@camperaddie
Samen gaan we graag op pad met de camper. Willen graag veel verschillende landen ontdekken. En mooie herinneringen maken.
- 2013
haal deze er af. is geen plek. geen ster waard. weg heel slecht
Wat een leuke plek zo op het plein. gratus stroom. vuiknis kun je kwijt. lekker rustig gestaan. morgem naar de bakkerij, vers brood.
wat een nare mensen plaats zat maar gewoon breed uit zetten dat er niemand bij kan. en dat noemt zich camperraars.
je moet wel geluk hebben om op een stroom plekje te staan. want zijn 10 plaatsen. wel veel geluidoverlast. maar prima plek voor 10 euro. en als je geen stroom plekje hebt dan op parkeer plaats er voor. ook 10 euro. maar goed te doen om stad te bekijken.
goede prijs. je meld je aan bij het zwembad. krijgt 1 kaartje voor niks. dus we zijn lekker wezen zwemmen. stroom hebben we 2 euro er in gedaan. wij hebben het daar mee gered. stond nog steeds op stroom vanmorgen. jammer dat er toch mensen vuilnis achter laten waar het niet hoort. zo ben je straks weer een camperplaats kwijt.
alles aan wezig. toilet en douche zijn schoon. maar geen rustige plek. zijn veel gillende jongeren. die niet aan andere denken.
gezellig camper plek. ondanks dat we niet op het veld konden staan. te drassig toch een plekje voor 1 nacht. vriendelijke ontvangst. en zeker broodje draadvlees eten. erg lekker. natuurlijk koffie met appeltaart ook lekker. komen zeker nog eens terug
prima plek voor een overnachting. stroom met munt geld. dus na gebruik. mooi op door reis
wat een mooie ruime plek. alleen jammer dat de wc en douche het niet doen. misschien omdat het januari is. zeker een plek om terug te komen. bedankt voor deze plek
prima plek.lawaai klopt maar staan ook langs een weg. het is niet gratis. overnachting met stroom 5 euro en dochen 3 p.p maar wel lekker warm water, en schoon.
Goede plek voor een overnachting. vriendelijk bewoners die je de weg wijzen.
Wat een super plek. erg vriendelijk ontvangen. staat duidelijk aangegeven. water,stroom douche alles goed voor elkaar
we zijn hier geweest toen ze aan het verbouwen waren. we konden toen niet overnachten. nu een mooie plek wij betalend 18 euro voor 1 nacht inclusief stroom
je betaald 20 euro. maar is het niet waard. wc zijn oud en worden niet schoongemaakt.
Wat een fijne plek.ruime plekken zowel op het gras als op verharde ondergrond. schone douchen en wc. stroom aan sluiting. waterinnemen. vuilwater aflaten lopen. wc legen. en wat een mooi uitzicht.
water aflaten en schoonvader innemen. plek is gratis omdat er te vaak ingebroken wordt. stroom Werkt niet.
fantastise plek. alles wat je nodig hebt.
We hebben hier een nacht gestaan. mooi plekje, komen er zeker terug.
het is een fijne plek. schoon. MAAR ER IS ZEKER GEEN ZWEMBADJE
fijne plek om nacht te staan. alles aanwezig. leuke dagje gent. jammer alleen dat er meerdere campers er komen staan ook als er geen plek meer is. zetten ze er toch gewoon camper neer. zo raak je weer een mooie plek kwijt
dit is geen camperplaats jammer genoeg nu alleen bouwplaats. kunnen niet onder de handbal. alleen voor auto's ingebruik
Erg mooie plek. vriendelijke eigenaar, behulpzaam. lekker zwembad waar je lekker kan afkoelen. zeker aan te raden