@camper_MarRens
- 2007
- Bürstner Ixeo IT 680
- 2018
Prima plek voor 1 a 2 nachten. Vooraf bespreken of ter plaatse betalen via de website (creditcard), werkt prima. Keurig servicepunt aanwezig (drinkwater en grijswater en chemisch toilet losen). Verder geen voorzieningen, dus je moet verder wel zelfvoorzienend zijn. Je loopt met 10 minuten Västervik in, maar daar is niet heel veel te beleven. Je kan wel van hieruit boottochten naar de archipel maken (oa met de Postboot, 3x per week).
1. De Camperplaats was begin september gewoon open. 2. Wel verstandig om deze Camperplaats in het weekend vooraf te boeken, want ondanks dat we buiten het seizoen zitten was het toch vol. 3. Volgens de website zit stroom in de prijs van 300kr per nacht.
Het is een prima overnachtingsplaats om centrum Stockholm te bezoeken (wanneer je zelfvoorziening bent). We hebben er 2 nachten gestaan (3, 4 september 2025). Geen last gehad van hangjongeren (die er gezien de bandensporen en achtergelaten vuilnis wel regelmatig zijn). Gehele parkeerterrein is flink verlicht. Wel rijdt de politie af en toe rond, dus het zou kunnen zijn dat dat de jongeren afschrikt. In ieder geval hebben wij er prima geslapen.
Perfecte locatie om je schoon water bij te vullen en je toilet en grijswater te lozen. Alles keurig geregeld, schoon en gratis. Top!
Prima rustige plek in centrum Göteborg. Geen voorzieningen, maar voor een dagje Göteborg bezoeken ideaal.
Prima plek, heerlijk rustig aan haventje van Råå. Stroom is inclusief. Je betaalt bij het havenkantoor bij de betaalmachine. Helsingborg is te fietsen (rechttoe rechtaan, over prima fietspad), maar je fietst door bedrijventerrein.
Prima plek voor een overnachting. Wel aardig dicht bij de snelweg (die je in de verte hoort. Is misschien ook afhankelijk van de windrichting). Je parkeert op grasveld. Er zijn geen voorzieningen. Voor strandje even de weg oversteken. Vanaf het strand mooi zicht op de brug van Funen naar Salland.
Prima plek om Bremen te bezoeken. Via treinstation loop je zo de stad in. Geen voorzieningen, maar dat is voor ons geen probleem. Er was die zondag een vlooienmarkt, waardoor we de camper moesten verzetten. Maar er is plaats zat. en er verder geen last van gehad.