@camper-LMC

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat een heerlijke camping- camperplaats met keurig toiletgebouw en meelevende eigenaren.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

wij waren er van 16-6 tot 18-6 wat een mooie camperplaats met alles aanwezig en heel vriendelijke beheerders en betaalbaar. Heel mooie omgeving om te fietsen.

heerlijke camperplaats we stonden er van 23-8 tot 26-8. wat was ze weer goed voor ons met de wafels. en het sanitair hotel waardig. bedankt

we waren er 29/30 Juli wat een pracht plek en wat was Marjolein weer zorgzaam. alles aanwezig en prima WiFi

wat een mooie camperplaats alles aanwezig en heel plezierige eigenaar en wat een mooie omgeving we stonden er van 25-9 tot en met 18-9. bedankt H en A

wat een mooie kleine camping met buitengewoon mooi sanitair en een heel plezierige ontvangst. we stonden er van 11-9 tot en met 15-9. We hebben veel gefietst in de drunense duinen. H en A

zeer mooie camperplaats met erg vriendelijke beheerders en heel mooi veehouderij bedrijf

We waren hier op 20/21 juni 2016 op deze mooie camperplaats met alles aanwezig en een heel vriendelijke begroeting.