@camperbun
Lid van Campercontact sinds 2026

Fantastische plek, een oase van rust onder de meer dan 100 jaar oude fruitbomen met rondscharrelende kippetjes en poezen. Maar let wel, deze locatie is ietwat meer geschikt voor campervans en tenten vanwege de laag hangende takken van de fruitbomen. De eigenaar is heel vriendelijk en helpend om een plek te regelen die passend is. Leg vantevoren contact via whatsapp. WC/Douches zijn functioneel en schoon maar mogen een update krijgen.

Fantastische plek met adembenemende view. Vriendelijk, vrolijk en grappig echtpaar die de CP runnen. Broodjesservice kan door de eigenaresse geregeld/gebakken worden en om 8.00u geleverd. Het toilet/douche huisje leek wel nieuw. Grootse complimenten! De toegangsweg is wel wat krap, gaat net met een camper. Op het terrein rijden moet je ook opletten. Campers staan wel dicht naast elkaar. We waren op doorreis, 1 nacht is genoeg. Pitoresque dorpje

Sitecode: 92075
Op zich prima plek wanneer je op doorreis bent en stroom/water wilt aanvullen en voor afvalwater/chemisch-toilet te lozen. Whatsapp contact verliep soepel. Betalen kan cash via envelop of via een qr-code. Qua navigatie, rijdt eerst door Satteins en dan richting Düns, prima route. Uitzicht was mooi zoals op de foto's. Weinig verkeer voor de CP. 's nachts muisstil. De koeienstalgeur, vliegen en de kerkklokken om 6.00u waren niet zo tof.

Een buitengewoon fijn verblijf bij de vriendelijke fam Wörner. Je begeeft je in alle rust. Omgeven door gras, boomgaarden en velden vol met wijnranken. Prachtige natuur. Durbach is sprookjesachtig. Konditorei Mueller was uitstekend. Naast platz 1-3, zijn er nog 3 meer staanplaatsen gemaakt met er tussen een overdekt huisje om te bbqen. Prijs 30,- en 2,20 toeristentax pp p/n. Stroom 0,50 euro per 1 KwH. We komen hier zeker nog eens terug! Topper.

Sitecode: 101993
3 sterren omdat het een kostenloze oplossing is als je op doorreis bent en tussen de mooie bomen staat. Het vogelpark erlangs heeft leuke vogelgeluiden maar ook 's nachts. De weg er langs is ook luidruchtig, 's nachts dus ook. Oftewel slaap-oordoppen aanbevolen. Het restaurantje was op zaterdag dicht. Zie foto. Maar aan de andere zijde van de weg vonden we een fantastich italiaans restaurant La Cantina II. Goede aanbeveling!