@camper_on_wheels
- 2021

Prachtig sanitair toegankelijk toilet en douche voor rolstoel gebruikers wat een luxe voor mij.. Vriendelijke mensen aan de receptie. Werkpuntje is de percelen niet duidelijk zijn aangegeven.
De plek niet gevonden. Deze is volgens ons verwijderd. Hoogte beperking 1,9M.
Dankjewel voor het mooie rustige plekje! Je hebt er een mooie fietsroute “De Teirlinckroute” heuvelachtige.. We hebben uitmuntend lekker uit eten geweest bij restaurant “The Shake”. We konden elektriciteit nemen om onze fiets/rolstoel te laden. ❤️
Dankjewel Izegem! Een nachtje is kort om alles te bezoeken. Bierkasteel, museum, toffe horeca, leuk om te fietsen. We kregen onze camper moeilijk waterpas. Tijdens de nacht rustig en overdag is er wel beweging maar stoort ons niet we zijn toch altijd op pad :-).
Bistro Boschvogel is echt een aanrader om te gaan eten. Leuke plek om te vertrekken met de fiets.
Waarom geen 24u of 48u regel? Na een dag fietsen konden we niet uit eten of overnachten, jammer!
Parking zonder voorzieningen. Heerlijk wandelen (bos)/fietsen. Horeca op wandelafstand. Natuur / rust.
Geen camperplaats meer. :-(
Perfect om te gaan winkelen, etentje of te gaan fietsen. Dankjewel Roeselare!
Jammer het niet meer mag.

Gezellig aan het water zonder voorzieningen, gewoon top! Bedankt Aalter! lekkere restaurantjes / bakkerij …
16u aangekomen volledig volzet.. dikke pech! Een zeer populair plekje dus.. De mensen waren zeer vriendelijk! Het stadje is echt de moeite en gezellig! we staan op een parking dicht bij de Aldi…
gesloten -> verkocht!!
Een vriendelijke vrouw! Maar sorry ik kan hier echt niets positief over schrijven!

Bij het oprijden dacht ik direct, Yes! Zeer verzorgd! Perfect om te fietsen of Leeuwarden te bezoeken. Voldoende plaats tussen de campers. Wat een vriendelijke eigenaar, doe zo verder!!!!