jongeren die schreeuwend rond reden, en een auto met dodgy uitziende karakters kwamen snuffelen. Wat lawaai van reguliere 'cruisers' bij de jachthaven, heel normaal in redelijk wetteloos Zweden deze dagen. De betaling machine neemt munten of kaarten, maar geen notities. Marina locatie is prachtig en zwemmen is mogelijk.

Kwam uit op € 31 voor 2 personen in een camper met elektriciteit. Mooie ligging in de buurt van het zwemstrand en de jachthaven. Diensten zijn in orde, maar WiFi is alleen beschikbaar bij het receptiegebouw.

Camping is gesitueerd aan een 11 kilometer onverharde weg, die ongeschikt is voor campers, in het bijzonder bij natheid!

Nou als je een mooie plaats aan het meer in de buurt van Santas wilt ... dit is het! Na een verblijf bij het tankstation , schreeuw ik het uit over deze plek. Vriendelijk personeel, mooie locatie. Faciliteiten zeer lokaal en goed, vooral de gezamenlijke keuken. Camperplaats ligt direct naast het meer,

Ten eerste het is 5 euro voor 24 uur elektriciteit en parkeren, dus geen klachten. Echter parkeren tegenover de 24 uur per dag vrachtwagen dieselpompen en grote vrachtwagens en andere bestuurders rijden constant aan. Er is ook de geur van brandstof. Als je geen stroom nodig hebt, zou ik in het Santasdorp aan de overkant van de weg verblijven. Ik denk ook dat er bij de waterkraan in het Fins is opgeschreven 'niet geschikt om te drinken'.

Dit is de onontdekte camperplaats in Lofoten! Ik zou het voor de bootliefhebbers aanraden, de Hurtigruten vaart langs de camperplaats, een mooi plaatje! Temidden van de oude vissershuisjes is er elektriciteit beschikbaar, drinkwater en riolering. Rustig en de moeite waard de 5 mijl mooie omweg van de E10.

Prachtig uitzicht vanuit deze camping, en het is een paradijs voor vissers met bootjes huren strippen en barbie voorzieningen (binnenshuis ook). Douches schoon en netjes (maar 10 NOK extra) en de rest van de faciliteiten goed. Geen ACSI korting was aanstaande, dus we voelden ons nog maar eens een misleidend gebruik van de regeling.

De plaats waar ik verbleef was de Vestfjord hotell die NOK 250 inclusief elektriciteit kost. Het is gelegen tegenover de andere camperplaats tegenover de haven. Beide zijn koud en winderig wanneer het weer slecht is en er zijn reparatiewerkzaamheden aan de gang in de haven. Goede locatie in de buurt van de magische ijs en het oorlogsmuseum, en goed voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

De camperplaats was opgeruimd en het was een heerlijke overnachting aan de oever van het meer. Ben er vroeg voor het beste uitzicht over het meer! 4 Campers aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

