@camper196!
heerlijke vrije camping met mooie diverse plaatsen ,in het bos,op gras half in bos ,of op het grind met voldoende stroompalen en water . buiten de grindplaatsten ook redelijk veel stroompalen, sommige plaatsen langere kabel nodig dan. voor ons de ideale camping , ruim rustig ,heerlijk stil.
Het zwembad is inmiddels gevuld en het grote toiletgebouw gaat ook open vóór de grote trek naar het zuiden begint, is ons verzekerd. Heerlijke dagen gehad op een nu nog heel rustige camping. Goede broodjesservice (de bagette werd ter plekke afgeleverd). Het sanitair was inderdaad wat ouderwets, maar schoon en een wc met bril vind ik persoonlijk heel prettig.
Rustige naturistencamping, volledig gerund door vrijwilligers op een prachtige locatie. Mooi schoon sanitair en een fijn zwembad. De smalle (en hobbelige) zand/grindweg naar de camping is vooral met campers een uitdaging, maar de ontvangst is allervriendelijkst. De camping is dmv een toegangspoort afgesloten, dus even bellen en dan wordt de poort geopend. N.B. er is geen winkeltje of broodjesservice.
Fijne camping met ruime plaatsen ,een aantal met ruim uitzicht over water en bergen. douche en wc netjes. dorp en winkel op loopafstand . we hebben er genoten de 2 dagen dat we er waren .
Fijne camping aan het water, vriendelijk ontvangen, alles netjes, bakkerij idd.dichtbij.
nou kijk , hier is eigenlijk gewoon niks ,dus niet heen rijden .