@camperHoffie
- 2020
Wat een fantastische plek. Ruime plaatsen en nieuw sanitair. Mooi uitzicht op de bergen, en heerlijk rustig. Een echte aanrader voor wie rust wil.
Fantastisch plekje. Rust, ruimte plekken met voldoende schaduw. gedateerd sanitair maar schoon. Zoek een plekje de eigenaar komt twee keer per dag langs. €20,- per nacht met camper en 2 personen incl elektra.
Voor de zoveelste keer staan we hier op de camping op doorreis. Fantastische camping, in een mooi gebied dicht bij de A3. Zo moet een camping zijn.
Echt een mooie camperplaats. Het betaalsysteem is wat lastig zelf voor Fransen. Bij mij duurde het 5 min om binnen te komen. De Fransman na mij snapte er niets van en deed 20min over om op de CP te komen. 😂
Prachtige CP, mooi aan gelegd. Veel borders met planten en struiken. Wij zijn er maar één nacht geweest op dooreis, maar zeker geschikt voor meerdere nachten. Wij komen sowieso nog een keer terug.
Prima CP voor 1 nacht op een industrieterrein wij hadden geluk, nog 1 plek vrij.
Voor 1 nacht prima. Aan een doorgaande weg, dus wel wat overlast van de weg. Centrum/Restaurants op loopafstand.