@camperBouman
- Hymer Swing
- 1998
- Integraal
druk, vaste plaatsen met uitbouwen. muziek luid, gasbbq op lege plekken. vandaag vroeg eigenaar 23 voor 1 nacht, 6 euro voor stroom voor 1 nacht en 4 euro voor klein hondje. . weggereden!
gesloten. vandaag toen we langsreden. mss reorganisatie ofzo?😏
Aan een weg gelegen en daarnaast een paardenstal. Dus kortom wel geluid Sanitair keurig schoon en prima.Veel vaste camping bewoners 3 nachten gestaan met camper.
volgens park4night en Campercontact open. half uur van doorgaande weg.naar gewoon dicht!!!!! waarom wordt dit niet aangegeven?👎🏻🤨😖
pluspunt: locatie tov het oude centrum. minpunten: hangjongeren met herrie op de picknickplek. bedelaar. naast opvangcentrum. aan drukke lawaaierige weg. advies: overdag staan maar niet slapen. jammer dat er geen toezicht is.
super mooie plek in een prachtige omgeving en lieflijk dorpje. alles wat je nodig hebt! sanitair gebruik je van de voetbalclub, beetje verouderd, maar compleet en met heet water dus wat wil je nog meer eind november. In de avond komt iemand geld halen en als kers op de taart kwam vanmorgen de bakker langs met vers stokbrood. 🥰 aanrader!
staan er nu. stroompunt neemt geld in maar werkt niet! erg koud zo. verder ziet er netjes uit.
In tegenstelling tot wat hier op de app staat is douchen niet gratis. 1 euro in de machine doen en dan kun je douchen. Dit niet geprobeerd omdat het water bij de afwas al niet echt warm was. Voor 1 nacht in oktober 2024 met 2 pers en camper incl en stroom betaal je 700 kroon. Wij staan nu alleen dus lastig in te schatten of de plekken groot of klein zijn. Geen privacy omdat er geen heggen of nader afscheiding tussen de plekken staat.
betalen via qr maar betaling wordt afgebroken. niemand aanwezig. weggegaan.zéér klantonvriendelijk.
prima plek goed geslapen lekker gewandeld