@camperansen
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

2023
veel van het onderstaande klopt, eerlijkheidshalve moet ook gezegd worden dat de dichtbijgelegen TGV duidelijk hoorbaar is net als de A1.
Een prima camping met veel voorzieningen ( verward zwembad- nu al open- goed sanitair, diverse speel attributen voor kinderen. restaurantje en bar. zo half april een prima plek om tot rust te komen. Le Bugue op 5 km en Limeuil op 2 km beide met de fiets te doen.
mooie en rustige CP nabij vismeertje. Camper serviceplaats in het dorp; grijs water en toilet lozen en inname drinkwater . Op groot parkeerplaats helemaal aan het einde!
2022
Kon het park niet meer dan een uur verlaten omdat het scherm / de computer niet werkte. We hebben de Camping-Car Park Service gebeld, maar ze konden het technische probleem met het scherm/computer niet oplossen. Toen werkte het online opladen ook niet. Belde de servicelijn opnieuw en laadde de kaart via de telefoon. Als we geen creditcard hadden, zouden we f***** zijn geweest omdat de Camping-Car Park Service de poort niet wilde openen tenzij we betaalden.
Sitecode: 92052
Locatie is gelegen aan de N752 deze weg geeft best wat geluidsoverlast. Prima voorzieningen vriendelijke eigenaren. Onze vraag is wel is dit de toekomst van het camperen? Asfalt en kunstgras?
2021
prachtige camping voor echte rustzoekers. ook roeibootjes te leen .
prima camping met mooi uitzicht, sanitair gedateerd maar werkt goed. veel schaduwrijke plekken. Dorp wandelend maar ook s middags met gratis busje te bereiken. Kosten nu voor 2 pers, camper en elektriciteit € 14,90
2020
Je komt ze zo af en toe nog wel eens tegen, campings van vergane glorie. Toiletgebouwtje ( maar 2 douches en 2 toiletten op 25 kampeerplaatsen) sterk verouderd en gedateerde gemeenschapsruimte. Helaas beide vies. Wel een zwembadje en dieren die rondscharrelen op het terrein. Positief: uitzicht en de prijs.