@camperCassie
- Hymer Sl
- 2007
- Integraal
Inderdaad een mooie camperplaats met uitzicht op de schaapjes. Niks mis mee. Alle faciliteiten aanwezig. Jammer dat je dan plots 2 'vans' naast je krijgt die om de 10 seconde hun schuifdeuren dicht moeten gooien, omdat men aan het her-inpakken is of zo. Het verstiert wel je rust, zelfs nadat ik verkast ben. Kan de camperplaats weinig aan doen, maar ik had graag wat langer gebleven maar ben toch weg gegaan.
Op zich nette camping niet al te ver van Groningen centrum gelegen in het fraaie Stadspark. Rustige omgeving en nu, in de winter, niet zo druk. Aardige mensen bij de receptie. Jammer dat de prijs veel te hoog is. Met 40 euro per nacht is dit eigenlijk dubbel van wat het moet zijn. Restaurant alleen weekends open. Wil het Pieterpad gaan lopen en dan is er niet zo veel keuze. Dus de bittere pil nemen en er van genieten 😄
Vrij ver uit het centrum. Heeft ook zijn voordelen. Met de metro is dat zo opgelost. Verder ok CP, ik heb het sanitair niet gebruikt. Wel wat eten in het restaurant gehaald. Dat was gewoon erg slecht. Hier kunnen ze nog steeds geen friet bakken. En zo moeilijk is het niet. Maar met de camper plaats is niks mis.
Op zich handige plek als je dit dorp wilt bezoeken. Eigenlijk weinig te zeuren. Behalve dat ze de plek wel wat rechter (lees waterpas) hadden kunnen aanleggen. Tot nu toe rustig, en het is zaterdag....altijd een risico in Spanje.
Op zich mooie (gratis) camper plek, net achter het bus station. Hierdoor wel wat geluid af en toe. Op loopafstand van het centrum. Grote (Dia) supermarkt er naast. Dorp voelt veilig aan. Er is volgens mij een opleiding centrum voor de Guardia Civil. Het was nu (begin mrt 2006) best druk. En koud 😄
Nieuwe camper site, nu (mrt 2026) nog in ontwikkeling. Helaas erg dicht op drukke weg. Ook snachts wat overlast. Verder kreeg ik plots een andere camper naast me op 30cm, kon nauwelijks mijn deur openen. En dit terwijl er zat lege plekken waren. Verharde ondergrond en op loop afstand van Torrox costa, Lidl, Aldi en het strand. prijs in laag seizoen 14 euro zonder stroom, stroom 5 euro extra.
voor Marokko 4 sterren. Moderne camping, op beton, goede faciliteiten. Plekken met bloemen haagjes er tussen. Allemaal top. Het kost ze een ster omdat ze aan de doorgaande weg zitten, maar nog geen idee van verkeer in de nacht. Zeker aanrader, heb je eigen fiets of zo dan helpt dat, want het dorp is best ver. Benzine station er naast heeft fast food restaurant.
Leuke relaxed camping. Met evt uitzicht op de rivier. Redelijke douches en toiletten. Stroom zeker in de ochtend slecht (zakt naar 130v) rest vd dag ok. brood in de ochtend, maar tijdens ramadan plots niet. Op loopafstand vh centrum. Ik kwam voor een nacht en bleef er vier.
nieuwe camping, eigenlijk camperplaats. Grote plekken gescheiden door groen. Hele terrein met grind belegd. er is water, douches (niet altijd warm), toiletten, legen grijs water en cassettes. Ook schijnt er een restaurant te zijn maar niet gezien. Personeel is wat ongeïnteresseerd. das jammer. Er is geen stroom. anders een ster er bij.
Op zich mooie locatie en goede prijs. Maar duidelijk een gewone auto parking die naar camper parking is omgebouwd. Krap inparkeren, hellende plekken die je zelfs met keggen bijna niet recht krijgt en snachts lampen die meer op de zon lijken. Maar leuk plaatsje en lekker wandelen.
prima camperplaats naast zwembad. Nu in winter gesloten, evenals douches etc. Wel water en lozen. Er zijn verharde plekken en ook op gras, er is stroom. Fijne plek voor een of twee nachten. Maar men mag wel wat meer aan onderhoud doen.
De hekken van de foto's zijn er niet meer en er zijn wat veel kuilen, maar voor een gratis plek (niet zeiken dus ) is het prima voor een nachtje. Misschien zelfs wel twee.
Sta je dan voor de poort na 25km omrijden. Gesloten tot 6 Jan 2026. Niet fijn na een lange dag rijden. Dus maar door naar het dorp en vrij gestaan op de municipale camper plek, ook prima
prima campersite met erg vriendelijke eigenaar. Voor een nachtje onderweg of een paar dagen. Alle faciliteiten aanwezig.
Kleine maar leuke camperplaats in een wilde tuin. Alle voorzieningen aanwezig, leuke wandel of fiets opties in de buurt. Verharde plaatsen tussen gras, niks mis mee. Hier ga ik zeker nog eens terug komen.
Leuke cp in de weilanden met super vriendelijke host. Je kan wandelen bijv rond de radio plas of lekker fietsen. je staat op een veld van gras, er zijn wat boompjes aangeplant maar nog klein. Aanrader als je lekker tot rust wil komen.
Sitecode: 20150
Mega camping met zgn veel faciliteiten. Maar vandaag alle restaurants dicht. Winkel dicht. Plaats naast drukke weg terwijl rest vh veld leeg is. Zanderigge plaatsen. Water afgesloten. Douches met drukknop. En dan 52 Euro per nacht rekenen? Waarvan 17,50 reservering kosten. Schandalig, ik kom hier nooit meer. Slecht en veel te duur voor wat het in de winter bied.
Super mooie camperplek in de weilanden op fiets afstand van Nijmegen. De eigenaar heeft hier duidelijk goed over nagedacht. De plek is opgezet om geheel autonoom te werken. Dus je reserveert een plek via de website, dan krijg je een code om de slagboom te openen. Alswel een code voor toegang tot het facilteiten gebouw (toiletten, douches, wasmachine en droger, en afwas keuken). Dit alles ziet er puik uit, er hangt zelfs kerst versiering.
camping is in de winter niet open. Er zijn wel kamers en chalets beschikbaar
Mooie plek in het Veluwse bos. 20m lopen en je loopt in de natuur. Mooie camper plekken met alle faciliteiten. En de mensen in de receptie zijn zo super aardig. je kan broodjes bestellen voor in de ochtend, er is een restaurant en een frituur. Wifi, stroom, enfin ik had geen wensen meer ( behalve het schijt weer).
Ok plek tussen de koeien en weilanden in. Op loopafstand van het winkel centrum (iets van 3km), fiets afstand van Nijmegen. Maar als je de zandweg naar de doorgaande weg loopt is er ook een bus verbinding. Ben er nu twee keer geweest, heb nog nooit een eigenaar of beheerder gezien, dat is wel wat apart. Verder water en lozen beschikbaar maar geen toilet of douche. Wifi werkt goed.
Fraaie camperplaats. Prima voorzieningen en mooie prijs. Rustig met verharde plekken.
Zeer fraaie camperplaats. Eigenaar heeft er duidelijk wat tijd ingestoken. Plaatsen gescheiden door gras, waar men trots en zuinig op is. Naast een bos, in de weilanden. Goede wifi, water, douches en toiletten, enfin, alles wat je nodig hebt.