@camper3022
fantastische plek! mini camping bij de wijnboer met fijne proeverij.
heel fijne Camperplek - eigenlijk mini camping - van eigenaar Balazs die het iedereen naar de zin maakt en zeer behulpzaam is. woont zelf op het terrein dus ultiem veilig. En… om de hoek van het meer en hoofdfietsroute langs meer. douche en toilet, schoon en vuil water voorhanden.
geweldige plek, lieve mensen die echt aan alles hebben gedacht, ook voor kinderen. veel dieren, een zwembadje, genoeg ruimte op de kampeerveldjes, etc. Fijn wandelen , maar op de camping blijven is ook geen straf.
prima camping. genoeg ruimte. wellness /zwembad dichtbij. fietsen en wandelen direct vanaf de camping. restaurantje net buiten de poort.
ruime camping echt geschikt voor startpunt fiets en wandeltochten. (fietspad loopt over de camping heen).
heerlijk rustig met basic maar schoon sanitair. eten bij Hostinec Skalnička boven in het dorpje echt een aanrader net als het wandelpad.
prima camping die lekker volstroomde met vooral Tsjechische toeristen. gezellige volle boel met heel veel kampvuurtjes. bootjes en waterfietsen te huur. lekker zwemmeertje. 4 douches voor de hele camping is wel wat karig maar is schoon. receptie bijzonder vriendelijk.