locals hidey hole ...... gewoon de moeite waard alleen voor de lokale eenden die met hun snavel tikken om gevoed te worden. Gelegen naast een mooie jachthaven en kleine lokale gemeente. Er is een heerlijke boswandeling van/naar de gemeente naar de camperplaats. Vogelgezang in de avond, Echt mooie plek.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Goede prijs en ongewone plaats, warme en schone douches beschikbaar voor een extra € 1, cassettetoilet leegmaken is eenvoudig, maar simpel in vergelijking met sommige geautomatiseerde machines. Mooi en rustig en niet te ver van de haven van Rostock. Elektriciteit voor apparaten (geen verwarming en airco) is inbegrepen. Lidl en andere winkels in de buurt. Eigenaren spreken geen Engels, dus simpel Duits en handsignalen zijn behulpzaam. Aan te raden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Nu € 15 per nacht, plus 3,50 elektriciteit. Mooie locatie aan het meer, waar zwemmen in het meer mogelijk is. Toiletten zijn beschikbaar voor een extra 1 euro per persoon, voor alles moet worden betaald door middel van een camping card systeem, zelfs met inbegrip van water voor de afwas. Deze plaats heeft een enorme vlucht genomen pay as you go naar een nieuw niveau !!! We hebben de wasmachines gebruikt, die ok waren aangezien het een camperplaats is.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Het was erg luidruchtig de gehele tijd, en ik kreeg weinig slaap. Een van de belangrijkste problemen is dat er nu een huis voor vluchtelingen in het midden van de camperplaats, die geluidsoverlast veroorzaken en asociaal zijn dag en nacht. Er zijn ook voertuigen geparkeerd die om 06:00 uur vertrekken en er zijn bouwwerkzaamheden aan de gang. De watertoevoer is vervuild geraakt door het werk en het personeel heeft hiervan niet in kennis gesteld, hoewel ze wisten dat het kan gebeuren.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ik ging hierheen omdat er geen camping vermeld stond voor de stad Colditz, maar er is er één !! Hoe dan ook deze plek is landelijk, rustig, aangenaam veel bomen en een beetje verouderd. Faciliteiten waren een beetje verouderd, maar ze werken en zijn schoon. Fietsverhuur aanwezig. Kosten €17 voor 2 personen en camper en € 2,50 voor elektriciteit. Water innemen & lozen zijn inbegrepen in de prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Een rommelige mix van oude caravans van de lokale bevolking die hier permanent geparkeerd staan en campers. Plus nog iedereen die lang wil parkeren. Er hangt een scherpe geur van de barbecue omdat er veel mensen gebruik maken van het park om in te barbecuen. Toen kwam er wagen met jonge Turken die 4 banden gingen wisselen !!! Daarna begonnen die jongeren drinken en party poeder te snuiven ... VERMIJDEN !!!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

2 nachten verbleven. 9.5.16 kost € 9 per nacht + elektriciteit. Inclusief een toegang tot de mooie buitenzwembaden, extra volwassenen € 4,50 voor een duik. Mooie, rustige plek, als je van buitenzwembaden houdt is het perfect, niet overgecommercialiseerd. Schoon en goed ingericht. Voor de kinderen ook. Als je geluk hebt is er misschien ook een stopcontact vrij ;). Enige probleem is het bijna onbruikbare systeem om de cassette te wassen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Op dit moment, 14.5.16 is er een kermis naast deze plaats. Het is de meest lawaaierige plek waar ik ooit heb verbleven. Harde muziek tot ongeveer 23:30, daarna gevechten, schreeuwen en gillen door dronken mensen. Gaat door tot 04:00 !!!! Er hangen nu ook een aantal migranten rond op het park, veel voor de Duitse geordende samenleving! Al met al een beter verblijf in het erg dure, maar veilige en rustiger Speyer museumpark.

Sitecode: 2021

Handig als stop voor een bezoek aan het Struthof concentratiekamp. Elektriciteit was geweldig voor de miniwinter op 28.4.16. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Rustig ondanks het feit dat het in de buurt van een weg en spoorlijn ligt. Een beetje moeilijk te bereiken over een paar smalle bruggen en langs een enigszins slechte weg! € 6,50 inclusief elektriciteit tussen 17:00-10:00, een jeton voor 100L water en cassette legen (machine in het park).

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Je zou waarschijnlijk moeilijk worden geduwd om een ​​beter vrij uitzicht op de besneeuwde Alpen en een meer om wakker te vinden !!! Site was stil en veilig gevoeld, lokale gendarmes voorbij om hallo te zeggen. Niet veel in het dorp zelf, maar een geweldige tussenstop. Het was niet duidelijk of de toiletten op de site waren voor camper gebruik of niet, maar ik gebruikte ze respectvol en kreeg wat vers water.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Zag er echt slecht, sommige idioten in een workshop naast de deur werden met behulp van een auto op basis luidspreker en alarmen, een aantal zigeuners over en geen goede toegewezen parkeerplaats. Denk niet dat je zal veel slapen hier te komen !!!! Ik verliet en vond een parkeerplaats naast het voetbalveld die was veel beter.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

accepteert ACSI kaarten dus was € 17,50 per nacht met elektriciteit. Fair lopen naar het centrale busstation, maar Grenoble is de moeite waard, vooral de kabelbaan reis. De plaatselijke gemeente heeft een mooi plein en een mooi park en kasteel. Faciliteiten waren zeer goed en regelmatig schoongemaakt, de eigenaresse zet een veel energie gestoken in de site om het aantrekkelijk te maken.

