@camper2023!!!!
afgelopen nacht ingebroken in onze camper en die van de buren terwijl we sliepen. handtas eruit gehaald, 2 bankpassen en contant geld gestolen. via de deur van de bestuurderskant. zo geraffineerd te werk gegaan, niks ervan gemerkt,heel frustrerend, en dat terwijl.de plaats volop verlicht is.
idd niet via het centrum in te rijden,vanwege hoge randen en scherpe bochten. doorrijden en bij de 1st volgende rontonde rechts aanhouden . er stonden sowieso 4 "vaste" bewoners" die ook de enige elektra aansluiting in gebruik hebben. Beetje weinig faciliteiten dus voor 13 plekken. Verder rustig kunnen slapen.
net langs gereden om drinkwater te halen, maar niet te krijgen , bedrijf gesloten(zondag) en afgesloten waterpunt
idd overal waar je kijkt "verboden voor campers"
niet bepaald gezellig en geschikt voor campers.
Prima plek voor een overnachting, vlakbij het centrum . Toiletten zijn 24 uur open ,wel wat hang jeugd op de bankjes ervoor,maar niet echt last van gehad. de service zuil is afgeplakt voor betaald schoon water, maar het chemisch toilet kan je legen.
op 7 juli ,was de betaal automaat nog steeds buiten gebruik, dua geen stroom. wel kan je voor weinig(0,20) schoon water pakken en de toilet legen. rustige grote parkeerplaats.