@camperbou
- 2008
Heel vriendelijk ontvangen. ruime plaatsen, heel schoon sanitair. Rustige omgeving. Mooi fietsgebied. Plek om terug te komen.
Eén nacht gestaan. Mooie plek bij het water. Lastig om de hond uit te laten. Het hoogseizoen is begonnen. Daarom betaalden we SEK 425.
Advies: kom voor 17.00 uur aan. De receptie is daarna gesloten. Het was voor ons nogal ingewikkeld om te betalen en erop te komen. Dankzij een grote zeer vriendelijke medewerker die om 19.00 uur er nog was, konden we er toch op. De camping is erg mooi.
Plek is nu bereikbaar. Op info bord beneden staat deze plek als camperplaats aangegeven.
Prima plek. Er is een keurig sanistation aan de kant van de camperplekken: chemisch toilet, grijs water en schoon water. SEK 250,00 incl. electriciteit.
Een heerlijke plek. ‘s Avonds is het rustig op de weg. Prima geslapen. De Engelse tuin bij het grote huis is mooi om doorheen te wandelen. De hond mag mee. Ook de rest van het park is interessant om te bekijken. Veel gebouwen uit rond 1800. Vanwege het mooie weer gaan we vanaf de steiger zwemmen in het meertje. We blijven 2 nachten.
vriendelijke receptie. camping kost met ACSI-kaart 300 SEK zonder en 370 SEK met stroom. Drinkwater laden kan bij het receptiegebouw met een gieter. Bij de stort voor het chemisch toilet is het regenwater.
De quickstop is gesloten en bestaat dus niet meer in 2023.
Prima plek om te verblijven. alles is aanwezig en inclusief. Betalen via de Harba-app is handig. Kies eerst boot en dan willekeurig type boot en dan verder. Leuke omgeving, zoek eens een geocache en je ziet van alles. Fijne plek om te relaxen. Bij de fietscamping vlak bij kun je sporten, crocket en petanque spelen. En ook nog je fiets repareren.
Heerlijke rustige plek. Toilet open gedurende de openingstijden van de citadel
Heerlijke rustige plek. Aanrader.
Na ons geïnstalleerd te hebben, ontdekten onze oren het hondenasiel aan de overkant van de weg. Te veel lawaai voor ons. Toch maar niet gebleven.
Netjes en vriendelijk. mooie fietsomgeving. interessante geolab in Winschoten. Wel geluid van de metaalrecycling aan de overkant van de haven en van de jeugdclub in het weekeinde.
De prijzen liggen per 2021 in het voorseizoen hoger. €17,00 per nacht. Hierbij komt elektriciteit (€3,00/nacht), hond (€3,50/nacht) en toeristenbelasting (€1,20 p.p.p.nacht). Dit is voor 2 personen, hond en stroom en toer. bel. €25,90 per nacht.
Prettige plek om te overnachten. Stroom aanwezig.
Heerlijk rustige plek tussen de rotstekeningen. Op 1300 meter van museum. Keurige zgn droge toiletten. Prima plek.
Heerlijke plek, met alle voorzieningen en zeer schoon sanitair.
Prima plek om te overnachten tijdens een doorreis. Al het eerder genoemde is aanwezig. We komen hier regelmatig terug voor een rustige overnachting. En alles is gratis! BYe
Perfecte camperplaats, alles is aanwezig voor een prettig verblijf. Als je van kiten of surfen houdt moet je hier naar toe. Heerlijk gegeten in Aquario een gezellig restaurant met goed gratis internet. Een aanrader.