Sitecode: 2037

Rustig 's nachts, maar het buurthuis wordt gebruikt als naschoolse opvang voor kinderen. Het was lawaaierig. Zorg ervoor dat je parkeert op de juiste plaats achteraan of je wordt verplaatst !!! Dorp zelf heeft een aantal wijnproducenten die je kan bezoeken en een behulpzame toeristische info. Bussen naar Dijon stoppen regelmatig in de stad, dus handig voor een bezoek van een dag. Alle voorzieningen werkten op 25.4.16.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

komt uit op € 24 per nacht met een camper en 2 personen en 6 ampère elektriciteit. De belangrijkste bushalte naar Lyon (C10) is waarschijnlijk 2 of meer kilometer verderop, dus niet geloven dat het dichter !!! De infrequent 78 bus stopt direct buiten het terrein en verbindt met de C10 bij St. Genis-Gadagne, dus tenzij je een grote wandeling elke zin te krijgen dat aansluitende bus! De site is in de buitenwijken en rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Momenteel 19.4.16 zijn niet alle diensten open, maar de eigenaar laat ons gratis overnachten. Prachtige locatie aan het rustige meer, alleen beschikbaar als een overnachting tussenstop 18:00-10:00. Parkeerplaats elders bij het meer verbiedt overnachting door campers!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Gesloten op 18.4.16, zag eruit alsof ze voor een lange tijd gesloten ook. Er zijn een aantal huizen direct wordt gebouwd tegenover de aire, dus dit kan zijn waarom het is nog steeds gesloten als het bouwverkeer moet dezelfde moeilijke en smalle weg gebruiken als aire. Zorg ervoor dat u de belangrijkste brug om er te komen om niet de smalle gemarkeerd 3,5 ton !!!!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Leuke plek, gratis elektriciteit was er op 13.4.16 met 3 aansluitpunten. Evenals de MH accessoire winkel in de buurt is er ook een scala aan winkels, waaronder een grote supermarkt. Al het water en loosfaciliteiten werken. Mooi uitzicht over de velden aan de ene kant met koeien, waarschijnlijk ruimte voor maximaal 6 campers als iedereen meewerkt met parkeren.

Sitecode: 20986

Heel moeilijk om en uit op een smalle weg met een busdienst denderen naar beneden aan de andere kant te komen !!!! Ik had een zeer nauwe ontmoeting met de bus !! Goede beveiliging, wifi een beetje twijfelachtig toen ik daar was. busdienst naar de stad is dichtbij & OK maar vergt 2 metro wijzigingen aan de oude haven te krijgen. In principe deel camper park deel opslaglocatie, maar de enige show in de stad voor campers !!! Dus vroeg boeken.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

OK voor de prijs, douche en toilet goed, veiligheid zeer goed, met een goede gated toegang. De wasmachine faciliteiten waren niet geweldig met een oude machine en gezien haar voor kampeerauto's was er geen goede zwart / grijs afvalwater en schoonmaak faciliteiten, dat moet worden aangepakt. Maar het is goedkoop voor dit gebied en biedt direct toegang tot de stad en een regelmatige nabijgelegen busdienst naar Cannes

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mooie site, alhoewel Garmin nam me de over een karrespoor van een boer stuurde, dus zorg ervoor dat je aanrijdt vanuit de bewegwijzerde kant !!! Kosten 7.4.16 € 10 incl elektriciteit en gratis Wifi, die een goede snelheid heeft. U hoeft niet te bellen als je tijdens werkuren aankomt. Gewoon gebruik maken van de intercom bij het hek. Goed onderhouden en vriendelijk personeel.

