@camperbigboys
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 20159
1 nacht gebleven op doorreis. Nederlands sprekende mevrouw aan de balie. Leuke biergarten waar je lekker kan eten. Prima sta plekken en oud maar sfeervol sanitair.
Goede doorreis locatie. Vriendelijk personeel. Goed en schoon sanitair.
Vriendelijk personeel. Super mooie locatie aan een rivier. Het goede sfeer. Lange rijen bij de afwas, douche en wc. Te weinig sanitair en geen of nauwelijks warm water. 4 personen met camper 109 euro is dan wel veel geld. Door de locatie wilden we echter nog een nacht blijven maar was volgeboekt.
We moesten verplicht 2 nachten blijven. Mooi uitzicht op de bergen rondom. Mooie wandelingen. Schoon sanitair. Wel een hele volle camping en een beetje prijzig. 102 euro per nacht voor 4 personen met camper.
Vriendelijk ontvangst. Beetje rommelig dat je zelf een plek mag uitzoeken. Stroomkasten zaten vol met dubbele stekkers, leek wel een studentenhuis. Uiteindelijk mooie plek gevonden alleen kwam steeds de lucht van het chemisch toilet helaas langs onze camper. Relaxte sfeer met leuk terras/restaurant.
Prima sanitair. Douche, wasmachine inbegrepen. Zwembad ernaast ook gratis toegankelijk. Strakke zwembroek verplicht!! Slagboom voor toegang en exit moet je bellen, dat vond ik een beetje onhandig.
Super locatie aan het meer. Vriendelijk ontvangst door de gastvrouw. Schoon sanitair. Douche is 1 euro voor 5 minuten. Betalen was allemaal contant. €65 per nacht voor 4 personen met camper.
Vriendelijk ontvangst door eigenaar. Alles is aanwezig. Broodjes service, restaurant, zwembad en warm water. Sommige dingen zijn gedateerd maar het is sinds een jaar over genomen dus heeft wat tijd nodig. De eigenaar krijgt van ons de absolute gun factor. 1 nacht met 4 personen en een camper voor €52