Sitecode: 20025

Heerlijk koele "vibe", zelfs op tweede paasdag, druk bezocht door Duitse, Nederlandse en Britse kampeerders. 19 € met ACSI-kaart water en 240v faciliteiten op de standplaats inbegrepen. Gratis bus naar Barcelona wordt druk op feestdagen, dus zorg ervoor dat je het reserveert bij de receptie. Receptie personeel zeer behulpzaam en een goede WiFi signaal rond het kamp. Goed alternatief voor de stad campings.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

leek veilig genoeg, goed verlicht, beetje vies met strooisel, maar het zwarte water en drinkwater voorzieningen werken allemaal. Wat honden lawaai en een beetje lawaai van de wasstraat aan de overkant. lokale politie komt af en toe langs. Veel mensen parkeren op het strand net na de golfbaan een paar kilometer ten zuiden van de belangrijkste stad en na een servicebeurt als je wilt om te slapen bij de zee dat is waarschijnlijk een goede optie.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

absoluut overvol op het paasweekend met kinderen en ouders en motorhomes en zeer luidruchtig. Het water was afgeschakeld de tweede keer dat ik probeerde de € 3 faciliteiten te gebruiken, en de winkel was uitpuilende!. Beide toegangswegen die ik nam van de hoofdweg waren op sommige punten erg smal en heel hobbelig dus wees alert. Zag de flamingo's wat geweldig was.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

populaire gratis stop, in een mooie omgeving met een grote lagune. Toegangsweg van het zuiden is een beetje hobbelig en op sommige plaatsen smal. Winkel heeft fietsverhuur en ijsjes. Mooie vlakke fietspaden en wandelingen rond de lagune en de omgeving. Water is niet afgesloten, zodat met een gieter vullen mogelijk is! We verbleven langer dan verwacht!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

We verbleven maart 2016. Wat sjofel uitziende aire met absoluut geen elektriciteit, er is geen voeding naar de stroomkast. doos elektriciteit of licht het is gemonteerd op! Deze bizarre stad heeft wel een reddende engel: het museum voor moderne kunst !! Ga op de aire naar boven, slaat u linksaf, dan rechtsaf op de hoofdweg, blijf wandelen en u zult het vinden. Gratis toegang. Het gemeentebestuur besteedde al hun belastinggeld aan dit project!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

21.3.16 zeer lawaaierige site, kinderen, mensen komen zich tot ver na 23:00 binnen en tal van slaande deuren en draaiende motoren. De prijzen zijn nu € 10 voor een basis plaats en € 15 voor één met 4 ampère elektriciteit. We waren getuige van een zakkenroller incident op de metrolijn van het kamp en een kerel hing rond het station en probeerde kampeerders te bestelen. Wees zeer voorzichtig op de metro. Zeker niet de goedkope rustige camping !!!!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Had een tussenstop hier net voor het weekend voor Pasen, mooie camping voor het geld en zelfs gratis wasvoorzieningen ..... een primeur voor mij. Wees ervan bewust dat de achteringang (waar mijn GPS-navigator mij heen bracht) misschien onbemand is en je moet wachten of de beheerder bellen. Zeer druk met kinderen tijdens de pre paasweekend.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

OK naast de haven muur, graffiti en een beetje lawaai van de vissers en havenarbeiders en de lokale bevolking. Elektriciteit is een beetje dubieus, moet je een 40 € borg betalen voor de omvormer of een paspoort etc. Aangrenzende strand is OK, maar grind, stad zelf biedt tal van bars etc, maar niet veel om je hier te houden. De 'plastic city' waar je kilometers door rijdt is de milieu-prijs te betalen voor de winter tomaten.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Helaas kon ik niet op deze site komen op een zondag omdat de lokale bevolking de toegangsweg met slecht geparkeerde auto's had geblokkeerd! Ik kreeg te horen dat dit niet ongebruikelijk is. Ik heb geprobeerd om op een andere manier op de plaats te komen, maar het was allemaal eenrichtingverkeer! Wees gewaarschuwd!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

OK voor een tussenstop, maar dat is het wel, één bar aan het strand in de omgeving dat is ongeveer 300 meter aan de rechterkant als je uit de hoofdingang loopt. Helaas is het aangrenzende strand is vol met hondenpoep en niet echt een aangename plek om te zijn. Ik zou naar de camping naar het westen zijn gegaan, maar de lokale bevolking had de toegangsweg met geparkeerde auto's geblokkeerd.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Goede faciliteiten, maar zeer luidruchtig een nacht, tenminste toen ik daar was op 12.3.16, maar het was het weekend. Het is echter naast een voetbalveld en bars etc en een vrij drukke weg. Leuke stad met kasteel en kerken, en is een schone, goed verzorgd welvarend uitziende plaats en een goed voorbeeld van hoe een stad moet worden bestuurd ten behoeve van haar bewoners! Neem de tijd om de stad te bezoeken. Service oké met aparte dump en drinkbaar water kraan.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Goede stop voor de veerboot, zeer beveiligde site met stroomaansluiting als u dat wilt.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

voor het geld is het prima, de faciliteiten werken allemaal en zijn goed onderhouden, ook gratis Wi-Fi van de stad systeem, leuke stad om te bezoeken, we bleven langer dan verwacht. Personeel behulpzaam en vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Nogal armoedig op plaatsen en duur toen ik er was, in februari 2016, ook geen verwarming in de douches. Maar het bleek slechts iets duurder (met elektriciteit) dan de lokale aire als je eenmaal alle kosten van de dag en nacht parkeren plus water en toilet legen bij de aire had opgeteld.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

OK, maar wasmachine werkte niet en het is een lange busrit naar Porto. Ze zijn misleidend over het accepteren van de CCIcard wat ze niet meer doen, ondanks wat op hun website staat. Helaas is de dichtstbijzijnde camping verlaten en ik koos niet voor een verblijf in de Porto Aires omdat het winter was en er waren weinig campers, dus dit was het beste alternatief.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Toen ik in het begin van maart 2016, was deze plek vol onduidelijke lokale zelfbenoemde parkeerplaats begeleiders. Een man zet de barrière terug voor de parkeerplaats toen ik achteruit reed (want hij wilde geld zien) en alleen omdat mijn vrouw op de achterkant van de camper bonsde voorkwam ik dat de bumper er af werd gereden!!! Ik ben weg gegaan omdat het onveilig voelde hier met al deze onduidelijk uitziende jongens die rond hingen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ik vond het erg leuk, ondanks dat de top hond van het dorp probeerde de banden van mijn camper er af te bijten toen ik aankwam. Zorg ervoor dat als je 's avonds/'s nachts aankomt je niet op een van de lage houten kruisen rijdt die over over een aantal van de parkeervakken liggen !!!! Ja, en er is slechts 1 kraan voor alles, dus zorg voor een ​​alternatieve watervoorziening. Heerlijk om te gaan slapen luisterend naar de zee.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Aire is eenvoudig, maar handig voor de stad en wordt verbeterd. Stad zelf is een goed voorbeeld van hoe de Portugezen een mooie middeleeuwse stad kan veranderen in een vreselijke toeristenval.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Veilig, goede faciliteiten door de camper maar duur. Bus was een eindje lopen, in een enigszins onguur uitziend gebied 's nachts. Personeel was niet behulpzaam om correct uit te leggen waar de bushalte is. Ga uit het hek rechtsaf en blijf 300m lopen, bus naar de stad is aan de andere kant over een versleten kruising. Denk zelfs niet aan vrij staan in het centrum van Lissabon, veel ongure mensen in de buurt.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ik verbleef hier op 5.3.16, geen duidelijke markeringen over waar campers moeten staan, maar het was OK, dit is de camperplaats het dichtst bij de oude stad ingang. Er is een kraan naast de gesloten toiletvoorziening anders ging ik naar de goede service faciliteiten bij de nabijgelegen Intermarche. De meeste camperaars verbleven in het iets verder weg gelegen bogen aire. Het was luidruchtig 04:00 met muziek en geschreeuw, zaterdagavond !!!!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Beetje smerig maar goedkoop en vriendelijk en alles werkt. WiFi is OK voor wat de snelheid betreft en als je een booster hebt; anders moet je naar de receptie. Slaperig stadje zelf is buiten de toeristische route en heeft een mooi kasteel te bezoeken met een prachtig uitzicht. Nabijgelegen Intermarche heeft een buitenzwembad wasserette ..... ja echt, en een goedkope sandwich deal, uitstekend!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

mooie locatie, maar kan luidruchtig 's nachts wanneer ze de boten onderhouden. Stroomaansluiting ongebruikelijk: voor mij 25 meter over de rand van de jachthaven op een boot hook up !!! Voorkomen dat de boot lift als je kunt als het begint om 08:00 toen ik daar was. Neem de 140/143 bus naar de stad op € 1,55 en geest de bestuurder niet te proberen je af te zetten! Beter dan de andere parkeerplaats Aires.